Отговори
# 675
Birthday boy 🧿🎉

# 676
Честито да е звездното ни момче! Нека сбъдва мечти Heart

# 677
Добро утро, момичета! Пожелавам днес да ни е хубав деня, да има много Мерт,Афра,Афрам и Сейфер!

# 678
Да ни е жив и здрав Веждичко💗

# 679
  • Пловдив
Добро утро,  сладурки Heart Eyes
Отдавна не съм се включвала и само Ви четях, но днес не мога да се въздържа и да не честитя Рождения ден на нашия крал

Желая му преди всичко да е здрав, щастлив и усмивката да не слиза от лицето му.

# 680
ЧРД  на  Мерт !  Да бъде здрав , щастлив и успешен !

Надявам се вече днес да имаме фраг. Ама не какъв да е ! Искам поне някои  преживявания да се изяснят вече. Омръзна ми да играя ролята на гадателка , която никога не познава.

# 681
Честит рожден ден на Мерт Рамазан Демир!Желая му една звездна кариера не само в Турция,а и в чуждестранни продукции.Надявам се,че след успеха на "Рибарчето" в Испания може да получи  оферта и от там.Знаем,че испанското кино въобще не е за пренебрегване и са дали на света и Холивуд актьори като Хавиер Бардем,Пенелопе Крус,Антонио Бандерас.Много бих искала да го гледам във филм заедно с такива супер звезди,защото той го може и заслужава.

# 682
Дизилах пуснаха топ рейтингите (тотала)от 2022г до вчера 2025г. Първи сезон на Рибарче е в класацията. До момента Далечен град оглавява всяка седмица,някога и нашия сериал беше на върха. Не знам защо в таблицата го няма 15-ти епизод….той беше с един от най-високите тотали,може би защото е от 31.12.2022г.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:03 от Албенаа

# 683
  • София
Май са снимали снощи Мерт след сета, гладко избръснат, най-после

# 684
Като се замисля , нашето дизи ни даде толкова силни и хубави епизоди. Аз лично харесвам "Далечен град" , но искам да му видя рейтинга на  90 епизод. Тогава ще мога да го сравнявам с Рибарче. "Червени пъпки" , които обраха доста награди , включително и  МЯ се сринаха рано рано. Само Шербета ,Организация и Планинско сърце , държат яко фронта. Всички други  с известни и безизвестни актьори не могат да задържат нивото.
Супер си ни е дизито , само дето тия СЦ ме дразнят със своята немощ.
Ако не беше Шербета щяхме да имаме и по-висок рейт от Града. Просто те нямат никаква конкуренция.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:12 от Kami_J

# 685
Честит да е Мерт! Жив и здрав да е, щастлив, още мноооого да ни радва, всичко останало може да го постигне без съмнение!🖤🧿27🎂

# 686
Днес по случай рождения ден на Мерт е време да оневинят Ферит във фрага.😁

# 687
  • София
Ето го репортажът, едно "Не" само отговаря Мерт, на въпрос дали ще се отрази на кариерата му ниският рейтиг

https://x.com/Fatihmirvan67/status/1884154625139568863?t=dqvU1Kk … xmJvlwhqG2mw&s=19

# 688
ЧРД на Мерт!

Под твоите дебели вежди
греят топли две очи
Афра се във тях оглежда
преди до тебе да заспи

До нея нека да се будиш
оттук до края на света
И нека никога не губиш
посоката на любовта

# 689
Честит рожден ден на Мерт! Все така талантлив, чаровен и  успешен да бъде!

Общи условия

Активация на акаунт