Февруарчета 2025 г. -Темa 6

• 31 918
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Аз от катетъра за епидурална едвам се изправям след като съм се навела . Боли ме точно тям където е поставен. Неприятно е но живот и здраве за второ дете пак бих си сложила епидурална .

# 571
Странна работа...
И аз съм раждала с епидурална, но споменът ми е, че бързо трябваше да се настаня в позиция, преди да ме хване напълно. После, нито крака, нито контракции усещах. Акушерка ми казваше кога имам контракция и кога трябва да напъвам.
Вчера се усъмних във вида упойка и си търсих епикризата, но не пише.

Успешна седмица на всички!
Дай Боже много здрави бебета през нея!

# 572
Успешна да е и от мен новата седмица .При мен вече много почнаха да зачестяват подготвителните контракции вечер,но слава богу не са болезнени и минават сравнително бързо от магнезия.Вижда му се края вече.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 573
Аз бях с епидурална по време на първото раждане. След няколко месеца имах проблеми с гърба, но може въобще да не е било от това. Имам приятели анастезиолози, които се кълнат, че трудно нещо може да се обърка. Аз си усещах контакциите, разхождах се - като цяло голямо облекчение беше. Сега съм решила да пробвам без, пък ще видим колко ще издържа 😄

На мен терминът ми наближава пък индикации никакви за раждане. На всичкото отгоре лекарката ми ще пътува 2 дни след термин. Говорихме за евентуална индукция преди да замине, но се чудя. Аз баткото пак го преносих де, цяла седмица и накрая пак до предизвикване се стигна ... хем ми се искаше да тръгне спонтанно този път, хем се чудя има ли смисъл да чакам след термин...

# 574
Здравейте! Хубава и успешна седмица и от мен!
39+2 г.с индикации за раждане никакви и въпроси от всеки срещнат "айде бе няма ли да го раждаш вече", се едно като родя ще го скрием някъде... 😮‍💨

# 575
И при мен няма никакви индикации,освен тези подготвителни контракции вечер .Секциото ми е планирано за 12 ,тази седмица последно ще ходим на прегледи и тонове и няма да усетя кога ще мине.

# 576
Аз много се чудя да ходя ли и тази седмица в отделението за преглед при положение, че всеки път като кажат, че няма контракции и разкритие почвам да се притеснявам, че нещо в мене не е окей. Всички с термин след моя родиха и забравиха, аз имам чувството, че никога няма да раждам. Има си време до термина де на 11.02 ама ми се ще преди това доброволно да излезе, а не с предизвикване. 🥲

# 577
Успешна седмица и от мен! Да започва бебевалежът!🍀 И при мен никакви индикации все още, терминът ми е след 2 дни… Започвам по-сериозно да обмислям направо да ме приемат и да пробваме с индукция.. въпреки, че имам познати, при които е неуспешна и се стига до секцио. Но то няма гаранция и да тръгне самичка дали ще се получи по нормален път

# 578
Аз съм твърдо решена да е без упойка.
Много искам да го усетя на 100%. Предния път на 10тия час се предадох.  Сега нали уж бързо ще стане... хахаха

Само вечер имам контракции. На 9 мин. Дразнят ме. Много искам на 05.02 да родя и бързам да свърша всичко служебно днес и утре 🤣
Аз бях с епидурална по време на първото раждане. След няколко месеца имах проблеми с гърба, но може въобще да не е било от това. Имам приятели анастезиолози, които се кълнат, че трудно нещо може да се обърка. Аз си усещах контакциите, разхождах се - като цяло голямо облекчение беше. Сега съм решила да пробвам без, пък ще видим колко ще издържа 😄

На мен терминът ми наближава пък индикации никакви за раждане. На всичкото отгоре лекарката ми ще пътува 2 дни след термин. Говорихме за евентуална индукция преди да замине, но се чудя. Аз баткото пак го преносих де, цяла седмица и накрая пак до предизвикване се стигна ... хем ми се искаше да тръгне спонтанно този път, хем се чудя има ли смисъл да чакам след термин...

# 579
Аз вечер съм до 3 минути, но само вечер Grinning Сега приемам залози дърводелците ли ще довършат или аз ще родя Grinning Срокът беше 14 декември за първото Grinning

Аз от вчера държа едно горно кръвно от 135 -140 дето нито пада, нито се качва. Цала бременност е 110-115.

# 580
Аз много се чудя да ходя ли и тази седмица в отделението за преглед при положение, че всеки път като кажат, че няма контракции и разкритие почвам да се притеснявам, че нещо в мене не е окей. Всички с термин след моя родиха и забравиха, аз имам чувството, че никога няма да раждам. Има си време до термина де на 11.02 ама ми се ще преди това доброволно да излезе, а не с предизвикване. 🥲
Божа работа.Когато реши ,тогава ще излезе.На мен от една страна хем ми се иска да свършва вече тази мъка,хем още малко да се порадвам на коремчето и що годе нормалната бременност,която изкарах.
Не съм засичала време на контракциите вечер,но ми се струва ,че не са регулярни.Само като си легна тогава се появяват

# 581
Според мен бебевалежът ще се случи следващата седмица - на 12.02 има пълнолуние - снежна луна. И доста от нас с термин около и след тази дата ще се отчетем тогава Joy

# 582
Утре ме приемат в болницата и нещо съм се сдухала яко. Хем ще ми е второ секцио,някак ми е много притеснено. Първият път бях по спешност и хич нямах време да го мисля,чаках само да ми поставят упойката и да го вадят,че бях с болезнени контракции и не издържах.
И предстоящата раздяла от малката ме съсипва,много ще ми липсва макар че са няколко дни и като се замисля ми се пълнят очите.
Та така,оплаках ви се и ми остава да си чакам срещата с бебчето.

# 583
Страшна дата сме си избрали значи да се появи м на бял свят- на пълнолуние Simple Smile
Аз гледам да не мисля много за самата операция,вярвам че всичко ще е наред и с мен и с малката.Гледам да мисля повече за хубавите моменти ,които ще ни предстоят и как ще си я гушкам и обичам .И най -вече нямам търпение да видя на кого ще прилича повече на мен или на мъжа ми Simple Smile

# 584
Аз само ще се отчета с хубава седмица на всички и чакаме хубавите новини. 🍀🩵🩷
Иначе не се ядосвайте и аз като видех, че ми звъни телефона вече знаех какво ме чака “ти не роди ли вече”, все едно можеш да скриеш такова нещо. 😂

Общи условия

Активация на акаунт