Аборт 11 г.с.

• 3 357
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Е щом бабата ще го гледа, да ражда Joy

Да. Самата авторка клони към аборт, защото осъзнава, че явно сама ще си гледа детето вие продължавайте да я натискате да ражда.

# 31
А самият ти приятел, той нещо не казва ли за бременността, освен, че ти крещи? Малко странно ми се стори брат му да казва да задържиш бебето, а от самият творец - ни дума.

Но иначе - изобщо не си мисли, че той ще се трогне или промени. Не е съвсем точно, че напоследък се е изменил към лошо, щом още 2023 си е бил все така "любвеобилен". Но не е изключено да се промени и към по-лошо, щом е започнал и да пие.

# 32
  • София
Така изложени нещата, вие имате проблеми откакто сте заедно, ескалация, крещане, малко остава до боя.

Не бих родила от такъв човек, бих направила аборт и бих се опитала да се излекувам от него и да продължа.

# 33
Е щом бабата ще го гледа, да ражда Joy

Да. Самата авторка клони към аборт, защото осъзнава, че явно сама ще си гледа детето вие продължавайте да я натискате да ражда.

Аз не я карам.
Назад писаха, че майката била подкрепяла. Всъщност само мнението си е дала.
Но гарантирала ли е помощ? Не.
Ако роди авторката може пък да порасне бързо. Яма като я чета, едва ли.
Другия вариант е детето да има страшно шибан живот с такъв незрял родител.

Имали си драми преди и тя щото е много умна, решава да забременява с тъпата надежда той да се променил.
Ама защо да се променя? Тя да не е нещо специално. Не, не е нищо специално. И това го доказват оплакванията  от него в стария пост. Или обичаш някой какъвто е или не.
Тези дето искат да променят, винаги много плачкат. Но като няма мисъл и разум.
Ама няма пипе да се сети милото.
Даже му се натиска да взимат кредит и да купуват апартамент. Още по-голяма глупост. Та те нямат сериозни отношения, а само скандали.
Ситуацията е "кой ми сра в гащите"
Авторката си сра самичка.
Да си чисти сега.
Нормална жена такъв индивид отдавна щеше да го е разкарала.

# 34
Е то коя майка няма да подкрепи дъщеря си,ако иска бебето? Едва ли ще й каже да се спасява. И пак казвам, аборт в тази седмица едва ли ще й направят. Да мисли от тук нататък как да процедира с бащата на бебето.

# 35
Бих махнала плода( няма да кажа дете, защото звучи много тежко).
Този човек няма да се промени заради никого, още
повече
дете.В началото е сложно с бебе и много семейства са във вакуум и става изнервено още
повече.
Раждайки, рискувате да имате контакт с този човек до края на дните ви, което аз не бих си причинила.
Млада сте, инвестирайте сили и средства в психолог и проучете защо толерирате токсични взаимоотношения.
Запишете час за лекар и не губете време.
В бъдеще изчистете травмите си със специалист и Ваша помощ в процеса, и ще срещнете нормален човек, който ще трепери за семейството си.
Успех и здраве!

# 36
  • Бургас
Имате 5 дни, преди да станете в 12 г.с. и в тези 5 дни са събота и неделя. Решавайте бързо, след този срок аборт по желание е незаконен.
Ако решите да го задържите, не го оставяйте да припознае детето.
Успех ❤

# 37
Моя съвет е да се срещнеш с гинеколога си и да поговорите за ЕВЕНТУАЛЕН аборт. Ако вече няма такава възможност няма какво да го мислиш - минаваш на следващия план.

Ако все още може да бъде направен остави си няколко дни и не слушай свъветите на този и онзи - разбери себе си какво искаш, след това взела решение действай и никога не подлагай под съмнение решението си, каквото и да е то. Чула ли си сърцето си, кое е правилно за теб - това е решението.

# 38
  • Поморие
Здравейте на всички!
Обръщам се към вас с молба за мнения и съвети. Влизам в 11 г.с., но за съжаление преди два дни всичко при мен се обърна след поредният скандал с половинката ми, след който си тръгнах. Сега съм сама и притеснена какво следва от тук нататък. Според близките ми най- добрият вариант е да прекъсна бременността, но аз не искам да се стига дотам. Това беше планирана бременност и с приятеля ми се чувствахме готови, но той започна все повече да се променя, да ми крещи, да се караме, да пие повече и т.н. Все още съм под съмнение дали да пристъпя към тази стъпка, защото ако не го направя, това значи да остана сама майка без опора до себе си на 25 години. Това е най-трудното ми решение, не съм сигурна дали когато отида ще се разколебая, но все пак тук идва и молбата ми към вас за мнение за болници/клиники.
Крещи и ПИЕ.. мъж- загубена кауза!
Ако наистина искате това дете, дайте му живот, 21 век е, ще се справите! Жените сме силни! Важно е да си осигурите доходи. А мъжът надали ще се промени - ако е такъв преди да се появи дете в двойката, ще е същия, че и по-зле и след това, а да гледате дете в токсична среда е смазващо. Понякога сами се справяме по-добре. Кураж!

# 39
Като прочетох старата тема, как изобщо си се навила съзнателно на дете от този човек?!
Ако можеш сама да си го гледаш роди го, но не разчитай по никакъв начин на него.

# 40
Майко мила, хората се молят за дете и едвам подреждат пъзелчета в живота си за да успеят! Що за тема? 25г жена! Ако не е тоя, друг ще те мачка, явно ти си виновна щом с години търкаляш една тема!

# 41
Ако не е тоя, друг ще те мачка, явно ти си виновна щом с години търкаляш една тема!
Бярх!
По-полека драги съдници! Животът е интересно нещо, с много язвително чувство за хумор! По-полека!

# 42
Темата ми е пързалка, а авторката някакво духче, което си няма друга работа и публикува щекотливи теми и всеки го избива според личната му драма и чувство за хумор.

И само какъв съспенс като в някакъв екшън филм успя да сътвори - часовникът тиктака, всички са затаили дъх, ах този мръсник, а майката, а стринката, а Пешко от съседния вход, ах, ах, ах.

След две години очаквам да пише пак как е забременяла с четиризнаци, но не е сигурна кои са бащите, защото този, с когото е, редовно се карат, но има един друг, с който си пие кафето, а братът на приятел на полубрат на братовчедка ѝ веднъж и дошъл на гости. И после пак да духне нанякъде, защото така правят духчетата Joy

# 43
Напълно възможно е да е трол.
Тя въобще не пише в темите си.

# 44
Сещам се, че имаше някакви неадекватни теми от подобен потребител. Тук пък ме изумява планирането и умишленото създаване на дете, което 2 месеца след теста вече е излишно. Единственото, което ще напиша е, че едно дете заслужава любов и адекватна грижа.

Общи условия

Активация на акаунт