Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 423
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Петя си призна за 6 риалитита. Къде не сме успяли да я видим още Simple Smile

Музикална академия
Биг Брадър Ол Старс
Като две капки вода
Маскираният певец
Черешката на тортата
Хелс Китчън

Из уики: През 2013 г. участва в авторското предаване на ТВ7 „Музикална академия“. През 2014 г. участва в Big Brother: All stars. През 2019 г. участва в седми сезон на „Като две капки вода“, където прави повече от запомнящо се представяне. Участва и в музикалното предаване „Маскираният певец“ като гост-участник в ролята на Пеперудата.

# 391
Аръков ми се вдига в очите с волското си търпение. 😁

# 392
  • София
(Снощи оттатък с появата на секс-философката - спрях и останах тук до края.) Тази вечер с появата на "златните" Буюклиева, Аръков, Мегз приключих и тук - явно ще гледам епизодите без участието им.
Нищо не ща да отбелязвам. Хубаво, че има шампионска лига след малко. Губите ме, Шефе, Ангелите ви са досадни, дотегнали и доста ерзац.

# 393
Интересно меню, да видим какво ще стане.

# 394
Много е досадна Петя, ах как дразни, кой и защо реши да я бута и тук.

# 395
Менюто изглежда прекалено вкусно, пак ми се дояде, а вече вечерях Laughing

# 396
  • Телиш/Плевен
Петя си призна за 6 риалитита. Къде не сме успяли да я видим още Simple Smile

Музикална академия
Биг Брадър Ол Старс
Като две капки вода
Маскираният певец
Черешката на тортата
Хелс Китчън

Из уики: През 2013 г. участва в авторското предаване на ТВ7 „Музикална академия“. През 2014 г. участва в Big Brother: All stars. През 2019 г. участва в седми сезон на „Като две капки вода“, където прави повече от запомнящо се представяне. Участва и в музикалното предаване „Маскираният певец“ като гост-участник в ролята на Пеперудата.
Аз си я спомням в едно предаване на покойния Стефан Шарлопов, нещо за стажанти беше, не знам дали е точно риалити...

Едва преди малко се прибрах и наваксвам с коментарите, пуснах и предаването, но утре ще си го изгледам цялото. Разбирам от коментарите ви, че е имало забавни моменти. Grinning

# 397
Аз съм Хулк! Хайде Патри.

# 398
Стискам палци на Патрицио да остане, защото ми е симпатичен. От сезоните досега е ясно, че е много вероятно да си тръгне човек, който не е номиниран.

# 399
Ами в тези езици като няма Ъ и човекът не може да го произнесе. Същото важи и за твърдото Л. И ние не можем да произнесем доста от звуците на другите езици и едва ли ще ни е приятно да ни се подиграват в някакво риалити.

# 400
Много е паникьосана Петя гимнастичката.

# 401
Тоби от Червените е доста неприятно момиче. Мисля, че за нея писахте, че е била в МШ, не съм я гледала, но тук се прави на голяма разбирачка. Отнася се с голямо пренебрежение към всички.

# 402
  • София
Яница- сигането, говори много интелигентно и разбираемо, не хъка, не мъка, не меца, за разлика от болярката Мартина..

# 403
Ресторантът мисля че се пада по-надолу от короната срещу Търговска.
Не съм казала, че му се подиграват, а “дано не е , ЗА ДА му се подиграват“.
Аз също му симпатизирам.

Обаче забелязвам отново сериозно присъствие на представители на Северозапада.
Враца, Галиче, Козлодуй, Лом....Blush
Е, все пак всички цветни образи са от този край.

Кой е ресторантът на гаджето на Цвети? Дали съм ходила 🤔

Редактирам се, че писах преди да гледам. Тъп въпрос. Сега гледах визитката. Хубав е ресторантът му. Всички бизнес срещи, романтични и по-изискани се водят предимно там. Сравнително по-високи са цените отколкото другите в града, но е добре.
И шефа, и шефа, и той от там. Heart
Така и не се ориентирах кой е ресторанта аз.
Но и не можах да гледам епизода вчера, а и днешния не гледам.

# 404
Тобито веднага я разкриха и в предаването, не само тука, ама малко множко и скочиха. А баба Лидия вдигна оборота и тя, старата школа няма да се даде.

Общи условия

Активация на акаунт