📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 358
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Sneak peak BG box:
1.СПИРАЛА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ И ИЗВИВАНЕ BETTER LASHES
𝐁𝐄𝐓𝐓𝐄𝐑 𝐋𝐀𝐒𝐇𝐄𝐒 е спирала за очи с ефект на изкуствени мигли от Lollipop Cosmetics
Тя ще извие и придаде удивителна дължина, като дефинира и подчертае вашите мигли в страхотен черен цвят. Страхотен резултат само с няколко движения.
Перфектни подчертани и извити мигли
Ярък цвят с едно нанасяне
Трайност до 8 часа
Не се рони, не се разтича или размазва, не лепне

2.АНТИОКСИДАНТЕН УСПОКОЯВАЩ 𝐒𝐎𝐎𝐓𝐇𝐈𝐍𝐆 СЕРУМ от CityCocoon
𝐒𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐜𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦 е идеален за чувствителна и проблемна кожа, като я подхранва, успокоява и хидратира в дълбочина, осигурявайки й свеж и сияен вид. Подходящ за ежедневна употреба, този серум ще направи кожата ви видимо по-гладка и еластична, като се бори с признаците на стареене и възпаления.
Има силно хидратиращо и озаряващо действие.
Подхранва и насърчава задържането на влагата.
Успокоява мигновено зачервяването и възпаленията.
Не омазнява кожата и не запушва порите.
Какво още ви очаква в кутийката Април:

Продукт за лице с екстракт от нар
Аксесоар за коса
Продукт за тяло
Мултифункционален продукт с жожоба
+ подарък

# 241
Тези продукти български ли са? Не са ми необходими в момента успокояващи продукти, но ми грабнаха вниманието с визия. Търся си по принцип спирала, но ми е притеснено да си взимам от кутия.

# 242
  • Бургас
Тези продукти български ли са? Не са ми необходими в момента успокояващи продукти, но ми грабнаха вниманието с визия. Търся си по принцип спирала, но ми е притеснено да си взимам от кутия.

На Лореал в Лили са намалени спиралите, на Мейбълин също са много хубави.
Преди вземах кутии, с една спирала ох кутии не се разбрах, нещо не ми бяха ок.
Иначе доста бяла козметика от кутии ползвах с удоволствие.

# 243
Би трябвало всичко в кутията да е българско. Такава е идеята на тази кутия. За качество на спиралата не мога да кажа.

# 244
Не бих купила спирала от картинка и на нечувана марка.
Наистина Мейбилин спиралите са разкошни и аз не виждам никаква разлика с тези на Ланком, ЕЛ, Сисли.Всички ги имам и все към Мейбилин посягам.
Maybelline Firework, Lash Sensational Sky High (много любима), Lash Stiletto..
L'oreal Lash Paradise (любимата на дъщеря ми) , Air Volume Mega
Koято да избереш от тези посочени,няма да съжалиш.

# 245
Какво ще има в кутията за април на Bellebox?

# 246
В мартенската кутия имаше информация, че през април ще има грим продукт на KVDBeauty (за първи път чувам за този бранд).

# 247
  • София
Ралица обяви новата книжна кутия.
https://charlywilde.com/products/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%87% … D1%82%D0%B8%D1%8F

На мен ми харесва и съм доволна, а и книгата ми звучи доста добре.

Скрит текст:

1️⃣ 📘КНИГА „Рецепта за въздействие“ от Сонали Дев с ЦВЕТНИ ПОРЕЗКИ

Забавна и трогателна, „Рецепта за въздействие“
е романтична комедия в духа на любимите ни романи на Джейн Остин.

Шеф Ашна Радже спешно се нуждае от нов план, за да спаси ресторанта си. Това е и единственият начин да докаже на себе си и на взискателната си и отчуждена майка, че не се е провалила напълно.

Поканата да участва в „Готвене със звездите“, ново риалити шоу, което събира готвачи и известни личности в кулинарен тандем, изглежда като идеалното решение. Малко безплатна реклама, за да привлече отново внимание (и клиенти) към ресторанта си. Тя е готвач, какво е най-лошото, което може да ѝ се случи?

Да се наложи да готви с мъжа, който е бил първата ѝ любов. Същият, който я е изоставил в най-тежкия момент в живота ѝ. Рико Силва. Сега вече Ашна е напълно сигурна – спонтанните решения са рецепта за катастрофа.

Световно известният футболист Рико Силва е съсипан, когато се разделя с Ашна преди години. Единственото хубаво нещо в цялата ситуация сега е, че най-после ще докаже и на нея, и на себе си, че вече няма чувства към нея.

Но когато първата им среща в ефир се превръща в абсолютно фиаско, любопитството подпалва интереса на публиката – както пред екрана, така и в социалните мрежи. Състезанието е ужасно напрегнато… също както неугасващата страст между Ашна и Рико. Всеки миг, който прекарват заедно, разпалва тлеещи емоции и ги тласка към миналото.

Ще открият ли правилната рецепта за въздействие един на друг или отново ще разбият сърцата си?
2️⃣ 🧂КЕРАМИЧНА СОЛНИЧКА 

Нежната керамична солничка ще бъде част от колекция, която можеш да очакваш в кутиите ни. С нея сме сигурни, че кухнята ти ще се превърне в още по-уютно място и всяко ястие ще е по-вкусно.

Размерът на солницата е 15х15х15 см.

3️⃣👜 ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ТЕРМОИЗОЛИРАНА ЧАНТА ЗА ХРАНА

Персонализираната термочанта за храна ще стане новия ти най-добър приятел! Тя е в нежен лилав цвят и ще запази храната ти топла за обяда в офиса и свежа за летния пикник в парка. Чантата е водоустойчива, което може да ти спести тревогата около пренасянето на напитки, а и е перфектна за плажа. Можете да използвате мокра кърпичка, за да я почистите бързо и лесно, без да остават петна.

Размерът на чантата е: 24х5х21 см.

4️⃣🍑 ЗДРАВОСЛОВНИ ЖЕЛИРАНИ БОНБОНИ  С ПРАСКОВА

Няма как да четем без нещо сладко, нали? Това са едни от любимите ни желирани бонбони с праскова, които са здравословни, веган, без захар и без глутен.

Бонбонките Bombus са произведени са от 100% плодове и са подходящи за диабетици и хора на безглутенова диетотерапия.

‼️Ако си книжен абонат, ще получиш и стикер с корицата на книгата, който да изпозлваш в своя читателски паспорт.

💌 Картичка с ЦИТАТ от книгата на месец

🌱 ЕКО опаковка - работим със 100% рециклирани и рециклируеми кутии и пликове

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 11:26 от paranoir

# 248
Поръчах Чарли заради солничката, много е сладка и явно ще е колекция, та поднових абонамент. Книгата не ми се струва особено интересна, но дано да ме изненада приятно Simple Smile

# 249
# 250
  • София
Поръчах Чарли заради солничката, много е сладка и явно ще е колекция, та поднових абонамент. Книгата не ми се струва особено интересна, но дано да ме изненада приятно Simple Smile

На лайф каза ,че ще е колекция да , септември- октомври да очакваме за пипер. Харесва ми ,че оставя повече време , за да има разнообразие.
Другото което каза е ,че са си сложили горна граница на 2500 абонамента и след запълването им няма да приема повече членове / евентуално със списък на чакащи , ако някой се отпише във времето/.

# 251
Благодаря за инфото, изпуснала съм го това. Надявах се още в следващата да има нещо за кухнята. Харесва ми идеята за такъв аксесоар, че тези за четене се поизхабяват малко.

# 252
  • София
Също попаднах на стори , в което агитира малки бизнеси с интересни предложения подходящи за кутията , да се свържат с нея за колаборации. Надявам се на интересни новости занапред.

# 253
Много сладка солничка.Хайлайта на кутията.
Няма да поръчвам,защото книгата ми звучи любовен,клиширан роман,който със сигурност няма да харесам.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт