📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 324
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Не са ми вълнуващи последно обявените кутии, но видяхте ли, какво обявиха Pick N Dazzle? Това определено ме интригува.
Винаги съм искала дс ги пробвам

A по отношение на Др дерм и Колагена, "универсалните" бб кремове по мой опит са само за среден тен на кожата, аз съм бяла и никога не съм попадсша на такъв който ми пасва.
Ако някой е взел кутиите, може ли да суочне че да се уверя какъв е цвета, иначе са ми интересни като продукти

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 04:46 от TheSickn3ss

# 301
(...) видяхте ли, какво обявиха Pick N Dazzle? Това определено ме интригува.
Винаги съм искала дс ги пробвам

A по отношение на Др дерм и Колагена, "универсалните" бб кремове по мой опит са само за среден тен на кожата, аз съм бяла и никога не съм попадсша на такъв който ми пасва.
Ако някой е взел кутиите, може ли да суочне че да се уверя какъв е цвета, иначе са ми интересни като продукти

За Paula's choice не бях чувала, докато Оля не писа тук. Потърсих, разгледах, попрочетох. Малко съм скептична, защото имам опит с продукти с подобна на тези предистория, но също чакам да се появят на сайта на Pick N'Dazzle, да видим кои ще са налични за поръчка в кутии.

Вчера дойде адаптивният BB+CC на Dr.Derm.
Категорично не ми харесва, че има аромат, при това - твърде силен за мен. Пудрено-цветен, не че е неприятен, сам по себе си, но на мен не ми допада - можеше малко по-дискретен да е. С времето сякаш се разсейва и не е така натраплив, но пак усещам полъха.

Цветът: днес нанесох на чисто, обгрижено преди това лице - тонери, серуми, кремове...

TheSickn3ss, ако е много светла кожата Ви, скандинавски тип, примерно, ще личи. Моята също е светла, но не млечно бяла, прозрачна и без никакъв цвят. Стои добре, да, аз правя разлика, но стои естествено, съвсем леко, половин идея по-прасковено, по-жизнено. Придава сияйност. Икономично нанесох, ако сложа повече, няма да е добре.
Тест на вътрешната страна на ръката показва разлика с естествения цвят на кожата, съвсем лека, тонът е същият, но по-силен и, поради това, леко тъмнее (както, когато се позачерви от охлузено или ожулено, но пак - едва личи).

Другото важно - няколко минути след нанасяне прилепва перфектно. При докосване с върха на пръстите, кожата се усеща еластична, с добра плътност. Как ще се държи във времето, ще постигне ли това, което обещават производителите, предстои да се разбере.

Снимка не прилагам, защото камерата не успява добре да улови това, което виждат очите.

Другите момичета да кажат за оцветения крем на Колагена (а и за другите продукти в кутията).

# 302
Колагане изкупени за по-малко от 48 часа. Open Mouth
Добре,че не се размотавах.Ще ми е любопитно да ги тествам.
Това е средният клас на Колагена и е добър. Няма да се разочаровате, Особено маската на Александрина всички мои познати я ползват с удоволствие. Аз не купих този път кутията, защото съм в санитарен запор, че започнах да хвърлям много хубави продукти, тъй като имам само едно лице.

# 303
И аз взех моя BB+CC на Dr. Derm днес. Много ми харесва. Имам един минерален, който ползвам без аромат - ами след време започва да мирише малко странно. Не знам дали е свързано с минералите или друг натурален компонент. Може да сте го забелязали при някои натурални продукти. Не е точно аромат на гранясало, ами на застояло някакво. Та и на мен ми трябваха 1-2 минути да свикна с аромата, но ми допада. ММ идва да ме целува и вика много хубаво миришеш 🥰 Пък бях без парфюм.

Опитах се да направя снимки на открито преди и след нанасяне на ръката, но не се справих добре и хич не си харесвам ръцете, но подкрепям Cassius в нейното мнение - много е лек, мигновено се адаптира към кожата и като цвят и като текстура, сиреч не стои лепкаво, мазно, направо си прилепва като втора кожа и на секундата вече не се усеща на лицето, но същевременно стои много естествено и сияйно някакси. Въпреки че денят е облачен тук, лицето ми грейна.

Ще си поиграя малко повече със снимките да пробвам да пратя. Като първо впечатление много ми допадна.

П.С. Cassius,  благодаря за кода за отстъпка.

Моята кожа е по средата, нюанс Medium. Би паснал според мен на всичко от light към medium, medium - dark. Вече твърде светло и твърде тъмно може би трудно, но то е нормално.

Пробвала съм този на Колагена, но имам чувството че не ми покриваше добре. Имам много неравномерен тен с мазна кожа и понякога несъвършенства и тук таме и линии от дехидратация, та техния просто не се справи.

# 304
Изпуснала съм инфото за Pick and Dazzle с Paula’s choice. Кога ще я пуснат? Ползвам ретинола и ми харесва, не изсушава толкова като други досега.

# 305
Присъединявам се към горните впечатления за новия крем на dr. Derm. Добавям един код, който е за 15% - “beautybox15”.
Моят тен на кожата е среден към тъмен. За сега цветът направо ми заспа- идеален е. Не знам дали е толкова адаптивен. Повечето подобни универсални продукти в края на лятото ми стават светли, ще видим с този как ще е. Аз много обичам ароматизирани продукти и този ми носи страхотно удоволствие.
Покритието изобщо не е плътно, точно ефект, който търся. Не обичам покривни фон дьо тени, а този крем дава свежест, сияйност, изравнява тена, леко тушира петънца и несъвършенства, без да изглеждаш като китосана. Супер естествен ефект. И изобщо не се усеща върху кожата, не тежи, не мазнее… за лятото ще е страхотен.

# 306
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Ще го поръчам, като започне да ме свършва слънцезащитата.

# 307
Колагане изкупени за по-малко от 48 часа. Open Mouth
Добре,че не се размотавах.Ще ми е любопитно да ги тествам.
Това е средният клас на Колагена и е добър. Няма да се разочаровате, Особено маската на Александрина всички мои познати я ползват с удоволствие. Аз не купих този път кутията, защото съм в санитарен запор, че започнах да хвърлям много хубави продукти, тъй като имам само едно лице.

Колагане Smiley Smiley
От бързане какви глупости пиша..
И аз трябва да разчистя запасите,защото съм с един пълен шкаф,а нещата си застояват.

# 308
Goodbox обявиха продукт от кутия Април:

# 309
Просуктите за лице на Warda на мен много ми допаднаха. Имаше преди време една кутия с продукти на марката, всичките ги ползвах и за моята кожа се оказаха попадение. Сега ще видя и този шампоан, дано и той е попадение.

# 310
  • Бургас
Момичета, май не видях да сте обсъждали кутията с цветна козметика https://www.pickndazzle.com/bg/bloom-box?utm_source=Meta&utm_med … aas6nv2ef-w6PG35Q
Някой ползвал ли е нещо на бранда?

# 311
Момичета, май не видях да сте обсъждали кутията с цветна козметика https://www.pickndazzle.com/bg/bloom-box?utm_source=Meta&utm_med … aas6nv2ef-w6PG35Q
Някой ползвал ли е нещо на бранда?

Имам кремообразния руж. Цветът на Blush kissed 03 е разкошен. Със студен подтон. Има ядков, мек, "пастелен" аромат. Симпатично стъклено бурканче. Нанасям и върху устните. Ала е много нетраен. Да не говорим, че на скулите някак се замазва и остава на петна. Но иначе е много приятен.

# 312
Колагена е представлявана от снахата на шефката, тук не се показва в добра светлина, за мен поне.. https://www.facebook.com/share/r/15vhrFgPhL/

# 313
  • София
Взех Чарли кутията , страхотна както винаги. Този месец нямам търпение за книгата. Някой получи ли БЕЛЕбох вече?

# 314
Взех Чарли кутията , страхотна както винаги. Този месец нямам търпение за книгата. Някой получи ли БЕЛЕбох вече?

Аз я взех преди малко, нещо май не съм очарована. Grin Не мога да снимам в момента, но слагам в скрит текст какво има вътре да не разваля изненадата на някой

Скрит текст:

Спиралата на KVD - знаех, че ще е мини, но е много мини;
Merreh white grape collagen face & body mask - не мирише хубаво, поне на мен;
NIP+FAB Vitamin C Fix Scrub - скраб за лице, който не знам дали ще си ползвам на лицето, по-скоро на тялото, защото предходно имаше техни измивни гелове и от единия се изринах (в лилава опаковка беше, другия в оранжевата слава Богу не ме изрина);
MUDMASKY Vitamin-infused eye serum;
Youth Lab Retinol Reboot Mask - шийт маска, която съм съм сигурна, че миналата година пак я имаше в някоя кутия.

Във флайъра за следващата кутия пише, че ще има бюти изкушение на MD Beauty

Общи условия

Активация на акаунт