Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 661
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Лидия и Тоби ли не идват ли от Master Chef,защото Лидия ми е позната от там. Ходят от телевизия в телевизия нашите хд. Браво на Едуард

# 286
Май няма да стигнем до Мегз и Петя днес.

# 287
Лидия и Тоби ли не идват ли от Master Chef,защото Лидия ми е позната от там. Ходят от телевизия в телевизия нашите хд. Браво на Едуард

Да, и двете бяха в МШ. Нищо особено, че и лигави.

# 288
Патрицио изглежда добряк, не мисля че ще го пуснат от предаването толкова рано. Особено след като даваха как шефа му сипваше в рекламите. Ще му направят градиция. А и все пак трябва да направим едно гостуване на Цветиту до Враца.

# 289
Патрицио и Цвети каква разлика имат? Тя изглежда момиченце на 20-21 (би трябвало да е на толкова към днешна дата), а той на поне 35.

# 290
Като слушам Марина се сещам за Кобилкина с този диалект 😃

# 291
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
На Марина и трябва логопед, а не ХК, пиша го най-добронамерено. Очаквам огромни сеири и селски панаири от триото Гани, Буюклиева и Мегз.

# 292
  • Буркина Фасо
тая е по-зле

# 293
Като слушам Марина се сещам за Кобилкина с този диалект 😃

Брекети има сякаш. Не си отваря достатъчно устата и заваля думите.

# 294
Грозев си беше напълно прав, какъвто и да си, от където и да си, има неща дето трябва да ги знаеш просто от елементарна култура.. Парадоксално е, че във времето на най-голяма свобода и достъп до информация и знание има най-много млади хора, които нямат познания.

# 295
Не мисля да гледам след този първи епизод. Съвсем очаквано в новата "селекция" има само 3-4 готвачи, които не са скараджии, сеирджии или обикновени търсачи на внимание и последователи.

Също така вече много прекаляват с псевдо военните имитации, нито е сериозно, нито е смешно.

# 296
Едно отклонение. Тая Мартина от Ергенът не е ли участвала в Хелса!? Много ми е позната.

# 297
Май е участвала в някакъв балет. На мен също ми беше много позната и ми излезе едно меме с нея, на което я има като гост в "На кафе" и там пишеше името на балета.

# 298
Този едрият Радослав от Галиче го има в разни репортажи на всички телевизии от 2016. Тогава е бил на 17 г, пребит от Мартин Чоков, сина на кмета-дерибей Ценко Чоков.

https://bntnews.bg/bg/a/zhalba-za-nasilie-nad-17-godishen-mladez … noto-selo-galiche

# 299
Патрицио и Цвети каква разлика имат? Тя изглежда момиченце на 20-21 (би трябвало да е на толкова към днешна дата), а той на поне 35.

Цвети
Завърши гимназия миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт