Отговори
# 150
Ако това беше една нормална продукция, логиката е след всичката злоба от Суна, тя да загуби бебето и да не може да има повече деца. Но не вярвам, може и да си роди бебето, аз също очаквам загубата да е на Есме в тази серия.
Онур си каза, лошите хора не са лоши, трябва да ги разберем, те имат причина да правят тези неща.
Но виж, щом става въпрос за добрата Сейран, на нея трябва да й се изсипе ада на земята и тя да е силна и да се справи с всичко.
+ 1
Аз също мисля, че Есме ще изгуби бебето, а на Суна всичко ще си й е наред. Хатудж изказва съболезнования на Кязъм, а Есме липсва от сцената, така че...
Суна може да роди бебето на Абидин, може да роди бебето на Ферит, а може да роди  от извънземен посетител на нашата планета. Нищо не може да ме изненада вече.
Уверих се, че виновниците за тази продукция правят напук на фандома, за да го насъсква срещу себе си. На тях не им пука! Искам и на мен да не ми пука, но още не мога да постигна това състояние.

Може да са изпратили Есме вкъщи
Всичко е възможно, Анабел. Но да отделят Есме от Суна, докато втората уж умира, ми е малко вероятно. Не знам какви ги мислят, знам само, че ми убиха желанието да ги гледам.

# 151
Фрага е много гледан в YouTube 🤦‍♀️🤦‍♀️.  От няколко епизода не е имало такава гледаемост🤷‍♀️. Рейтинга на повторението е доста добър...Ако в събота рейтинга скочи, ще гледаме Суна до второ пришествие...
Те всички ( Гюлса, Шнура и сие)не са добре  ...А ние съвсем, дето им се ядосваме на глупостите

# 152
Суна ще си е добре,бебето и също.Не забравяйте,че в този сериал има един единствен персонаж,който поема всички негативни събития.Ще гледаме новата главна пърхаща с корема около Ферит.Сейранчето ,ако може да се вясва там на заден план отвреме навреме.Феро ще е сдал багажа окончателно.Няма да се изненадам ,ако накрая вземе да излезе ,че бебето си е от него.Ще си напишат каквото им скимне, видно е ,че има пука само за взаимодействие и ще пишат всякакви гадости,за да си го получат.Хич не ги е еня ни за Сейран,ни за Сейфер.

# 153
  • София
Аз вече не знам дали е и за взаимодействие това, дето го пишат. То е обратно на всичко, което може да очакваш да се случи. Карат те да вярваш, че лошото винаги побеждава, можеш да убиеш някой и да няма никакви последствия. Ако си добър, ти се стоварват всички възможни гадости и трябва да търпиш. Това са поуките от този сериал.

# 154
Малко теория на конспирацията около Берил и Ерсин, на който му се чете. Започва се от сватбата, продължават с промотирането на сезона, времетраенето на сцените и разни такива неща

https://x.com/DenizM2505/status/1882376027676332493

Рейтингът на снощното повторение, много е, само Улиците са с по-висок в този часови период

https://x.com/DTural/status/1882326614920540275

Total | (22) | 1,96
AB | (29) | 0,99
ABC1 | (30) | 1,11

Тези двамата Берил и Ерсин след "Рибарчето" не ща да ги виждам и на снимка. Абсолютно вярвам в задкулисните игрички около смяната на агенцията им и изтикването им напред за сметка на главните актьори. Толкова са ми противни вече, че просто няма накъде повече. 🤮🤮🤮

# 155
Фрага за 92 епизод е много гледан на всички платформи, но само защото фандома се надява, че ще има СейФер!
Според мен това им е шанс и би боло много хубаво, ако в този епизод се разбере за лъжите на Суна и Ферит да миряса, защото главна Суна никой няма да гледа!
Ако рейтингът се увеличи в събота, това няма да е благодарение на Суна, а на надеждата! Така, че както ще се вдигне, така ударно ще падне после, че ще има бай, бай! 😂

# 156
Фрага за 92 епизод е много гледан на всички платформи, но само защото фандома се надява, че ще има СейФер!
Според мен това им е шанс и би боло много хубаво, ако в този епизод се разбере за лъжите на Суна и Ферит да миряса, защото главна Суна никой няма да гледа!
Ако рейтингът се увеличи в събота, това няма да е благодарение на Суна, а на надеждата! Така, че както ще се вдигне, така ударно ще падне после, че ще има бай, бай! 😂
Ах, Бел, пиши да се успокоявам 😘🤩...Аз уж държа до последно, но наистина се изморих напоследък...То бива, бива, ама това на нищо не прилича вече 🤦‍♀️🤦‍♀️...

# 157

Така е, Белл. Работата е там, че във фраговете слагат сцени със СейФер, за да заблудят хората и да ги накарат да гледат цялата серия очаквайки СейФер, а накрая получават серия от 2 часа и 10 минути с недоклатената Суна (ще извинявате за думата) и тъпия й мъж от които никой (освен Рокси) не се вълнува. Така си осигуряват рейтинг 4, ама хайде да дадат реален фраг само с Абсун, както са им в действителност сериите и да ги видим какъв рейтинг ще имат.

# 158
Белл, с всеки следващ епизод се надяваме рейтинга да падне, но напротив. СЦ ни заблуждават с фраговете, народът очаква развръзка с ГГ и гледаемостта се увеличава.
Не ми се гледа злобната Суна, но не мога да оставя сериала без да се надявам, че ще има Сейфер. Пристрастяване, какво да се прави. Станахме луди по Афра и Мерт.

# 159
Пишат,че снимките продължават в къщата на Ферит,къщата на "греха".

# 160
На мен ми е странно. Хатуч изказва съболезнования пред Орхан, Гюлгюн и Сейран. Защо да е за Суна? Какво им дреме на Орхан и Гюлгюн за нея. Сейран ок. Къде са Кезъм и Есме в този момент? Има нещо. Ще се окаже нещо съвсем различно. Но за кой го казва?

# 161
На мен ми е странно. Хатуч изказва съболезнования пред Орхан, Гюлгюн и Сейран. Защо да е за Суна? Какво им дреме на Орхан и Гюлгюн за нея. Сейран ок. Къде са Кезъм и Есме в този момент? Има нещо. Ще се окаже нещо съвсем различно. Но за кой го казва?
Наде, в този момент тримата са Сейран, Гюлгюн и Кязъм. Малко преди това пак тях дават във фрага, в дъното на коридора, когато лекарите бягайки минават покрай тях. Присъствието на Гюлгюн в сцената е много озадачаващо.

# 162
Още! ✌🏻
Скрит текст:

# 163
Още! ✌🏻
Скрит текст:

Скрит текст:
Сега тоя ревльо като разбере истината, пак ще се сополиви 3 епизода, че са го излъгали.

# 164
  • Ямбол
Здравейте мацки 🤗.Гледах трейлъра сигурно над 10 пъти.Има нещо гнило в цялата работа.В края на епизод 91 Феро и Сейро бяха простреляни видимо.Сейран уж в корема,а той близко до рамото или сърцето и аз незнам вече.Имаше кръв дрън дрън
.... А в крайна сметка май само куршумите са ги одраскали 🤷 логика няма.... Мен ако ме гръмнат така едва ли ще стана на крака скоро.Тъй де разбирате ме какво имам в предвид.Сигурно са застреляни с воден пистолет,а "милата" Суна видиш ли нали няма късмет в живота само нея  много тежко са я гръмнали.🤔 На едната снимка на заден кадър се вижда,че Есме нещо не и е ОК,то от притеснение как няма да и стане лошо,та вероятно за нйното бебе да са съболезнованията.Но пък както казахте може и да се окаже съвсем различно да не би да е за някой от охраната на къщата нали ги направиха на решето.Впрочем и Абидин ще се окаже в чистилището,ако се окаже в последствие,че голямата госпожа не му е майка ,ами е бил само средство за отмъщение.Ферит според мен от прекаленото вглъбяване на нещата  и чувството му за вина го правят да изглежда като човек с лабилна психика.Отностно предходната вечер между Суна и Ферит нищо не се е случило.Ферит се прибра,а Суна чак на сутринта.Къде е била през останалото време? Сигурно се е разхождала в парка 🙄 посред нощ на чист въздух.Ако наистина тя е бременна,а не ляля Хаттуч мисля,че ще е от Абидин едва ли си е легнала с някой друг.Ама знае ли се вече и нея не я слуша много главата.
Най-много мен ме е яд,че винаги,когато подхванат някаква идея никога не я свеждат до край.Всичко е нахвърлено и без последователност.Няма подредба на случките и това непрекъснато вкарване на нови актьори също измаря.
Има си доста пропуски сериала.Като знаем как можеше да се заснеме и напише сценария така,че да ти спира дъха докато гледаш,ама какво да се прави толкова могат новите им "кадърни " сценаристи.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 15:15 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт