Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 409
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Не съм казала, че му се подиграват, а “дано не е , ЗА ДА му се подиграват“.
Аз също му симпатизирам.

Обаче забелязвам отново сериозно присъствие на представители на Северозапада.
Враца, Галиче, Козлодуй, Лом....Blush
Е, все пак всички цветни образи са от този край.

Кой е ресторантът на гаджето на Цвети? Дали съм ходила 🤔

Редактирам се, че писах преди да гледам. Тъп въпрос. Сега гледах визитката. Хубав е ресторантът му. Всички бизнес срещи, романтични и по-изискани се водят предимно там. Сравнително по-високи са цените отколкото другите в града, но е добре.
И шефа, и шефа, и той от там. Heart
Така и не се ориентирах кой е ресторанта аз.
Но и не можах да гледам епизода вчера, а и днешния не гледам.

# 376
Grinning трябва да ни плащат вредни, заради тия златни Joy

# 377
Цял сезон усещам, че ще слушаме "шеф на всички времена"...

# 378
Ох, ужас! Ама, Ангелов и говори на"Вие". За никой друг не го прави.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 21:52 от red soul

# 379
Ее Мегз защо не е сготвила щраусово яйце Trollface

# 380
Как ги дава тези специални оценки, като не са минали всички.. ако някой след Мегз се е справил още по-впечатляващо.. какво?

# 381
Мегз определено е положила усилия да научи това и онова. Да видим дали и менюто ще изяде с парцалите.

За мен беше изненада, че Джугани и Светлана се представиха по-добре от Златка.

# 382
Буюклиева не е от най-тачените певици, ама ако махнем Вип Брадър, който беше преди 100 години, къде другаде се е появявала скоро, че така всички групово да казват, че им е втръснало от нея?
В няколко Черешки. И в "Музикална академия" като участник (ама това не беше мн. скоро). За "Като две капки вода" не съм сигурен.

# 383
  • Wonderland
И това е същата МегЗ, която пробива яйце с дрелка (и май го разряза с флекс)? Flushed

Петя Бу Expressionless

# 384
Буюклиева е добър човек (според мен), но има някакви личностни проблеми и вероятно комплекси. Твърде е пренавита и театрална.

# 385
Петя си призна за 6 риалитита. Къде не сме успяли да я видим още Simple Smile

# 386
Иво много се владее, докато готви с Петя. Хаха! Следващият път сигурно ще гледа да не е партньор с нея.

# 387
Петя си призна за 6 риалитита. Къде не сме успяли да я видим още Simple Smile

Може и да не са точно 6 😏Тя е театрална кралица и лемичко си ги наглася.

# 388
  • София
Буюклиева не е от най-тачените певици, ама ако махнем Вип Брадър, който беше преди 100 години, къде другаде се е появявала скоро, че така всички групово да казват, че им е втръснало от нея?
В няколко Черешки. И в "Музикална академия" като участник (ама това не беше мн. скоро). За "Като две капки вода" не съм сигурен.
Участвала е в капките, даже Рачков веднъж и грабна микрофона от ръцете за да и отнеме думата. Нямам идея обаче дали капките се водят риалити.

# 389
Златните ще спечелят сега, няма как да изгонят някой баш веднага. (освен ако някой няма договорка да влезе само за ден-два). Всеки сезон почват с победа.

Общи условия

Активация на акаунт