Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 476
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
1. Да Simple Smile
2, Май е само за формата.
3. Валери - очаквано, защото изглежда скучен и се издъни няколко пъти.

Да допълня - тази година явно съвсем са свили бюджета, щом сервират Quantum на гостите.

# 421
С тези дълги епизоди няма как да ги следя подробно.

Яница ми хареса в частта, че до тук се справя според показаното с готвенето.
Сценария с припадането по шеф Никола, как го лайквала в мрежите и сега си забравя речта ми е фокуси от  средата и..... И ще използват тази вродена артистичност.

Онова от Велико Търново с Наполеон и тестото... Според мен го  свърза със сладкиша Наполеон, щом спомена и бутер тесто. Посмях се, помни какво е яла

Не съм гледала кой е отпаднал снощи, сега прочетох, още щом видях визитките знаех, че ако няма предварителна подготовка на техники и ястия, менюто в местоработата не предполага креактивност.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 08:17 от Щефи

# 422
Патрицио ще се задържи със сигурност. Изненадах се, че е толкова нисък. В първия епизод не му обърнах внимание, но вчера забелязах, че е по-нисък от почти всички жени, а до мъжете стои като дете. Ще го погледаме поне, докато не отиде на гости на Цвети във Враца.

Петя как от крясъци на паса след две глътки вино стигна до издадена първа резервация…

Очаквам след 3-4 седмици да има вкарани нови готвачи в предаването.

# 423
Оффф, не успях да прочета всички коментари назад. Може и да се е коментирало вече но искам да изразя -

Очевидно Нагласено място за ******я задник на тая самовлюбена Мегз! Не можах да и изгледам и "визитката" !
Толкова много таланти и красота ... Та и ръце и целуваха. (нея ли целуваха или другата кифла? И другата не я харесвам особено )Малко прекалихте с това, защото зриятеля хептем вече вече беше сигурен на 200%, че това си беше нагласено.

Като цяло май за пореден път този звездния отбор ще си е предварително написан сценарий. Но това се очакваше.
Но с тази Мегз незнам как ще се справя. Тапите в ушите и затварям очи ... не мога да я гледам и слушам наистина.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 08:47 от AniNe

# 424
На мен чинията на Буюклиева ми хареса повече от онова розово сладко на Мегз.

# 425
Добре поне, че "Златните" , ще са само в Понеделник!!
Такова фрийк шоу са, че са негледаеми-баш са,  като за реалити на интервенции свършили зле.
Аръков е като Попай, хубаво се е нацепил, ама с тая малка главичка, като карфичка.

# 426
За всички от Звездния отбор, с изключение на Мегз и Петя Бу, всички изглеждат много по-зле от преди, особено дамите. Но и Аръков и Бричката също.

# 427
  • Буркина Фасо
ще познаеш Smiley
Ангелов го каза още преди да започне предаването.

# 428
  • София
... Тоя ресторант работи ли след формата или само по време на?...
Всъщност това не е ресторант, а просто студио за излъчване на предаването, в който като посетители влизат статисти и някакви си ВИП посетители. То и принципа му на работа няма нищо общо с ресторант.

# 429
  • София

Да допълня - тази година явно съвсем са свили бюджета, щом сервират Quantum на гостите.
..и токсична риба тилапия 🙄  от 6-7лв килото...

# 430
  • София
Бъркате я с пангасиуса , тилапия за 6-7лв килото и аз бих купила, ама пусто на промоция е 17

# 431
Стана ми интересно от коментара за тилапията, защото не я бях чувала дори,и проверих няколко статии в гугъл - наистина пише,че е токсична,когато не е свободно уловена,а от развъдник, и е на едно ниво с пангасиуса общо взето.

От снощния епизод едва издържах Петя Буюклиева. Ужас е тая жена и друго,освен песента за баба й,няма и няма.

# 432
  • Телиш/Плевен
ще познаеш Smiley
Ангелов го каза още преди да започне предаването.

Да, беше казал, че новото този сезон ще са кастинг битките, ще има всяка седмица такива битки.

В темата за спойлерите има интересни предположения как ще се развият нещата занапред.

Участниците вече са добавени в първия пост. Hug

# 433
Чета, чета и май само аз не харесвам тази Елизабет. Satisfied Адски ми е антипатична и скандалджиика. Няма да и стана фен.
Харесвам Тоби. Добре се справя в готвенето.
Яница за сега ми изглежда най-добродушна. Нея най-харесвам.

Звездният отбор са циркаджии. Петя Бу не я дишам.

От мъжете ни един за тези 2 епизода не ме впечатли. Според мен италианчето ще е аут другата седмица. Не се справя.

# 434
  • Телиш/Плевен
Според мен италианчето ще е аут другата седмица. Не се справя.
О, няма никакво значение как се справя, според мен доста дълго ще се задържи. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт