📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 301
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • В морето

Saff не помня почти да са се появявали в месечна кутия скоро, при когото и да е, което според мен говори само едно  - не могат да паднат под ХХ цена и единствения шанс е да пуснат кутия с няколко продукта, но на ХХХ цена.

Аз дори не мисля, че изобщо са били в месечна кутия някога. Това с цената е ясно, ама като пишат, че ще "изненадват" - да изненадат приятно, а не неприятно. Ако беше скраба, околоочен или нощен въобще нямаше да го мисля, както и миналата година не съм - 120 лв., но веднага поръчах, топ продукти имаше вътре, една от най-хубавите кутии, които съм вземала. То и сега като ги разделиш излизат 4 хубави (дано, че не съм ги пробвала) продукта по 31 лв. средно и се питаш бих ли дала 31 лв. за това, за другото, и ако за всички отговора е ДА, и тогава кутийката е топ, обаче ако ти е интересен един или най-много 2, а останалите супер излишни ей тогава идва в повечко. Може би 99,90 лв. щеше психологически да има друго въздействие, ама явно няма как, скъп бранд.

# 601
Напълно съм съгласна. И аз днес гледах, смятах - само 1 продукт отдавна исках да пробвам, прословутия тонер и си го взех, но отделно да не остана по-назад като започнете да давате обратна връзка (макар че повечето май не са се изкушили).

# 602
За мен беше нормално да е 119 лв както досега, все пак няма как да дадат огромна отстъпка,  за мен тонера им е незаменим и несравним с толкова много проби вече на всякакви марки, че си струва, а и олиото ще го предам нататък,  поне ще пробвам и слънцезащитата.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 23:04 от passionbiojuniper

# 603
И аз си взех нещото, което ме интересуваше - слънцезащитата. За още толкова пари - щях да имам още три продукта, които обаче не ми трябват, и в този смисъл - ето, спестила съм половината от сумата. Не че пък слънцезащита нямам - имам и на Мазило половин + цяла, неотворена опаковка от персонална кутия на Пик Н Дезъл, и на привършване - любимата ми корейска, от която съм изхабила вече четири или пет опаковки. Но пък ми е интересно новото - може да се окаже най-доброто като усещане и грижа за кожата, а може и не. Ето затова, мисля си, можеха да пуснат кутията с по-добра цена - имат нов продукт, ако действително е толкова добър, а ти си сериозен бранд - нека потребителите се убедят сами в ползите му, тогава, на каквато и да е (разумна цена) да го продаваш, той ще е търсен. И както беше писано по-горе - с блестящо олио за тяло, с различни тонери, с всякакви серуми от други кутии или купувани самостойно, целенасочено, всяка от нас е препълнена. За 150 лева да бяха пуснали кутията, но да съдържаше най-доброто от доброто им, малко от нас биха се замислили, нали... И да, и така е хубава кутията, ала... - едно 'ала'.

Edit:
Бърз и непълен отзив за слънцезащитата на Саф - красива опаковка - и на вид, и на допир. Ала да се бяха сетили да запечатат отвора с парченце фолио, както е обичайно и желателно - освен ако така са ми го продали в Beautecary, тоест - да са го отваряли, в което се съмнявам. При вас как е? И второ - пробвах на ръката. Попи бързо и идеално, никакви бели следи, никакъв аромат (не знам защо очаквах да ухае на малини), но със сигурност ще е необходимо богато овлажняване отдолу (при суха кожа) - пръстите, с които нанасях, се усещат някак изсушени.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 13:40 от Cassius

# 604
Cassius, може ли мнение за слънцезащитата на Мазило. Все ми се струва,че  ще е мазна и не съм я поръчала досега. Предпочитам корейските, особено на Бой.

# 605
Много ми е висока на мен цената - дори и да ми хареса, ако е сходна до това, което ползвам няма да се зарибя. При мен заминава много. Постоянно съм навън с детето по площадки, паркове, за кухнята и тн. и слагам всеки ден - често и по два пъти и то стабилно.

Изпатих си веднъж с едно петно, което ми излезе когато реших да пропусна в слънчев ден и просто винаги купувам да имам, но 63 лв. на редовна цена ми е много. Така, че и да ми е любопитно няма какво да я пробвам.

# 606
Cassius, може ли мнение за слънцезащитата на Мазило. Все ми се струва,че  ще е мазна и не съм я поръчала досега. Предпочитам корейските, особено на Бой.

Много приятно меко ухание - като на нещо от природата: малко на сладка ябълка прилича, нещо съвсем леко като канела (или е ванилия?) долавям. Харесва ми, приятно е, докато се нанася, разклащам добре преди употреба, но колкото и да се старая, не успявам да го разнеса така, че да не личи - около носа, около устните, дори по скулите или към ушите - на места белее и общият фон изглежда като на петна. На мен белеещото не ми пречи, защото така тенът на лицето ми започва да розовее и изглежда красиво. Но не мога да постигна равномерен резултат. Да не говорим, че цапа, ако се допира до яка на дреха (не мога постоянно да нося шалове или шалчета). Добавя дискретна светлина, ето сега сложих на ръката. Понеже не съм овлажнявала отдолу, попи и не стои на петна (по-светло и розовеещо е мястото). Но на лицето, с богата хидратация, за да не ми "изпие" влагата и да изглежда сочна кожата, някак - не точно да стои мазно, но - ето, пак - стои на петна.

Редактирам се: на мен кожата ми е суха, но сега забелязах, че на картонената опаковка, в която си го държа, има мазни следи - вероятно за смесена или мазна кожа да не е много добре?..

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:32 от Cassius

# 607
Благодаря, Cassius ! За претенцията за висок клас и  88 лв. цена не е добре да прави бял филм като медико идеала на баба ми.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 18:39 от MilaNina

# 608
За нищо!
А за 88 лв аз никога не съм и не бих я купувала! - набавих си няколко (три, но първата хвърлих, защото имаше нещо дефектно в не знам кое, та дори в изправено положение, отгоре, около гърлото на бутилчицата, изтичаше навън и беше ужасно дразнещо всеки път да почиствам със салфетка преди ползване) от персонален абонамент към PickNDazzle (който може да бъде прекъснат във всеки един момент) - цената е 25 лв.

# 609

Ето момичета, слуховете се потвърдиха! Нямам търпение☺.

# 610
  • В морето
Анонса е чудесен, а подсказки има ли?

# 611
  • Бургас
Аз имам смс, че в понеделник кутиите на белбокс ще са при мен.

# 612
Анонса е чудесен, а подсказки има ли?

Не особено, но те не протакат много- много:

“ Новата ни 🎁 лятна кутия ще направи твоята 🏖 морска ваканция по-красива, безгрижна и романтична.

И този път избрахме 💎 5 незаменими продукта за ТЕБ. Възползвай се от тази изгодна селекция, която ще ти помогне да поддържаш безупречна визия в 🌞 горещите дни. Обещаваме ти продукти за дълбока хидратация, възстановяване и защита! Второто ни издание за това лято перфектно ще се допълни с първото!

Стой наблизо, защото идва скоро! 😎”

# 613
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Коя е тази синя кутия? Нещо съм изпуснала.

# 614
Това е подсказка за новата лятна кутия на Cosmetics Bulgaria - според мен картинката е просто илюстративна, едва ли ще е това кутията.

Аз въпреки че си поръчах пак първата, смятам, ме няма да съм се прецакала, ако продуктите в новата се допълват както са написали. Ще видим какво са подбрали.

Общи условия

Активация на акаунт