Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 549
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Ако не на готвене, поне на нечленоразделна реч ще се наслушаме.

# 256
Всеки, който обяснява колко добър готвач е зад граница и е зарязал топа, за ад влезе в Хелс, рязко започва да ми изглежда нелепо.

По-принцип има доста хора дето ги гъделичка да се покажат колко са добри и да са шампиони на нещо. Но да, обикновено им пудрят визитките. Аз съм доволен, че засега легионерите са даже малко спрямо последните 2 години. Явно ще ги чакаме след няколко седмици, че нали уж щяло да има кастинг битки по време на сезона.

# 257
  • София
Лятото бях в този великотърновски ресторант, интериорът не мога да го сбъркам..

Кой е ресторанта, че ми стана интересно? Ресторанта във Варна, от който се вижда морето, знаете ли кой е?
The Green Restaurant се казва, сега го проверих, на главната улица, много близо до Царевец.. 
Във Варна не го знам.

# 258
Не вярвом, че топ готвач, който си кара кефа в добър ресторант, на добра позиция и готви за кралски особи и държавни глави ще отиде в предаване по Нова Тв, за да им изливат сос по рамената.

На Петя киша изглежда скандално зле. Още на визитката не очаквах топ представяне от нея, но тя жестоко се изложи.

# 259
Този киш лорен приличаше на нещо средно между пица, огретен и мусака.

# 260
Този ресторант за 1000 човека къде се намира, че изтървах? Да не готви за някой завод.

# 261
Два часа без реклами.
Единственото хубаво в ефира.

# 262
И аз идвах да питам точно това. На мен ли ми се струва или минаха 2 часа в праймтайма на нова и не пуснаха нито една реклама...

# 263
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Кишът беше като подметка на обувка, Ивелина сериозно е решила да се изложи максимално. Като иска да писука да отива в друго шоу, ястията на повечето са под всякаква критика предвид напудрените визитки. Накрая да не се окаже Галиче по-добър от франсета, немци и т.н.

# 264
Това предаване е за всички, които са забравили за многообразието на диалектите, фъфленето и подобие. Малко трябва да се наглася човек за да разбере

# 265
Тази Марина защо говори така?
Българка ли е или рускиня?

# 266
Бих подканила хората от монтажа да сложат субтитри.

# 267
  • Другата България
Хвърлям едно око, тази Ивелина отсега предвиждам да стои повечко, според мен ще бъде дразнител.
Може да бъркам де.
Защо са вкарали това момче от Галиче, дано не е за да се гаврят с килограмите му.

# 268
Лятото бях в този великотърновски ресторант, интериорът не мога да го сбъркам..

Кой е ресторанта, че ми стана интересно? Ресторанта във Варна, от който се вижда морето, знаете ли кой е?

Вила Буров

# 269
На мен пък момчето от Галиче ми спечели симпатиите като поведение и представяне за момента. Не смятам, че ще му се подиграват, би било много грозно. Не е първият с наднормено тегло в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт