Всичко за дамските чанти – 4

• 67 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Мерси за снимката на катарамата. Добре е да се знае.

# 121
Здравейте.
Попаднах на тази чанта в ОЛХ.
Струва ли си според вас? 150 лв

# 122
  • Манчестър
Здравейте.

Кожата поне на снимката не изглежда добре. Аз лично не бих я купила.

# 123
Здравейте.

Кожата поне на снимката не изглежда добре. Аз лично не бих я купила.
Добре,слушам понеже неразбирам 😊

# 124
Здравейте отново съм аз.. тази чанта я заглеждам още от лятото, но сега я открих и във Fashion Days на доста по-ниска цена от Lemisa където и я видях за пръв път. Преди няколко дена я срещнах и в сайта на Vera. Случвало ли ви се е ? Дори снимките са абсолютно същите в и трите сайта.

# 125
Здравейте, включвам се с обещаните мнения за Polène Cyme mini в цвят root и Le Tanneur Juliette small в цвят tan brown.

Моята Polène поръчах на pre-order в края на ноември, като я получих точно на датата, на която беше shipping-ът (31.01). Цветът е уникален! Помолих мъжа ми да ме снима с чантата навън, за да придобиете по-ясна представа за цвета. За справка със Symbol палтото от Verychi съм. Въпреки че е със студен подтон, смятам да си я нося и в топлите месеци. Нямам никакви забележки по кожата и шевовете, така че ще видим как ще се държи с времето. Повече ми харесва прибрана и ще си я нося с ръбовете навътре. Тъй като не обичам разхвърляни чанти, си взех от несесерите на Handmade by Penny, за да държа козметика, ключове, дъвки и други дребни неща на едно място. Телефонът и кардхолдърът се побират идеално в несесера, с който върви чантата. Лаптоп не смятам да нося в нея, но, ако искате да мъкнете такъв, mini вариантът няма да го събере.

За Le Tanneur Juliette small на моята приятелка мога да кажа, че е страхотна! Много хубава и здрава кожа, като магнитите на двата отворени джоба са по-силни от тези на Polène според мен. Не видях някакви дефекти. Въпреки че е малка, събира основното, а и голям плюс е наличието на джоб с цип. Моята приятелка се колебаеше точно между нея и Coach Lana 23, която е сходна като модел, но заради по-голямата сигурност (Coach Lana има магнит само на едното разделение) се е спряла на Le Tanneur. Има и дълга дръжка, но не я беше взела. Заради формата на чантата според мен ще трябва да се използва някакъв крем, за да поддържа кожата в сгъвките в добро състояние.

Като минус и при двете чанти бих отчела липсата на крачета (при Coach Lana 23 също няма).

Започвам да се заглеждам по Le Tanneur и аз. Grin Но повече като модел ми харесва Emilie: https://www.letanneur.eu/products/sac-a-main-double-rabat-moyen- … graine-marron_tan

# 126
Цветът на първата наистина е разкошен. Да му се допие сладка напитка на човек…
Емили моделът също е много симпатичен.

# 127
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много са хубави и двете чанти, а цветът на Полен е страхотен.

# 128
Разкошен цвят е Polene-то ❤️
Със здраве и удоволствие да си я носиш!

Жулиетата изглежда много добре - практична, здрава, качествено изработена.

На Polene съм се спряла, колебая се между два модела
тази ме възторгва като форма 🙂, в Chalk ми е любима

а тази ми харесва много, но на мен меки чанти не ми седят много

# 129
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тази последната е много неудобна, входът е много тесен и с мъка се бърка и се вади нещо отвътре. Говоря за малкия вариант, по-голямата не съм я пробвала.

# 130
Това ме притеснява, искам лесен достъп до съдържанието.
Mokki изглежда ок

# 131
Благодаря, момичета! Hug

Ох защо ме подсетихте за Mokki? Grinning Мнооого ми харесва като модел, единствено се опасявам, че ще е тежка. Но и Emilie с double flap ще е сходна най-вероятно..

# 132
Моки е архитектурен шедьовър ❤️
в Chalk няма да я взема, че ще сивее, за Ebony съм се записала, може и Taupe, че е най-универсално за гардероба ми

# 133
Момичета, залсужава ли си промоцията ? Някоя мацка има ли чанти на бранда? Доволни ли сте?

# 134
Liebeskind са много здрави и хубави 🙂

едит: от Polène за момента се отказах, La Tanneur или Lancel ще гледам за лятна цветна чанта за свободното време (т.е. малка, спретната и да става и на кросбоди)

едит 2: поръчах една чанта за подарък от сайта на Liebeskind

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 11:50 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт