Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 540
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
  • Deutschland/HE
Ресторанта във Варна, от който се вижда морето, знаете ли кой е?

Вила Буров е ресторанта в Морската градина, Варна. Има много хубава градина.

# 271
  • София
Тази Марина защо говори така?
Българка ли е или рускиня?
Марина май има някакъв здравословен проблем с устните и не може да ги отваря и затова говори така някак си през зъби.

# 272
Брей! Ще има реклами все пак.

Марина е мъка за гледане и за слушане. Откъде изкопаха това момиче…

# 273
  • Другата България
Не съм казала, че му се подиграват, а “дано не е , ЗА ДА му се подиграват“.
Аз също му симпатизирам.

Обаче забелязвам отново сериозно присъствие на представители на Северозапада.
Враца, Галиче, Козлодуй, Лом....Blush

# 274
След 2 часа и 20 минути реклама на-сетне, това е като на Откриването на Олимпиадата Laughing

# 275
Тази Марина защо говори така?
Българка ли е или рускиня?
Марина май има някакъв здравословен проблем с устните и не може да ги отваря и затова говори така някак си през зъби.
Не знам дали има здравословен проблем, ама интелектуален със сигурност - Наполеон бил готвач и на него били кръстени онези малките сладкишчета... Rolling EyesRolling EyesWeary

# 276
Здравейте 😁. Този сезон пак ще е интересен. Търново биха варненци по мекане.

# 277
  • София
Гледам паралелно на 2 екрана, но тази вечер тук - дълго без реклами - можех да понавляза. (Пък и на другото съм му дал не повече от 3 епизода - нататък по-скоро не; а и след като ще трият обзорите на tfn2k, не виждам смисъл).
Утре след преспиване - повече.
Минавам да се запиша и да си дам предположението, че търновлийката ще е новата врачанка. Въпреки, че рибния уелингтън се беше получил и взе точка.

# 278
Здравейте 😁. Този сезон пак ще е интересен. Търново биха варненци по мекане.

Тази е някакъв бъг в системата, въобще не прилича и звучи на Търновчанка.

# 279
Нищо нека я видим тази мацка ,помните Цвети,Мариела. И още какви ли не минаха.  На повечето трябва да ни е ясно и ,че има сценарий.  Трябва да е интересно. За сега ми харесва ,епизода почна добре. Едуард ми е много интересен с тази голяма заявка. Дано не си изяде шамарите.

# 280
Тоби не  беше ли зле в мастършеф.  Не ми се вярва да е задобряла толкова Joy
Сценарият явно иска сини номинирани днес

# 281
Оффф тази Ивелина май беше в Ергенът
Ааааа, от одеве я гледам и се чудех откъде ми е позната... Верно, в Ергенът 2 беше тази... Аман, все едни и същи муцуни на екрана... Скука...Dizzy FaceConfounded

# 282
  • София
Сигурно заради рейтингът нямаше реклами, а бяха пуснали - а някой зрител се прехвърлил при ергените  😄

# 283
Не съм гледала Мастършеф и Ергенът, затова нямам идея кои са тези жени. Непредубедена съм, ще видя какво ще покажат.

# 284
Това момиче от Велико Търново, според мен има нужда от логопед и да се върне да речем в 5 клас и да си продължи образованието. Шеф и говори за "дук", тя каза, че пред дом Уелингтън предпочита дома на Драконите.... нямам думи. Може да готви предполагам, но по-добре да мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт