Отговори
# 690
Честит рожден ден на моя набор! Пожелавам му много здраве, щастие, успех и истинска любов с Афра, да си създадат семейство! 🙏🏻

По-горе прочетох едно мнение. Може ли отзив за “Планинско сърце” и “Шербетът с боровинки”(предполагам това е Шербетът?) дали си заслужават и са дизи,романтика и т.н или пак са тежки драми?

# 691
Ето го репортажът, едно "Не" само отговаря Мерт, на въпрос дали ще се отрази на кариерата му ниският рейтиг

https://x.com/Fatihmirvan67/status/1884154625139568863?t=dqvU1Kk … xmJvlwhqG2mw&s=19

Е как е възможно да хванеш Мерт за репортаж и да му зададеш такъв тъп въпрос? От всичко, което можеха да го питат баш тая глупост измислиха.🤪

# 692
Ето ни верен спойлер: щом Мерт е обръснат, значи е НЕВИНЕН. Нямам търпение за продължението. Сърцето ми вече е спокойно.

Изясни ми се и защо Мерт не се усмихваше този месец. Все се почесваше по тази брада, явно заради това не спи спокойно. Сега е усмихнат, проблема е решен.Laughing

# 693
Един от спойлерите писа, че трейлърът ще е много различен от първия и така ще ни хареса, че няма да имаме търпение за епизода в петък! 🥹

# 694
Абе тия журналисти са големи дебили, честно!
Направо като чуя за фраг и страх ме хваща🤣🤣

# 695
Здравейте,момичета!
Попадна ми клипче от снощното "интервю",ама го загубих и не мога да го кача.След "великия" въпрос дават как Мерт влиза в някаква сграда с Мирай.Излишно е да казвам глупостите,които се пишат.

# 696
Здравейте,момичета!
Попадна ми клипче от снощното "интервю",ама го загубих и не мога да го кача.След "великия" въпрос дават как Мерт влиза в някаква сграда с Мирай.Излишно е да казвам глупостите,които се пишат.

Това май е офиса на Ясир, отново пишат глупости за раздяла не знам как не им омръзва да пишат едно и също всеки път

# 697
# 698
# 699
Много ми хареса един коментар от Фейсбук,"Актьора със стоте лица".

# 700
Още малко до 200К! 🧿

# 701
От Стар тв

И Афито

# 702
  • София
Все едно чака майка си JoyJoyJoy

# 703
Снимат в Джихангир и в къщата на Чичек. Новия актьор също има сет.

# 704
Публикувано от Зорка Михайлова във фейсбук.
Още една продукция на OGM е спряна, защото не могат да намерят финансиране нито от рекламодатели, нито от банките и по тази причина нов проект с участието на Акинозо няма да бъде реализиран в близко време!
  Остава им само един печелив действащ проект-
YaliCapkini!
Вероятно няма да свърши на 100 ния епизод, защото нищо друго на Онур няма успех

Общи условия

Активация на акаунт