Всичко за дамските чанти – 4

• 67 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Винаги ли съчетавате чанта с обувки?

Аз обикновено да. Не винаги, но често. Или поне се старая да са кореспондиращи цветове, или пък някаква заигравка. ☺
Показаната от мен по- горе мисля често да нося с тези:

# 151
Винаги ли съчетавате чанта с обувки?

Аз обикновено да. Не винаги, но често. Или поне се старая да са кореспондиращи цветове, или пък някаква заигравка. ☺
Показаната от мен по- горе мисля често да нося с тези:

Според мен тези обувки перфектно пасват на чантата и като цвят, и като стил.

# 152
Дами, polene пращат ли код за отстъпка при регистрация и/или първа поръчка?
Не. Единствената “отстъпка” през годината е безплатна доставка (в рамките на 2-3 седмици през декември).

# 153
Никога не съчетавам чанта и обувки.

# 154
Аз пък винаги съчетавам чанта и обувки.

# 155
  • София
Дами, polene пращат ли код за отстъпка при регистрация и/или първа поръчка?
Не. Единствената “отстъпка” през годината е безплатна доставка (в рамките на 2-3 седмици през декември).
Благодаря! Имат поле за код и реших, че за добре дошли може да има отстъпка 🤣

# 156
Понякога съчетавам, понякога не.

Чантите са ми страст, харесват ми в цвят.

# 157
Моята Фурла е тъмно синя, а на дъщеря ми е ...резеда или не знам как се води. Производство Италия. Прекрасни.  Получавам от  Фурла на лични предложения с добри намаления. Още не съм си избрала, но отново ще купя Фурла.

# 158
Здравейте, много интересна тема Simple Smile Отдавна не съм  си купувала хубава дамска чанта, миналата пролет си купих една Зарена раница и не я махам почти. Много ми допадат на Pinko Love bag, Love bag mini, puff. Тези от вас, които имат техни чанти, как са във времето като качество? Иначе гледам, че в сайтове като fashion days, modivo, обувки.бг са често на промоция, има и кодове, и излиза доста по-изгодно отколкото в официалния им бутик или сайт. Мога ли да съм сигурна, че от гореизброените сайтове ще са оригинални? Иначе мечтана чанта от 20 годишна ми е класическа на Шанел, ама надали скоро ще си купя Joy

# 159
  • Манчестър
Никога не съчетавам чанта и обувки.

И аз никога не съчетавам чанта и обувки.😀

# 160
  • SF
Модата на съчетаването на чанта, колан и обувки отдавна мина и премина. Толкова отдавна, че в момента пак се завръща и съчетаването им ще стане ако не задължително, то поне силно препоръчително. Който иска, може да си кара по предишната мода, която казваше, че не е интересно, ако трите аксесоара са съчетани.

# 161
Ако говорим за мода. А понякога е просто въпрос на възприятие, на естетика. И може да се съчетават не просто аксесоари в един цвят, а такива в съчетаеми красиво цветове. Аз така виждам нещата.

# 162
Честно казано, не ме вълнува кое е модерно към момента и кое- не.
Доволно вехта съм, за да помня кога това съчетаване беше направо “must”, кога се отрече тотално, ето сега пак се завръща.
Важното е на мен да ми харесва и да е красиво в моите очи. Толкова.
Ако нещо не ми допада колкото и модерно да е- няма да падна жертва.
Важи не само за съчетаване на аксесоари, а и за модели дънки, палта, обувки, прически ч и т. н. Да се разбира- за всичко.

# 163
  • Отвъд алеята зад шкафа
Стилът е нещо различно от модата. Понякога съчетавам, понякога не. Има моменти, в които чанта, колан и обувки са различни, но са мислени да стоят добре заедно.

# 164
хвърлих тези дни око на чанта на Charles & Keith - https://www.charleskeith.eu/bg/CK2-30781483_COGNAC.html. Виждала съм ги в инстаграм и по разни what's in my bag видеа в тубата. някой ползвал ли е чанта на тази марка? искам да знам до колко издържат.

Общи условия

Активация на акаунт