Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 505
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • Телиш/Плевен
Интересни участници са събрали и тази година, но сеирът очаквам да дойде предимно от звездния отбор, то се видя и от анонсите. Satisfied
Нямам фаворит все още, ще гледам още няколко епизода и ще видя кой ще ми се открои.
Събрах визитките на участниците, но предвид късния час, модератор ще ги добави най-вероятно утре сутринта в първия пост. Hug

# 301
Гледах анонса на звездния отбор. Ох, нужно ли е Буюклиева всеки път да бъде толкова скандална, крещяща и преиграваща? Ще бъде трудна за гледане и изтърпяване. И жена на 65 години с розова коса ми идва too much.

# 302
  • София
Още е рано разбира се, но все пак да си кажа на кои симпатизирам от само един епизод време.

От жените на Елизабет, Петя и Тоника. Има шанс и Надя да ми хареса.

От мъжете симпатизирам на Грозев, Радослав, Патрицио и Железчев.
Твърде много самохвалковци сред мъжете, твърде много биене в гърдите обаче. Шеф Ангелов бързо ще ги приземи.

Още не съм видял випаджиите, но сякаш ще симпатизирам на Златка само.

Тоника ми се струва, че е 'гей' Не че е нещо лошо, напротив. Просто шесто чувство, мога и да бъркам, но ми е любопитно дали съм прав.

Марина много се изложи с Наполеон. Футболната държанка побърза да си признае, че е на същото ниво.

Това с военния полигон за какво беше? Няма смисъл от такива тъпотии, не знам защо така упорстват с тях. Изключително рядко съм прочел положителен коментар за подобни физически надпревари в едно готварско шоу.

# 303
  • Пловдив
Полигонът беше да покажат колко е корав Шефа 🤪 къв е тоя респект нямам идея...ше кажеш, че е Рамзи пред тях Close Особено личи на набора му дет се върнал и той от немско.

# 304
  • Другата България
Коя е футболната държанка?

# 305
  • Пловдив
със странното име...Тоби май.

# 306
  • София
Тази Тоби ми е антипатична. Не съм гледала МШ и за първи път я виждам, но зор да обяснява колко футболисти е минала.
Хареса ми първи епизод. Много е рано, но си мисля, че може и жена да е победител този сезон.

# 307
  • София
Diavolo, прав си за Тоника, то си личи, че е на другия бряг, но за мен това също няма значение.

На никой от "звездните" няма да симпатизирам, просто защото не са ми симпатични...то няма с какво, даже са ми антипатични...

# 308
Вчера го хванах от сценката с Наполеон и останах без думи.

# 309
Тоника ми е аналог на Никол от миналия сезон.

# 310
Аз съм за Тоника и Елизабет. От мъжете не знам за кого, там са ми все петли. "Звездните" ще ги пропускам. Особено трудна ми е Буюклиева.

# 311
Дано спрат с тези епизоди по 3 часа, много са дълги.

# 312
Онази с големите очила, дето била на 30 и никой не можел да й устои. Яко самохвалство беше. Първо била с тоя футболист, после с оня...   Визуално ми прилича на  Моника от Мис плюс сайз, отличничката с големите очила, дето всъщност е тиха, ама дълбока вода.

И наистина, при мъжете твърде много перчене и биене в гърдите. Онзи селчо, дето е в Ибиса (както той казва "ИбиЗа", нищо, че няма "з" в испанския език), реално от диалекта му нищо не може да се разбере. И това се преглъща, ако е по-скромен и просто действа, без да приказва много. А той се перчи...  Другият пък.. ром, дето е с цялото си семейство в Лондон (голямо постижение, половината ни цигани са във Великобритания и Испания), децата имали британски акцент, ами.. те са родени там явно или са заведени като малки, там са почнали училище, естествено, че такъв акцент ще докарат.

Най-симпатичен ми стана онзи от Трявна ли беше, от Троян, един русоляв, дето на няколко пъти за малко да ревне. (Шкодров ли, Шкодрев ли...) Просто е друг тип характер, по-чувствителен, Шеф побърза да го смаже още от първия ден.  Смачкат ли ти психиката, свършено е с тебе. Той не е за казармата, определено. Добре, че няма да му се налага.

Петя Буюклиева... на същото мнение съм като вас, ужасно женище.  И не е експресивна и крещяща по сценарий, тя си е такава по принцип, навсякъде, във всяко едно предаване, и в живота. Все нея ще слушаме.  Трудно ще я издържа. А в Черешката беше някакъв кошмар, тя не ти говори нормално, като приятел, а с някакво театралничене пред камерата, едно самоизтъкване, говорене на висок глас, пеене, смях на високи децибели...  Направо кошмарлък. Да не ти е вкъщи!

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 11:36 от diziler

# 313
Включвам се и аз към темата, ще следя предаването на запис, тъй като лайф съм при съседите Sweat Smile Много харесвам шеф Ангелов, ходила съм доста пъти в ресторанта му и винаги е било адски вкусно Smile Пък и е от моя край, така че още точки за него Sparkling Heart За участниците още никой не ме дразни, яла съм доста пъти и от ресторанта, в който готви Шкодров, тъй че не съм с големи очаквания там Smile Звездния отбор ще ме дразни, отсега си го знам, дано епизодите да са по 2 часа следващата седмица Simple Smile

# 314
Видях го в уики. Мартин Шкодров. Това е новият Сарамандов, хахаха. Ще му стопят лагерите. Не е свикнал да му викат и да го унижават пред останалите. Но... Хелс Китчън в огромната си част е точно това, а той знае в кое предаване отива.
Дано спрат с тези епизоди по 3 часа, много са дълги.
Ако останат два пъти седмично, ще са по 3 часа. Ако са три пъти (което ме съмнява) ще са по-малко.
По спомен, тричасовите епизоди стават двучасови едва на третия месец, когато участниците намалеят поне наполовина. Ако греша, поправете ме, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт