Чувствам се объркана

• 8 708
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Ами защото обикновено опираш до жена, която не те вълнува, когато тези, които те вълнуват, не ти връзват Wink На мен ми се струва доста тъжно да се мъчиш с човек, който не може да те развълнува.

Елорче, е прави сметка за да е опрял до околовръстното за какъв става дума Joy Той и да иска да задоволява, няма да има коя да се прежали Joy

# 226
Отговарям на тезата, че жените имали либидо само ако са влюбени, а иначе си живеели години без нужди от сексуално удовлетворение.

Ами нали точно за това има мастурбация. И за някои жени това е по-добре, отколкото да лягат с мъж, който не ги познава достаточно. Все пак сексуална удовлетвореност (за жена) повече е емоционално преживяване, отколкото физическо

Не за коя да е жена, за определени жени. Просто жените са толкова разнообразни в това какво харесват, че обобщения не може да се правят. То и затова са тези спорове - всяка гледа себе си, но казва "жените" Wink
Иначе мъжете са много по-прости и ясни Simple Smile

# 227
Някои мъже по добре да спрат да пишат тук, че само ще отблъснат авторката още повече.
То не беше, че ще остане сама с котки, че на 35 няма да може да забременее, че е асексуална и т.н. Но накрая си пролича егоизма в чист вид - що пък да я накарам да се чувства добре, не ми дреме толкова. Само че този егоизъм не е само в секса, ами във всичко. И после защо жените не искали връзки, брак, деца... Единствения шанс за авторката остава възрастните да и промиват мозъка, как така трябва, пък белким се прежали с някой.

# 228
Казах ви аз, ако не иска да му бутне - асексуална е, ако не може да я докара до оргазъм - тя е виновна, има психологически проблеми Simple Smile

# 229
Това лошо ли е? За разлика от мъжа, жената като свърши, може и още Wink

Пък много мъже не могат да накарат жената да свърши Joy

А, винаги стигаме до това. Гордост и морално удовлетворение се крият в тази присъда над некадърните мъже, обаче дали това е достатъчно за да надделее над липсващото сексуално удовлетворение? Според мен спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се на първо място и е добре жените също да полагат усилия. Не, че това може да компенсира недостатъците на някои мъже, но определено помага. А и това с недостатъците е относително, защото както казах по-горе, жените са толкова разнообразни в харесванията си, че ако един мъж е нацелил ваксата с една партньорка и се мисли за майстор, със следващата може да прави пак същото, но да го низвергнат като некадърник Simple Smile

# 230
Казах ви аз, ако не иска да му бутне - асексуална е, ако не може да я докара до оргазъм - тя е виновна, има психологически проблеми Simple Smile

Така казано, звучи като проблемът да е твой Grin
Аз пак казвам, за мъжа не трябва да се чувства задължен да те докарва до оргазъм.
Когато главата ти е пълна с травми, притеснения и блокажи, успех със свършването.

# 231
# 232
ЧС, ако някой не полага усилия за мен, спирам и аз да се напъвам Wink

Иначе си  права много. Жените са разнообразни, но мъжете са доста по-просто устроени Grinning

Ирис, годзилчо го виждаш как елементарни неща за жените не знае и  само се оправдава с разни травми и как не бил длъжен, но на него са му длъжни.
Joy

# 233
Очевидно не е особено сексуална.
Тогава да си чака принца. Лошо няма.
//
Разбира се, че секс с влюбване/любов е съвсем различен. Там се влагат и инвестират не само тръпка, а и психика.
//
Ревоукър, ексклузивност мога да изисквам единствено от човек, с когото сме в двойка/отношения.
С хора, с които сме се разбрали за секс само, нито той, нито аз имаме право да изискваме кой с кого. Това си е до хората. Ако му харесва да прави само с мен, да. Но да иска това от мен или аз от него при неангажиращи отношения, няма начин.
//
Така е при мъжете – когато наистина харесват една жена, тогава им харесва да я докарват до оргазъм. Иначе им е през кукито.

# 234
  • SF
Така казано, звучи като проблемът да е твой Grin
Аз пак казвам, за мъжа не трябва да се чувства задължен да те докарва до оргазъм.
Когато главата ти е пълна с травми, притеснения и блокажи, успех със свършването.

Ужас!
Ето затова не правя секс за здраве на случаен принцип. Има огромна вероятност да се окажа в едно легло с мислещи (силно казано мислещи) по този начин. Да ти се отще да правиш секс завинаги. Някои мъже са ходещи страстоубийци и е по-добре да ги отрежеш още преди да са те питали.

И как изгонихте основния въпрос на темата, който засягаше трайни отношения, семейство и главното - деца.
Кой както му се отвори възмжност, може да се почукне с някого тайничко, но тези леки сладки забежки заради здравето не водят до семейство.
А от тях здравето може сериозно да пострада. Както и душата.
Нали не създавате семейства от случайни срещи "само за тази вечер" в бара/тиндер/плажа? Да, бременност би могло да се получи, но тогава заглавието на темата ще бъде съвсем различно - дали да го отгледам сама и как да обясня това на роднините, които искат да съм щастлива.

# 235
  • София
Годзилчо, нито ти си задължен на нея, нито тя на теб, но желанието другият да е удовлетворен има огромно значение, дори когато крайният резултат не се получи. А постоянните опити да се измести вината върху другия звучат доста комплексирано и не са никак привлекателни. Те всъщност показват, че никак не е комфортно с ролята на неудовлетворителя Joy Пък стабилното его знае, че старанието е важно, а понякога наистина причината е в другия, но не изпитва нужда да му го посочи за да си отдъхне.

# 236
Практиката ми показва, че истински страстните и добри любовници чувстват наслада и още по-голямо удовлетворение от удоволствието на партньора.
Вини да се търсят в правенето на любов/секс ми мирише на един много много лош и неструващ секс.

# 237
Скрит текст:
Очевидно не е особено сексуална.
Тогава да си чака принца. Лошо няма.
//
Разбира се, че секс с влюбване/любов е съвсем различен. Там се влагат и инвестират не само тръпка, а и психика.
//
Ревоукър, ексклузивност мога да изисквам единствено от човек, с когото сме в двойка/отношения.
С хора, с които сме се разбрали за секс само, нито той, нито аз имаме право да изискваме кой с кого. Това си е до хората. Ако му харесва да прави само с мен, да. Но да иска това от мен или аз от него при неангажиращи отношения, няма начин.
Скрит текст:
//
Така е при мъжете – когато наистина харесват една жена, тогава им харесва да я докарват до оргазъм. Иначе им е през кукито.
То и сексът без обвързване може да е екслузивен. Не бих си легнала с някой, за който знам, че си ляга и с други жени. И то не защото търся от него сериозни отношения, а по хигиенни причини.

# 238
Личната хигиена е базова.
Той и сексът не е за гнусливи.

# 239
  • София
Практиката ми показва, че истински страстните и добри любовници чувстват наслада и още по-голямо удовлетворение от удоволствието на партньора.
Вини да се търсят в правенето на любов/секс ми мирише на един много много лош и неструващ секс.

Нормално, все пак това е доста галещо за егото Wink Съответно удар за тези, на които им се получава, независимо от причината и това дали е наистина в тях. И ако егото е незряло и нестабилно, панически се опитва да се спаси, като си го изкарва на другия човек.

Общи условия

Активация на акаунт