Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 590
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тази защо говори така?

# 241
Търновската царица да вземе да си отвори устата повечко, едвам и се разбира какво мънка.

# 242
Трудно го разбирам това момиче от Търново

# 243
Не ми допадат участниците от това което виждам във визитките.

# 244
  • Пловдив
Аууу, тази от Търново е страшна..
А що ги мятат от 1 предаване в друго? Толкова ли няма др.луди?

# 245
  • София
Хиалуронът в устните явно й пречи и си мърмори под носа..

# 246
  • Великобритания
Тази Тоби не се находи по предавания , сега я очаквам пак да се лепне за някой друг и така да се влачи до края ..

# 247
Поне има субтитри при почти всеки разговор

# 248
Този "дърт германец"  няма да го търпят много Simple Smile

# 249
  • София
Някои хора просто не искат да работят и се мятат от предаване в предаване, други били инфлуенсъри... жал ми е за тях, честно. Млади хора, здрави, прави - но работа - НЕ.

# 250
Всеки, който обяснява колко добър готвач е зад граница и е зарязал топа, за ад влезе в Хелс, рязко започва да ми изглежда нелепо.

# 251
На мене ли ми се струва или миналата година изглеждаха по-големи сеирджии като ги представиха. Тези хора в голяма степен засега изглеждат някак по-обрани и цивилизовани Laughing Разбира се превютата за сезона показваха друго, ама да видим как ще стигнем до там.

# 252
Като знаем какви са бутнали при Звездите, може да са заложили на прилични "обикновени участници". Петя и Мегз ще им избутат сезона, 100%.

# 253
  • Телиш/Плевен
Като знаем какви са бутнали при Звездите, може да са заложили на прилични "обикновени участници". Петя и Мегз ще им избутат сезона, 100%.
Абсолютно!

# 254
Лятото бях в този великотърновски ресторант, интериорът не мога да го сбъркам..

Кой е ресторанта, че ми стана интересно? Ресторанта във Варна, от който се вижда морето, знаете ли кой е?

Общи условия

Активация на акаунт