Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 427
  • 757
  •   2
Отговори
# 405
Очаквано беше Патрицио да остане. За Петя бях доста разколебана, тръгна много зле, но като видях, че след рекламите Червените се карат ми стана ясно, че няма те да гонят.

Кога ще бъде следващият епизод? Утре ли?

# 406
  • Телиш/Плевен
Кога ще бъде следващият епизод? Утре ли?
Да. Hug

# 407
  • София
ПаПрицио колко е дребен,  дали има 1,50 😄 Явно утре ще бъде- Асухул, демек Аз съм Хълк 😆

# 408
Италианчето да се радва ,че е гадже на Цвета умното и , че ръси глупости на развален български.  Това ще му е имунитет за половината шоО . Вярвам , че ще му се радваме дълго Joy

# 409
Италианчето да се радва ,че е гадже на Цвета умното и , че ръси глупости на развален български.  Това ще му е имунитет за половината шоО . Вярвам , че ще му се радваме дълго Joy

Сценария е един и същ всяка година

# 410
ПаПрицио колко е дребен,  дали има 1,50 😄 Явно утре ще бъде- Асухул, демек Аз съм Хълк 😆

"Метър един и шейсе".
Много ми е сладък и забавен.

# 411
  • Другата България
Тъкмо започнах да ги уча от визитките кой кой е, и те изгониха един. Joy
Един ром видях, че има, автоматично го номинирах за изгонване /дано да е скоро/.
Една ромка от Лом, работеща в Германия /сещам се за една друга ромка, от Лом, работеща в Германия, която беше в един друг формат/.
Момичето от Козлодуй ми харесва - ако е гей /нищо лошо няма в това/, препратка към Никол.
Един Мартин май доста нахакан запомних, не го харесах /дано не бъркам/.
Нико Грозев също не мога да го харесам, много ...сериозно го раздава, но май умее да готви добре.
Патрицио със сигурност ще остане повечко - това съм сигурна.
Жената от Търново /Марина???/с Наполеон също /това ще е новата Гичка, Цвети, Симона/.
Този Шкодров бил протеже на Славейко?
Любимецът ми засега е момчето от Галиче, Радослав.

А от промото видно от утре започват и скандалите в женската кухня.
Едната ще е Петя, другата не видях коя.
Забравих Ивелина, която от беглото ми хвърляне на едно око снощи ми стана антипатична моментално.
От жените симпатизирам на Елизабет.

Ако съм объркала някое име - извинявам се.
Но това в движение видях - това запомних.
Със сигурност първото ми впечатление ще е грешно, дано не за всички. Joy

# 412
  • София
Радослав от Галиче изглежда добряк, на мен също ми е симпатичен, но няма да успее да излезе от скараджийската кухня, пръжки, шкембета, бабеци и тем подобни хард произведения... Няма финес, за гурме да не говорим..

На първо четене съм за Елизабет от Варна, със сладкарничката и набора на Ангелов, работещ в Дойчланд..

# 413
  • Другата България
Що ли ми трябваше да се ровя....и да правя препратки към О100Г...
Яница от Лом се оказа....сестра на Грозденка от “Островът на 100те гривни“.

А тук пък виждаме снимки и на двете с кого? С Валентина, победителката в сезон 4, в Германия.

Явно не само Славейко си има протеже в сезона.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 00:05 от Merri_An

# 414
Всеки си има човек, а Grinning Моите любимци на база епизод 1 (нямах време за еп.2) са Радослав, Тоника  и Шкодрев. Просто ми изглеждат най-истински.

# 415
  • София
Уф, много нерви ще трошим с Петя Буюклиева. Хората я канят да им прави сеир, защото милата е луда по цялата глава, а тя се приема на сериозно и си мисли, че е голямата работа и че много я уважават. Тръшна се като малко дете, че имала нужда от асистенти и 8 човека се въртят около нея като сателити. Ама откъде накъде очаква някой да й помага? Ако някой има възможност и желание - да, ама такива нареждания и жалвания са мега гадни.
И със сто претенции в час - това не се получило както тя си представяла, дай отначало. Ще кажеш, че за нея работят всички. Баси досадата!
Отсега си представят ако Виктор не й хареса някоя манджа какво чудо ще стане и какви драми ще са.
А Филип така ли ще дудне през цялото време, страшно е досадно. Все едно мисли на глас.
Джугани била вундеркинд, защото участвала в риалитита, ЖДНБ! Че тогава Буюклиева трябва да е шестима вундеркинда наведнъж. Joy
Харесвам Иво, но мислех, че е влязъл, за да не откаже, и се изненадах приятно, че има диплома по кулинария. Не очаквах.
Мегз наистина е много амбициозна, блесна с десерта. Жалко, че няма как да се е подготвила по цялото меню. Само накрая се изложи с тая "шкурка". Не знам защо разни хора много държат да кажат на глас всяка глупост, която им мине през ума.

# 416
  • София
Златните са доста дразнещи, очаквано. Петя трудно я издържам на екрана, представям си какво е да си до нея в кухнята. А като запее, директно превъртам. Криндж.
Само Мегз и Бачорски ми харесаха в епизода. Очаквах повече от Златка, но само един епизод е минал.
Не мога да ги разбера тези жени с тази мания по корекциите - ужасно са се обезобразили и обезличили.
Десертът на Мегз беше шедьовър. Направо за снимка в портрет. Напълно заслужена победа. Браво!

Очаквах точно Валери да си тръгне от четиримата в оранжево. Той беше работил в заведение за 1000 човека или нещо такова. Един от многото с претенции до небето. Няма да ми липсва.

Петя като гаврътна винцето на екс и се получиха нещата.
Откакто гледам Хелс Кичън не си спомням някой да е издавал всичко на първа резервация, така че поздравления за дамите. Мисля, че шеф Ангелов каза, че това никога не се е случвало в историята.
Още един жокер, че май ни подготвят за жена победител...

Тоби е много неприятна. Вре се навсякъде и иска да е в светлината на прожекторите. Гледа доста от високо на останалите. И откъде това самочувствие? Типичен пример е за онези ''любими ми'' риалити участници, които се активизират само пред включена камера.

Яница е много симпатична с тази мания по шеф Никола. Много е забавна. Абе кефи ме момичето.

Елизабет ми харесва много, но ще излезе кибритлийка. Налита на бой, скандалджийка е. Дано се обере малко.

Като цяло почти всички са с много опънати нерви, разбирам ги, ама все пак ако показват малко повече уважение един към друг би било чудесно.

# 417
Златка без визитка ли беше или аз я пропуснах?

# 418
  • Русе
Имаше визитка Златка.
На мен за сега ми харесват Артур, Елизабет и Яница. Но последната май много лабилна.
Патрицио явно ще е шутът на сезона. Златните повечето са ми неприятни, начело с Буюклиева и Палуна.
Бачорски само от снимки в компроматната го знам, но изглежда голям образ.

# 419
  • Пловдив
А защо са му тия Златни??? За сеир явно.

Тоя ресторант работи ли след формата или само по време на?

Кой изгониха, че пропуснах? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт