📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 138
  • 729
  •   2
Отговори
# 150
Благодаря на съфорумката, която сподели БГбокс с люляк, изключително сполучливи продукти и ще си закупя и извън кутията. Люлякът ми е любим аромат и съм силно впечатлена.
Ароматът доближава ли наистина люляк?

# 151
Съмнявам се цялата кутия да е с такива продукти, най-много 1 да сложат, а другите да са с по-дълъг срок. В кутията "Лимитирано издание "От глава до пети" Celebrate Beauty Box" слънцезащитният крем е със срок 05/2025, а всъщност хиалуроновия серум беше в кутия BgBox.
Между другото ако някоя се интересува от кутии Януари и Февруари на BgBox стоят налични в сайта им.

Сега видях и предходното мнение - Не, не беше обявено, че слънцезащитата е с изтичащ срок, и кутията още е налична и се предлага на сайта.

И при мен крема е със срок на годност 05/2025, никъде не беше упоменато, и сега мисля, че не е. Не мисля че е ок да е така, този крем мислех да го използвам лятото, а реално няма да мога.

# 152
6м след срока може да се ползва.Това знам от хора, занимаващи се с козметика.

# 153
  • В морето
Свърши ми дезодоранта със сребро на Wooden Spoon и отново си поръчах есенната кутия миналата седмица - слънцезащитата вече е със срок до 27.01.

Все пак питайте де, Моята беше такава, та затова може би нищо не пише вече в описанието, ако е пишело по-рано. Аз си добавих и отделно и хиалуроновия серум за безплатна доставка, защото мажа по много от него и е идеален за база за грим - не ми прави кир ефект и бързо заминава като намажа и шия и деколте, така че съвета ми е възползвайте се - има поне 3 месеца още.

Ако са го сменили с нов е много добре, защото цената сега е 45 лв., която цена е отлична за продуктите вътре. Аз взех кутията на цена от 60 лв., точно след 2 дни я намалиха, ама какво да се прави. Иначе поне една идея по-малко щеше да ме е яд, ако я бях взела за 45 лв. и със сигурност щях да взема 2 или 3.

# 154
Благодаря на съфорумката, която сподели БГбокс с люляк, изключително сполучливи продукти и ще си закупя и извън кутията. Люлякът ми е любим аромат и съм силно впечатлена.
Според мен ароматът наистина е супер сполучлив. Имах преди време крема за ръце и още тогава се влюбих в аромата.☺

# 155
Според мен ароматът наистина е супер сполучлив. Имах преди време крема за ръце и още тогава се влюбих в аромата.☺
Благодаря, ще поръчам и аз значи, това ми е любимият аромат 😊

# 156
Кутийката е чудесна, по мое мнение:

Звънях, да питам за срока на годност, ала никой не вдигна. При все това, вярвам, че всичко ще е наред, в противен случай може би щяха да упоменат на страницата си.

Edit: Върнаха обаждане. Кремът за лице е със срок на годност до септември 2027, серумът - до ноември 26-та, околоочният - януари (ако добре запомних) 2027, есенцията - до 2027 (каза човекът, че не е пред очите му и цитира по памет).

Heart

Имам имейл от Кибрит, пуснали са Milanesi кутията...

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 11:47 от Cassius

# 157
Какво има в кутията, че ме мога да видя?

# 158
Какво има в кутията, че ме мога да видя?
Перлен серум с морски колаген и хайвер от есетра
Лифтинг крем за лице.
Околоочен крем с пептиди.
Почистваща есенция.

Вижте на фб или на интернет страницата им подробни описания.

# 159
Благодаря ти за отговора!Поръчах я,много е хубава ,наистина....

# 160
Това са продуктите в Milanesi x Kibrit:

🤍 Мултифункционален хидратиращ серум
🤍 Мултивитаминен гел-крем
🤍 Регенериращ скраб за лице
🤍 Хидратираща есенция
🤍 Антиоксидантна шийт маска

# 161
Минавам само да споделя радост - сутринта, когато видях имейла от "Козметикс България" и влязох да разгледам съдържанието на кутийката с "Др.Дерм" на интернет страницата им, нямаше отбелязан срок на годност на отделните продукти. Сега отварям и що да видя - надлежно описано кое до кога е годно. Че и двукратно (веднъж в описанието на всеки отделен артикул, втори път - в раздел "Начин на употреба"). Това означава, че нашият форум тук, това, че се интересуваме, свързваме се и питаме, работи.

Сега ако допълнят и с информация за пълния състав на всяко едно нещо, би било чудесно. А то даже е редно и задължително да бъде предоставено такова инфо.

# 162
И BelleBox разкриха. Честно казано се надявах на нещо по- и тересно от Yenges, жалко. Цветът на ружа също не ме устройва.

# 163
Оххх, и аз се чудя за тази кутия на Белбокс. Имам абонамент от Януари. Серумът го имам от друга кутия, ружът ми е много розов, а изглежда че продуктът на NL beauty ще е прозрачен балсам за устни...

# 164
Милианеси за лице хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт