Февруарчета 2025 г. -Темa 6

• 27 498
  • 754
  •   1
Отговори
# 45

Честита радост! Да расте здраво и безгрижно! А на Вас бързо възстановяване! 🙂❤️

Момичета, вчера се роди нашия Борис ❤

# 46
Честито щастие! Да ви е жив и здрав Борис🍀🥰💙 Бързо възстановяване! Когато имаш време и възможност, ако може да споделиш повечко покрай раждането 😊

# 47
Честито щастие! Да ви е жив и здрав Борис🍀🥰💙 Бързо възстановяване! Когато имаш време и възможност, ако може да споделиш повечко покрай раждането 😊

Аз родих планово секцио в Токуда. 37+4 дни. Много съм доволна от всичко тук. Още вчера се изправих на крака 8 часа след операцията и сега се движа. Има лека болка, но не е нетърпима.

# 48

Аз родих планово секцио в Токуда. 37+4 дни. Много съм доволна от всичко тук. Още вчера се изправих на крака 8 часа след операцията и сега се движа. Има лека болка, но не е нетърпима.
Честито ! Да ви е здрав и много да ви радва.!
Надявам се и моето раждане,което ще е секцио най-вероятно да протече така леко Simple Smile
Бързо възстановяване Simple Smile

# 49
Jakito, браво на теб! Чудесни новини! Ето го първото позитивно раждане за тази темичка😊💙Бебчо днес ли ще ти го донесат ?

# 50
Да запитам - Какъв гел за пране използвате? Взех Тео бебе -алое вера и някой дрехи прах с него,обаче ми се струва,че има доста силен аромат и ме притеснява да не и дразни на нослето .

# 51
Честит Борис! Да е здрав и много щастлив!

За забелването и аз много се чудя. Онзи ден си говорих с приятелка, на която сина й е на 3.5г. Тя не го е забелвала, наскоро се появиха проблеми и го боли доста. Ходиха по разни доктори, сега пробват да забешват всеки ден с някакви специални кремове, но ако продължи да го боли след месец, ще се наложи да го оперират. Явно не всички деца имат интерес към пишлето си, че да я свършат тази работа сами, както обясняваха на една лекция.

# 52
Аз чакам момиче и не съм се интересувала подробно, но определено от познати съм чувала, че го правят още докато са бебенца, за да няма усложения после. Пък и не ми звучи кой знае колко голяма драма - то няма да разбере нищо и няма да помни.

# 53
Честит да е Борис, много да радва мама и тати Heart

За забелването, изводите ми от всичко прочетено са - защо смятаме, че природата е направила грешка с пишлето на всички момченца и точно ние, майките да трябва да я поправим? Също така, не е проблем дори и до края на пубертета да си остане незабелено, но повечето момченца сами си го правят. На мен ми се струва доста грубо вмешателство в личното пространство, така че не смятам да правя каквото и да е. Мъжът ми каза, че не си спомня нищо по въпроса, което цначи, че не са му правени такива процедури

# 54
Големият ми син беше с по-тежка фимоза. Уж подръпвах след баня, но пак преди годинка направи ужасна бактериална инфекция от това, че явно не бяхме достатъчно упорити в забелването. В Пирогов го забелиха, накараха ми се, изчисти се бактерията от урината. С времето пак беше залепнала кожичката от едната страна само, но можеше хубаво да се почиства и да не се събира смегма. С годините и особено през пубертета момчето сам се дооправи.
С малкия мисля да си го започна със забелването и да не чакам да стане белята като с баткото.
Така, че много зависи до каква степен е залепнала кожичката, за да не стига до инфекции или операции.

# 55
Честит Борис!
Да е здрав, щастлив и много, много обичан!

За забелването - световните препоръки са да не се пипа, в България масово се препоръчва забелване, аз не мисля да 'пипам" , пък ще видим.

КРР, мъжът ти няма как да го помни, то се прави първите 6 месеца някъде (ако се прави).

# 56
Честито бебче Борис! Да бъде здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване! 🍀

Когато имаш възможност моля да споделиш дали са ти търсили тази лична амбулаторна карта, която им е в списъка и също така кога си заявяваш каква стая искаш - при приема или след раждането, предварително благодаря!

# 57
Честити бебчета! Да бъдат много здравички!
Аз имам едно питане, в 36та седмица съм и се оказа,че бебчето ще е мъничко. Днес го измери 2200-2300.
През цялата бременност си вървеше със седмица назад,но и овулацията ми винаги е била по-късна.
Има ли мама, която също е с бебче,което върви по-мъничко? Леко се притесних,макар че АГ ме успокои,че е здраво просто върви мъничко..

# 58
Jakito, браво на теб! Чудесни новини! Ето го първото позитивно раждане за тази темичка😊💙Бебчо днес ли ще ти го донесат ?

Още вчера в реанимация ми го водиха, на днес го чакам за повечко време Heart

# 59
Вчера се роди и бебе Самуил🥰
Бях планово секцио, 38+5 дни, всичко мина доста по план. Нищо не усетих от операцията, само ваденето на бебето, защото е дърпане.
Раздвижиха ме на 7-мия час, защото имаше спешно секцио и трябваше да изчакаме, но аз сама седнах на леглото, което пак си е малко постижение, след като цял ден не си си усещал краката. След като те поотпусне упойката започваш да усещаш нещо като менструални болки, но с обезболяващо всичко минава.
Бебето ми го дадоха още вчера на 2-3 пъти, за да засуче и от днес вече е при мен. 😊
Успех момичета, всичко, което преживяваме си заслужава! ❤

Общи условия

Активация на акаунт