📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 153
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Точно този аромат не ми се е случвало да помириша, но всички аромати  на Labor8 са изключително изискани и трайни. Несправедливо е да ги обиждаме по този начин . Имам крема за ръце и е разкошен. Това е бранд, който вече се оценява от ценителите на качествената козметика .

# 136
В понеделник, 17 февруари, пускат Кибрит кутията с Milanesi.
Преди няколко години, когато пак имаха издание само с техни продукти, много исках да ги харесам (и те действително са приятни - консистенции, аромат, стъклени бурканчета, уви - не е достатъчно само това).

Обаче - нова кутийка от You are worth it Heart

Между 4-8 март изпращат.

PS: Все по-симпатични ми стават You are, макар че ще се въздържа този път.
Имала съм друг комплект с ампули, нанасят се вечер по схема, една ампула е за три приложения. То си е цял ритуал - изсипваш миниатюрно количество в купичката (жалко, че не е порцеланова), нанасяш с четчицата. Но в един момент, когато не ти се занимава много-много, прескачаш ритуалите и - от шишенцето, с пръсти. Не забелязах кой знае какъв ефект, но пък мисълта, че полагаш грижи за здравето на кожата, си е достатъчна доза плацебо.

Момичета, като пуснат кутията на Dr.Derm, моля да дадете знак. Отдавна не съм взимала техни неща, чакам ги с нетърпение.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 21:01 от Cassius

# 137
Благодаря на съфорумката, която сподели БГбокс с люляк, изключително сполучливи продукти и ще си закупя и извън кутията. Люлякът ми е любим аромат и съм силно впечатлена.

# 138
Успях да се въздържа от другите специални кутии, обаче тази на You are worth it я поръчах. Просто изглежда много яко Grinning

# 139
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам спомен, че някой тук си беше пожелал Eolia:

Adoralova беше. Smiley
И аз чакам да разкрият.Дано не са шампоани и балсами.

# 140
Благодаря на съфорумката, която сподели БГбокс с люляк, изключително сполучливи продукти и ще си закупя и извън кутията. Люлякът ми е любим аромат и съм силно впечатлена.

А на чия марка са? Искам да разгледам състава, търсих по име, нищо не откривам, а снимките са толкова дребни и с неясни надписи, че  нищо не се вижда, дори със скрийншот и увеличение (как, всъщност, успявате добре да видите публикувана тук снимка, те са неактивни за манипулации, може би има начин, за който не зная). Също - ароматът доближава ли се до естественото, тънко люляково ухание, или се усеща силен и натрапчив?

PS: Намерих! Разгледах другите кутии на сайта на Бг Бокс и видях BGBOX BOTANIC - на Булфреш са люляковите, нали? Да...

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 08:36 от Cassius

# 141
  • В морето
Ще си позволя и аз да споделя мнение, че грубите, явни и натрапчиви обиди не са подходящи за форум, където обменяме/споделяме опит, идеи и знания - по какво? По козметика...

На много от нас много неща не ни се нравят, но сякаш успяваме да намерим и по-подходящ начин да го изразим, тоест без обидни квалификации и неуместни сравнения. Старчески дом - сериозно ли?Disappointed Relieved

А относно новите кутийки - GoodBox - да, подкрепям и аз мнението за леко зловеща на дизайн кутия..., но така или иначе нямаше да поръчам. Само крема за лице ми се стори интересен, но тъй като имам, ще изчакам следващите.
Milanesi и аз исках много да ги харесам, но уви не се получи, с едно изключение - един крем за коса ми беше попаднал от по-стара кутийка Кибрит, той беше доста добър, но за лице продуктите определено не ме спечелиха.

Точно това обаче направи специалното издание на BgBox - спечели ме, добавих една кутийка към месечната за Март, интересни са ми за пробване, а на регулярните цени не бих ги купила, особено след като не ги познавам. Оставям ги за есента, мисля че това ще е подходящото време за използване при мен.

Dr.Derm - прекрасен дизайн, той вече те спечелва, каквото и да има вътре Blush Hug Там вероятно също ще взема, въпреки че от последните им кутии някои от нещата са с много кратък срок на годност - хиалуронов серум 04/2025 и слънцезащитния 05/2025.

# 142
  • ту тук, ту там
По повод последния пост за Др. Дерм - да ви кажа, че на сайта на Козметикс България в момента има много намалени продукти на марката с изтичащ срок на годност - 05.2025. Дано не се зачете за спам, че не е абонаментна кутия, а отделни продукти, но може някой фен на марката да  прецени, че си заслужава.  😊

# 143
О, нали няма кутията да е с продукти в изтичащ срок на годност?!.. Ако не ходя до една аптека в Лозенец, където има, или по-точно - имаше техни неща, скоро не съм била при тях, във всички останали случаи поръчвам от Козметикс България и досега не е имало проблем с това. Ако този път се случи, ще трябва да я върна, че имам доста насъбрана козметика - и отворена, която ползвам, и такава, дето си чака реда.

PS: Всъщност, като я пуснат, преди да поръчам, ще звънна да питам. И ако някой не ме е изпреварил тук, ще кажа. А може те самите да предоставят такава информация на сайта, така би било коректно.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 11:25 от Cassius

# 144
  • ту тук, ту там
Сега си е обявено с главни букви в описанието на продуктите, смятам, че са коректни. Но пак казвам, че не става дума за кутия, а за отделни продукти на марката в асортимента им.

# 145
Да, да, и аз това казвам - досега винаги са били коректни, дори често поръчките са идвали с подарък. Но Taffta e споделила горе, че в последните кутии е имало продукти с изтичащ срок на годност и въпросът е - бил ли е по някакъв начин потребителят предварително осведомен за този факт, или е разбрал чак при получаване и отваряне на пратката...

# 146
  • В морето
Съмнявам се цялата кутия да е с такива продукти, най-много 1 да сложат, а другите да са с по-дълъг срок. В кутията "Лимитирано издание "От глава до пети" Celebrate Beauty Box" слънцезащитният крем е със срок 05/2025, а всъщност хиалуроновия серум беше в кутия BgBox.
Между другото ако някоя се интересува от кутии Януари и Февруари на BgBox стоят налични в сайта им.

Сега видях и предходното мнение - Не, не беше обявено, че слънцезащитата е с изтичащ срок, и кутията още е налична и се предлага на сайта.

# 147
Понеже коментирате срокове, околоочният крем в кутията на Бг бокс Февруари е със срок 10.2025. Не е изтичащ, но е добре да се знае. От две кутии го проверих. Предполагам срока е по-кратък, заради състава му.

# 148
  • В морето
Да, потвърждавам, и в моята кутия е със същия срок на годност кремчето за очи.

# 149
Свърши ми дезодоранта със сребро на Wooden Spoon и отново си поръчах есенната кутия миналата седмица - слънцезащитата вече е със срок до 27.01.

Все пак питайте де, Моята беше такава, та затова може би нищо не пише вече в описанието, ако е пишело по-рано. Аз си добавих и отделно и хиалуроновия серум за безплатна доставка, защото мажа по много от него и е идеален за база за грим - не ми прави кир ефект и бързо заминава като намажа и шия и деколте, така че съвета ми е възползвайте се - има поне 3 месеца още.

Общи условия

Активация на акаунт