Всичко за дамските чанти – 4

• 66 637
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Силно съм изкушена и се колебaя между две чанти в Taupe.

Аня, ти беше харесала една мини тяхна чантичка, взе ли си я?

# 331
Да, едно малко змийче. И то го спипах на 35% намалено.
Скрит текст:
Нано е, но ми е много приятно и удобно. Искам още едно, но го искам пак с 35%. Има сега едно в зелено, но имам чанте точно в същия нюанс и съм пас.

# 332
  • София
Купих на детето ето този клъч на Strathberry https://www.strathberry.com/products/multrees-chain-wallet-embos … Ob-RDe_ilSBaBnhJw и съм очарована от изработката на синджира. Това й е втора чанта на марката, миналото лято взех от рафия.

# 333
  • София
Това с намалението в Strathberry беше подло.....

На мен не ми пречи, че чанта, която съм харесала има много ментета. След като ми харесва и мога да си я позволя, ще си я купя. Пък хич не ми пука, че някой на улицата ще реши, че е менте. Отдавна не плащам данък общестено мнение. Не купувам ментета. Ако не мога да си позволя Гучи, ще си купя Полен, но няма да взема менте.
Имам един tote Майкъл Корс на 15 години. Преживя си времето на ментетата, все още е като нов, нося го и вече няма никой друг с такъв. А по едно време имаше доста подобни.

# 334
  • в пералнята
Оо, отивам да гледам Strathberry, аз имам една тяхна чанта и много си я обичам. Направена е много майсторски.

# 335
  • España

На мен не ми пречи, че чанта, която съм харесала има много ментета. След като ми харесва и мога да си я позволя, ще си я купя. Пък хич не ми пука, че някой на улицата ще реши, че е менте. Отдавна не плащам данък общестено мнение. Не купувам ментета. Ако не мога да си позволя Гучи, ще си купя Полен, но няма да взема менте..
На същото мнение съм !

# 336
Аз като 20 годишна имах едно менте Луи Вютон, което си личеше от 100 км, че е менте, но не ми дремеше на времето Satisfied Сега ако мога, предпочитам разбира се да платя за оригинална чанта, ако ще да е по-нисък клас... Аз пак ще ви върна малко към темата за чантите на Pinko, в момента има много добри великденски намаления в сайтовете и се колебая между тези две. Ако някоя от вас има и тази с butterfly ефекта на кожата, може ли да сподели дали е по-мека от класическите им изчистени? За другата знам със сигурност, че е мека, защото я видях наживо в магазин.

# 337
Аз имам първата в ярък лайм цвят със златни вериги, много мека и хубава е кожата. Тъпча я, не мърда това чудо. Не губи форма, не виси. Веригата е със супер качество.

# 338
Стана ми интересно, как се сканират чантите на Пинко?
За моите нямам съмнение, че са оригинални- поръчвала съм директно от техния сайт, може би това и не съм проверявала за автентичност.

# 339
Доближаваш телефона до птичките в задната част на чантата и ти отваря сайта на пинко. Там пише че чантата е автентична и мисля че дори модела пишеше. Има клипче в ютуб , ако не съм обяснила добре може да видиш. Но, мисля че това е от скоро , на по-стари модели няма чип … ако не греша разбира се .

# 340
Точно така е.
Моите са от магазина им в Сердика и продавачите ми демонстрираха при покупката.

# 341
Благодаря,  Денси! Май и аз към него се насочвам, защото ми се струва, че кожата ще е по-мека от другата.

# 342
  • София
Казах ви, че това с намалението в Стратбъри беше подло.... успях да ги съкратя до три. Нямам нито един от трите типа чанти. Помагайте.
Скрит текст:

# 343
Предполагам трябва да съм отворила някое приложение, сканиране на код или нещо подобно, приближавайки телефона към птичките на гърба?

Кожата от първия показан модел чантата Пинко наистина е много мека. 🥰

# 344
  • Отвъд алеята зад шкафа
Etomira, първата или последната, зависи за какво ще се ползват, първата е само за лятото, но е много готина.
Аз харесах 3 чанти също, но засега няма да купувам. Намалени са много малко, така че ако реша, ще ги взема и на пълната цена.

Аз ей този модел загледах:

Но и тази ми харесва:

Общи условия

Активация на акаунт