Отговори
# 660
  • София
Няма такова нещо за Емрулах, споделя всички фрагове. Просто не пише, то оставаше и след всички простотии до продължи да е активен.
Иначе за Учителят, на мен на телефон не ми дава да избирам езици, на английски е, само на компютъра ми дава.

# 661
Айде към Х! 🧿

# 662
Да ни е живо и здраво нашето момче Мерт. Нека новата му година донесе много здраве и още повече успехи. Спечели сърцето ми много за последните две години ,а ми беше толкова странен. Толкова чиста душа е. Честит рожден ден на Мерт🤍

# 663
Честит да е Мерт! Да бъде много здрав, успешен и все така щастлив с любимата жена! И до края на лятото една сватба. 😜

# 664
Честит да е Мерт!🧿❤️😎 От сърце му желая да е здрав, щастлив, обичан, смел в мечтите и възнаграден за таланта, с който омагьоса всички нас. Надявам се да отпразнува подобаващо рождения ден, а не да бъде на снимки. Е, тайничко се надявам  и за още някой откраднат момент като този от мината година.🤍🧿🤍

# 665
  • София
Честит рожден ден на това сладко момче Мерт Рамазан Демир 🧿🧿🧿
Все повече успехи и още по-влюбен в прекрасната Афра 🤍

# 666
Да отидат с Афито на такова слънчево място, където да отпразнуват рождения ден. 😊

# 667
Да ни е живо и здраво златното момче Мерт! Много успехи да има както в личен план така и в професионален. Още много пътувания да има до екзотични страни. И все така и още по влюбени да са с Афра. Много щастливи да са заедно Simple Smile

# 668
Честит рожден на на Мерт Рамо!🥳🥳🧿🥰😘❤️🎂🎂🎂! Жив и здрав да бъде, успешен на първо място в личния си живот и след това в професията! Все по-силно да вярва в любовта и да усмихва още по-широко нашето момиче!
Добре, че те има Мерт Рамазан Демир!❤️❤️❤️

# 669
Честит рожден ден на най-красивия Мерт! ❤🔥Да е много здрав, безкрайно щастлив, успешен и с късмет!  ❤🔥 🍀😘 И все така влюбени с Афито! ❤🔥❤🔥❤🔥

♾🤍🪬🧿🧄

# 670
Добър вечер Kissing Heart
Ай хайде и аз да честитя ЧРД-то на нашето момче.  Heart Да е жив и здрав Мерт  ,да има много лични и професионални успехи ,усмивката никога да не слиза от лицето му ,да има много поводи да се смее ,да слуша Афито ииииииии да си изкара целия сезон на Рибарчето ,ако е добре за неговата и на Афра кариерите може и 4-ти сезон да снимат и като свърши с Чапкънчето да получи много и все хубави оферти за нови сериали и филми.Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Heart  .Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Heart  .Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Heart

АфРам- дано да  отпразнуват заедно рождения ден на Мерт и ние ей тъй съвсеееем отдалеч да ги видим  колко са щастливи  Hands Pray

https://x.com/Alessandra___18/status/1883073670958239765

Много е красива Афра на новите снимки  с тази черна рокля, разкошна млада жена  е тя  Heart Мерт е голям късметлия с такова красиво  и сладко момиче до себе си  Heart
Ама и Сейранчето на Ферит е много хубавичка и сладка и миличка Heart

Тази сцена и на мен ми е много ,много любима. Даже и моята майка ,която по принцип хич не се разчувства от разни сериалчета на тази сцена не можа да издържи  и на нея и се сви сърчицето за тия душици СейФер и си поплака малко. Cry  Heart

https://x.com/btugba02/status/1883603069264621620

Бел много ми харесват спойлерите ти  Kissing Heart  Време е вече да започнат да се случват хубави работи на СейФер Hands Pray
Може да се започне с едно извинение и едно "обичам те" от Ферит

https://x.com/aframedits_/status/1883836840584925451

и после нататък както си следва годеж,сватба иииииии  1,2 или там колкото си искат бамбита  Hands Pray

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:20 от Eny87

# 671
Чудя се дали Мерт понякога се обърква и казва на Афра- Сейран или обратното.. Joy

# 672
Хакан е харесал публикация по повод рождения ден на Рамо! 🤘

# 673
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРТ!
Нека този ден бъде само началото на поредните прекрасни години, изпълнени с радост, успехи и вълшебни моменти! Пожелавам ти да бъдеш винаги заобиколен от хора, които те обичат и ценят, да намираш вдъхновение във всяка стъпка напред и да постигаш всичко, за което мечтаеш. Нека дните ти бъдат изпълнени с положителни емоции, смях и споделени мигове с най-близките ти хора. И помни – никога не спирай да следваш сърцето си и да вярваш в себе си, защото пред теб лежат безброй възможности!

# 674
Добро утро
Честит рожден ден на прекрасното момче Мерт Да е жив и здрав,с много любов да се обгради и да изиграе всички роли които желае Напред и нагоре момче

Общи условия

Активация на акаунт