Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 419
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Рано е от едно (практически) изреждане на големите самохвалковци и първо бързо сваляне на земята. Но някак (чудя се кое ми е най-точно)... вече ми доскучава Хелса: като изобщо не броя "звездите". Еднотипни персонажи, еднотипни скечове с тоя-оня, изкуствени задруги и врагове и - не по-късо от средата (или и след) на сезона - още мръсотия, изхвърлена храна, първолашки гозби.
Нека вземат да сготвят поне 3-4 пъти и ще си напиша любимците, май няма да е трудно. А допълнително, някои индивиди в златния измислен тим ще ме карат да прехвърлям към Шри Ланка зорлем, за да не ги гледам и слушам.
Канската простотия пък около "готвача-император" ме натъжава още повече, понеже завзема упорито все по-високи позиции като "национален спорт" без практикуващите го изобщо да имат срам от каквото и да е.

# 316
  • София
Италианеца стощи повтоли историята с Реджеп.

Преди години Реджеп (и той беше нещо като италиански възпитаник) пак така направи някакво ризото дето седеше като подметка и шефа го насмете на бърза ръка.

Между другото тия дето ги режат в първия епизод после се развиват и стигат доста напред.

Не разбрах тази година сред жените коя ще е комедианката (като Гичка, Цвети и т.н.) или тази година ще имаме такъв от мъжкия отбор. Иначе момчето от Галиче май ще им е талисмана тази година.

# 317
И това, че италианецът казва waina на "война", а и никой не го е поправил и го оставят така нарочно в ефир, значи... търсен ефект. Страхотен сеир, няма що.

Излишно беше Шеф Ангелов да пита младежа от Галиче "Колко тежиш"? "Докога така?"  То е видно за всички, не е нужно да го унижава допълнително. Отива в готварско предаване, не в "Живот на кантар".

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 20:57 от diziler

# 318
  • Бургас
Не разбрах тази година сред жените коя ще е комедианката (като Гичка, Цвети и т.н.) или тази година ще имаме такъв от мъжкия отбор. Иначе момчето от Галиче май ще им е талисмана тази година.
Няма да се учудя ако е Жозефин / онази на Наполеон- готвача/“ Имам предвид Марина.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:27 от pafal

# 319

Синхроните след Е01.

Благодаря на marinaa3, че направи таблицата. Purple Heart

# 320
Марина ще е комедиантката тип Гичка и Цвети, това се видя още вчера, след като стана за резил. Сега ще трябва шеф Светла или шеф Никола да й прави чиниите, за да се задържи няколко седмици, иначе няма да има шоу.

# 321
  • Варна
За варненския пич съм. Стискам палци.

# 322
Не съм казала, че му се подиграват, а “дано не е , ЗА ДА му се подиграват“.
Аз също му симпатизирам.

Обаче забелязвам отново сериозно присъствие на представители на Северозапада.
Враца, Галиче, Козлодуй, Лом....Blush
Е, все пак всички цветни образи са от този край.

Кой е ресторантът на гаджето на Цвети? Дали съм ходила 🤔

Редактирам се, че писах преди да гледам. Тъп въпрос. Сега гледах визитката. Хубав е ресторантът му. Всички бизнес срещи, романтични и по-изискани се водят предимно там. Сравнително по-високи са цените отколкото другите в града, но е добре.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 13:28 от silveto_

# 323
  • София
Здравейте и от мен, радвам се да ви "видя" отново!
Гледах снощи, със смесени чувства съм. По-вероятно съм с предубеждения и то много относно "звездния" отбор. И тук втръсналите ми лица во главе с Буюклиева, Златка, Гани, екс Гущеровица, Аръков, Мегз и сие. Интересни са до някъде, ама ми идва байгън. От другите нямам още интерес към никого, може би малко към момчето от Ибиса, Железчев май беше. Жените са ми пълна мъгла все още. Ще видим.
И  култовото, че Наполеон е бил готвач.... Не че участничката го каза на глас, но.....

# 324
Тези епизоди по три часа са много дълги. Най-добре да са по два, иначе идва прекалено.

Днес гледах “На кафе” и дори Наско от предните сезони, който готви при Гала каза, че не му е било интересно да гледа визитки, а иска да ги види в кухнята в действие.

# 325
За варненския пич съм. Стискам палци.

Много ми е позната жена му, в края ва визитката я показаха. Дали и тя не е участвала в някое реалити?

# 326
Хилоу, хилоу, както казваше една шеф-ка от Дюбай Grinning
Хоп и аз при вас. Изгледах криво-ляво снощи и днес остатъка.
Не мога да им запомня имената все още. Явно и тази година са събирали от кол и въже участници. За съжаление имам чувството, че ще има много малко готвене и повече сеир. Категорично не ми допадат елементи от Игри на волята - катерене, лазене, пренасяне на варели плюс драми а ла Биг брадър - ромски лакърдии, психически сривове и истерии.

Звездният отбор няма да го гледам категорично, нито са ми интересни муцуните на Бачорски и Буюклиева, нито на Златка-Патка и компания.

Знае ли се кои вечери ще се излъчва?

# 327
  • София
Изгледах го и аз.
Стана ми жал за Марина.
Не мисля, че тя ще е комедиантката. И защо Светла или Никола да ѝ правят чиниите? Тя се справи добре.
Прилича ми на Мариела (не помня от кой сезон).
Нямам фаворит към момента, може би след няколко предавания.

# 328
  • София
Успях да наваксам с епизода най-накрая, убиват ме тези 3 часа направо! Така се зарадвах, като го пуснах в НоваПлей и видях, че е час и 40 мин., а после се оказа, че това е само първата част. Joy
И какви са тези стари муцуни? Лидия, Тоби, Ивелина... Даже Надя и Елизабет ми се струват познати като физиономии, но не успявам да се сетя откъде.
Иначе започна традиционно - пак огромни заявки, пак всички са лидери и с високо его. Колко такива вече плакаха...
Засега симпатични са ми Радослав и Шкодров, Патрицио също ми направи приятно впечатление с чувството си за справедливост и заради смелостта да си каже какво мисли.
Ромът от Лондон ме отблъсна с показаното как си говорят с децата вкъщи на английски, много го мразя това! Дано е било само да демонстрират за предаването колко добре владеят езика.
От жените още никоя не ми е направила впечатление с каквото и да било. Ивелина си беше пълна кукувица преди 2 години и не виждам нещо да се е променило оттогава.
Мартина очевидно /и очевАдно/ ще е новата Цвети, Симона и т.н. назад по веригата. Говори сякаш не е българка. Учудих се, че е на 21, изглежда на 30.
СьоНга готвела. За останалите глупости с Наполеон и "дома" на Уелингтън нищо няма да казвам. Такива екстремно глупави, с липсващи знания и нулева обща култура са им любими в тоя формат.
Грозев отиде да й нашока ряпата в общежитието, но той самият също се поизложи с "тонираните"  вместо "торнирани" картофи. Винаги ми е било изключително озадачаващо и странно как може да работиш нещо от сто години и да не знаеш как правилно се произнасят специфични понятия, техники, продукти. Не става дума само за участниците в ХК, Манчев също от години произнася и то по телевизията "милфойл". Rolling Eyes

А чухте ли Надя? "Израстък е кълМове от грах. Къде са ми кълМовете?" JoyJoy Три път го върнах, защото реших, че ми се причува, но не, няма грешка - такова отчетливо и ясно "М".

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 22:11 от Reinа

# 329
Кой има мозъчни клетки в излишък и иска да убие няколко? Joy

Общи условия

Активация на акаунт