Чувствам се объркана

• 8 722
  • 260
  •   1
Отговори
# 255
  • Out of the Mix
Вие с български думички не можете ли да говорите Grinning

Блийм,блейм,шифтинг, кви са тия простотии?
Joy
Променят "посоката на вината", Елорка.
Прехвърлят отговорността. Laughing
Или - ни лук ял, ни лук мирисАл. Smile
Или - вятърът си проненя посоката на ветреене. tooth

# 256
  • sofia
Най-добрите са тези, които се възбуждат от удоволствието на жената Wink
Ама това пак не е гаранция за добри отношения. Бившия беше топ в тая сфера, ама кво от това... Ааа може би затова седях години с широко затворени очи Joy
Значи, извод - ако сте супер любовници, жената ще  търпи повече тъпотиите, щот ще е замъглена от оргазми. Пък ако не правите тъпотиите и има оргазми... happily ever after
Няма нужда да ми благодарите.
Има го този момент. Ама най-често човек получава просветление, като гледа нещата отстрани или от дистанцията на времето.
Навремето, ако имаше форуми сигурно щях да изпадна в крайно отчаяние и самосъжаление за живота, който ме очаква 🤣
Не е добре човек да разполага с толкова информация.

# 257
  • SF
Въобще не се придържате към темата. Заговори ви се за секс и не можете да се откачите. Казахте си на кого как му се прави. И Брад Пит с потенциалните трицифрени бройки се разписа в темата. Simple Smile Радвам се за шансовете на съфорумеца, но те били неконсумирани.

Като няма гадже, няма и секс. Ако има секс без гадже, темата вече става по като за петък вечер. Китайски играчки, изкуствен интелект, който предлага удоволствия, свещници в Рерко и едни малки кутийки с дунапренени отворчета, пак там. 3 лева струват. Как още да помогнем на авторката?

# 258
Момичето, ако не си помогне само, няма кой да му помогне.
Написа, че е тук да си свери часовника.
Получи мнения.
Да сверява.

# 259
Животът на всеки човек следва свой собствен ход. Бях на 28 когато се случи подобно нещо, изведнъж всеки ти пожелава сватба, бебе...,,Хайде време ти е" - любимо. За щастие най-близките ми приятелки са хора с които имаме общи възгледи и поне там намирах оазис за душата. Смятам, че няма обща формула за щастлив живот. Щастието е понятие, в което всеки слага собствените си мечти, възгледи, нагласи ... Помисли как искаш да премине живота ти, как се виждаш след 10, 20, 30 и т.н.т години. Следвай интуицията си и собственият си мироглед. Още нещо, огромна отговорност е изборът на половинка с която да създадете дете, това определя до голяма част  както твоят живот, така и този на детето.

# 260
Остави ги да си говорят. Изживей си живота на макс и само, ще си дойде да имаш мъж и дете. Е стига да не станеш на прекалено голяма възраст. Просто им затваряй устите, като им кажеш да гледат себе си. Игнорирай такива същества. Ако нямаш изживени години и си обвързана и може би с дете, ще ти се иска да живеш, а тогава е страшно. Така мисля аз, но избора е твой. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт