Банята - тема 48

• 28 102
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Еха, Ейнджъл, страхотен подбор си направила! ⭐🌟⭐
На нас много ни хареса тази серия, и то в по-изчистената комбинация с тези видове:

Обаче плочките, които се водят декор, се продават на бройка, по 45 лв едната, и така само акцентната стена става към 1400 лв плюс останалите за още толкова. И остана за дълбока резерва този вариант.

# 31
В доста серии от плочки декорните все са на бройка, а не на квадрат.

8 плочки правят едно пано с ширина 60 см. до тавана. Напоследък често се прави като на снимката - по една вертикална ивица в друг цвят/с декор, останалото е друг цвят дюс.

# 32
  • София
Да, не стои лошо, но конкритно при нас въпросната стена е 1.80 ширина и искаме да е цялата. И височината ни е за 9 броя нагоре, и така се оформя сумата. Но пак казвам, цялата тази серия, и тюркоаз, и зелените са много красиви! За нашият вкус де.

# 33
  • Пловдив
И аз тaзи серия Маргот в синьо исках, но съпругът ми се тръшна, че не иска шарении и направихме светла едноцветна баня. Не си спомням за друго от интериора да сме спорили, но за банята наваксахме 😉

# 34
  • София
Аз тези мн бях харесала, особено мозайката (при мивката)
Но по принцип на тзи серии и стенните са тежък градитогрес, мн матови, с релеф тип порест... Мн силни опасения имам колко лесно ще се чистят... Така или иначе отпаднаха при нас.
Иначе аз по принцип нямам никакъв опроблем да смесвам на едно място различни серии, производитвли, от една основни, от друго подови, от трето "акцент"...

# 35
Ние направихме тоалетна с тази серия плочки. Избрахме тъмно синьо и декор.  Няма я в показаните плочки. Пода ни е сив.

# 36
В зеленото Марго и аз бях влюбена. В крайна сметка взехме други, защото държах да са 120/60.

Но по принцип на тзи серии и стенните са тежък градитогрес, мн матови, с релеф тип порест... Мн силни опасения имам колко лесно ще се чистят...

Нашите са такива. Порести. Не се сещам за друга, толкова голяма грешка. Ужас са, наистина. За тях и линейните сифони съжалявам от дъното на душата си.

# 37
Какво им е на линейните сифони? Преди бяхме с точков и не забелязвам разлика, даже си мисля, че с линейни е по-добре.

# 38
Aз съм доволна от линейния, нямам оплаквания. А и наклони се правят много лесно с такива.

# 39
Слугувам му постоянно. Чистя го през ден-два.

# 40
Чистя го два пъти седмично, когато чистя и кухнята, като използвам мокрите кърпички, с които вече съм минала плота. Отнема ми 2-3 минути.

# 41
  • София
Аз еднакво често мия и линейният и нормалните и са еднакво замърсени

# 42
И аз не намирам някакъв негатив във линейния сифон в сравнение с точковия, даже и на втората баня не мисля да е друг, освен линеен. 

# 43
Аз го чистя доста основно всеки път. Разглобявам го целия, търкам с четка и доместос, защото има някакви наслагвания от душ гел и шампоани. Не е само да го забърша, поне при моите не работи това, уви.

# 44
  • София
Аз си мия каналите основно, еднакво се замърсяват... Единствено да сравняваш стария да е бил без клапи и за това да не е задържал така, но като има клапи и затвори се цапат, вече според интензитета на ползване и честотата на почистването колко ще имаш да чистиш.

Общи условия

Активация на акаунт