📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 186
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Белбокс не ме привлича. Винаги с грим продукт взимат най гадните цветове, вероятно защото са най евтини. А йенгес обиколиха всички кутии и маркетингът им е доста натрапчив и “разголен”. Не се прави така.
За миланези - окей са, но нищо уау.

# 166
На Миланези шампоана и балсама бяха хубави, но нищо което да струва 193848 лв. И преди съм го казвала предпочитам да взимам продукти, които ако ми харесат да си поддържам и купувам, а тези просто няма да са такива. Аз даже не знам могат ли да се открият, поръчат от другате освен от кутия?

# 167
GB са станали много експедитивни с обявяване на новата кутия. Преди доста се бавеха.

# 168
GB са станали много експедитивни с обявяване на новата кутия. Преди доста се бавеха.

Добре ми звучи мартенската Гууд, но да видим какво ще разкрият.

# 169
И мен ме заинтригува Гууд бокс, този нов холандски бранд е със 100 % натурални формули, а Лабор много ги харесвам. Сигурно ще я поръчам.

# 170
Кои ще са другите продукти? Ружът на мен ми харесва,както и балсама за устни- уникален е,както всичко от NL Beauty 😍 Yenges все още не съм пробвала,но точно от серум с хиалуронова киселина имах нужда, така че мисля ,че кутията ще ми хареса.
И BelleBox разкриха. Честно казано се надявах на нещо по- и тересно от Yenges, жалко. Цветът на ружа също не ме устройва.

# 171
  • Варна
Поръчах 2 кутии на др дерм. Имах мостра на околоочния и много ми хареса, като видях, че е в кутията веднага се навих. Втората кутия вземам за подарък на близка.

# 172
Кутията на Goodbox с Eolia по случай 8 март вече е налична и е същата като миналата година.. жалко, надявах се на нещо различно Confused

# 173
Кутията на Goodbox с Eolia по случай 8 март вече е налична и е същата като миналата година.. жалко, надявах се на нещо различно Confused
Да, същата е и тогава я пропуснах и сега също не представлява интерес за мен... Всичко е пак само за лице няма нищо за коса и тяло не е моето... Поне примерно 2 само за лице другите коса и тяло щеше да се замисля, но тази комбинация не...

# 174
Излезе ми тази нова кутийка, как ви се вижда?
Кутия Март: Празник на пролетта и женствеността! ✨
🤩 В първото ни издание ще откриете 5️⃣ продукта за грижата за лицето, внимателно подбрани и перфектно допълващи ежедневната ви рутина, на обща стойност над 300 лв.

💚 SKØN Ageless Dreams – нощен крем – 50 мл.

💚 SKØN Dream Cream – околоочен крем – 15 мл.

+ още 3 продукта, с които да направите пълен рестарт на кожата си САМО за 35,90 лева🥳

# 175
TheTechGirl , на мен ми е интересна тази кутия, защото Skon е хубава козметика, макар че са по-плътни кремовете за моя вкус. В сайта им има малко информация, това им е първа кутия, още ги няма във фейсбук и няма да поръчам , но ще ги следя.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 16:36 от MilaNina

# 176
Кремовете на Скон и за мен са по-плътни, та не бих я взела, а и си спомням какво беше с Кибрит като стикерите на срока се отлепяха и отдолу имаше друг срок. По принцип тогава ги защитих, че може би наистина са използвали туби от предишни партиди с нов продукт, но въпреки всичко не е моята козметика и ще се въздържа. Ще следя кутийката за в бъдеще, макар че вече са твърде много този тип козметични кутии. Ако видите кутии за тигани и кухненски пособия свиркайте или съвсем сериозно бебешки кутии с неща за всяка възраст ще съм повече от благодарна.

# 177
  • В морето
Излезе ми тази нова кутийка, как ви се вижда?
Кутия Март: Празник на пролетта и женствеността! ✨
🤩 В първото ни издание ще откриете 5️⃣ продукта за грижата за лицето, внимателно подбрани и перфектно допълващи ежедневната ви рутина, на обща стойност над 300 лв.

💚 SKØN Ageless Dreams – нощен крем – 50 мл.

💚 SKØN Dream Cream – околоочен крем – 15 мл.

+ още 3 продукта, с които да направите пълен рестарт на кожата си САМО за 35,90 лева🥳

Много красива на дизайн ми се вижда от една страна, а от друга - и аз харесах SKON като бранд и козметиката им, та мисля да си поръчам една. Благодаря за споделеното инфо!

GoodBox също предизвикаха интереса ми с този нов нидерландски бранд, но ще изчакам да разкрият поне нещо. Eolia - не, там още като видях, че дизайнът е същият по-скоро допусках, че ще заредят нови количества от вече обявена кутия, в противен случай щеше да има друго представяне.

# 178
Taffta, споделям мнението ти за новия бранд в Гуудбокс Март. Дано е нещо за коса.

# 179
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нови количества или старите продукти,които не са успели да продадат в предната кутия?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт