Отговори
# 645

Айде да видим! 🙄
Скрит текст:

# 646
Bell, дано! 🙏❤️

# 647
  • София
Бел, това и другия го писа още преди 10 дни. А Кюнефето им спори и пише, че не е вярно. Дали продукцията наистина си е направила толкова профили да се карат, уж, помежду си.

# 648
Тия хора,много старателно крият този епизод,няма фенски снимки,или има няколко,но нищо съществено,явно има строги забрани.Не знам какво ни очаква...Четох в събота,във фейсбук,но много не вярвам там,аз,уж епизода бил спрян,заради Суна и Ферит.Шнура бил глобен,уж.За Афра и Мерт,било им наредено да стоят далеко един от друг и да не афишират връзката си,Сейфер бил важен.Пак казвам,на мен ми прилича на измишльотини,но е истина,че желязна завеса сложиха на 82 епизод..

# 649
Една от най-любимите ми сцени! ❤🔥❤🔥❤🔥

Да Мистери, чета ги и двата! На другия вярвам повече! А кюнефето съм го блокирала! Кой на каквото иска да вярва! Много ми е приятно като чета такива неща! 😜

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:45 от BELL-

# 650
Добър вечер, момичета! 🍸
И аз загледах Учителят,  но не намерих бг субтитри или превод. Някой попадал ли е, ако може да сподели? Руски разбирам само на слушане, трудно чета руския...  🙃

# 651
Добър вечер, момичета! 🍸
И аз загледах Учителят,  но не намерих бг субтитри или превод. Някой попадал ли е, ако може да сподели? Руски разбирам само на слушане, трудно чета руския...  🙃
В турк.ру го има и с озвучка,на руски и английски.Преди като го гледах,имаше 4 серии в Нуши с бг превод,но не са всичките.

# 652
Нинка , с автоматичен превод в ю туб опитай!
Чичото е най-големият фен на АфРам и СейФер. Преди малко е харесвал пак някакво стори!

# 653
Благодаря. Бел, Милена, ще пробвам.

# 654

Ето, това е, а трети сезон ....мъка голяма.

# 655
Добър вечер дами.Току що в един от Ю туб каналите чух,че Емурлах не работи вече за "Рибарчето".Някой чул ли е нещо?Сценария отново е променян,поне така твърдят и отново са преснимани сцени.

# 656
  • София

Преводът е хубав в ютуб, само не знам дали нямаше проблем с някои епизоди. Аз като го гледах преди година и половина имаше разминаване, но може да са го оправили. Иначе там просто включваш субтитри и даваш български.

# 657

Преводът е хубав в ютуб, само не знам дали нямаше проблем с някои епизоди. Аз като го гледах преди година и половина имаше разминаване, но може да са го оправили. Иначе там просто включваш субтитри и даваш български.
Нямам опция български. От къде да го добавя?

# 658
Хайде дано да оправят последните епизоди на сезон 3, че май доста закъсняха и не се знае ще оправят ли горчивия вкус.
Точно се чудех защо Емрулах не пуска спойлери, както е правил през първия сезон?
Странно е, че Афра я няма на сет, дано не й е намаляло екранното време и да гледаме глупости.

А най е странно, ако наистина променят сценария, защо тогава губят времето и разиграват актьорите?

# 659

Нямам опция български. От къде да го добавя?

Аз първите три епизода имах български език директно от настройките в ютюб. Сега четвърти и пети епизод нямам български език само на английски ми излиза и не знам как ръчно да си добавя български. В пети епизод има разминаване малко в субтитрите,но като цяло преводът е доста добър

Общи условия

Активация на акаунт