Всичко за дамските чанти – 4

• 66 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ал, попитай в Shoes clinic дали не могат да го излекуват.

# 376
Обещах да се похваля с чантата на Мая - ето я, днес ми я доставиха Heart Eyes Това ще е лятната ми чанта, само лято ми дайте...

# 377
Точно гледах чантите на Мая и на CHANTA, спрях се на 2-3 модела, но още не мога да реша какъв цвят искам.

# 378
Куриера ми донесе Tosca-та, харесва ми, ще си я запазя ❤️

Преди да я поръчам я видях от лицева кожа, модела много ми хареса, но си казах че ще е чудна във велур и е така - красива и стилна е.

Скрит текст:

има и дълга дръжка

а тези буквички на задната част ще ги махна, за да не нараняват дрехите ми
Скрит текст:

Държах на златен обков, за да пасва на един колан от рафия и кожа в същия цвят.

Светли празници!

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 10:19 от Al Georgieva

# 379
  • в пералнята
Много е елегантна, но става за по-небрежен стайлинг. Със здраве да си я ползваш!

# 380
Al, разкооооошна е!!!

# 381
И на мен много ми харесва!❤

# 382
Здравейте,  дами! Чуден мохабет сте си направили тук, много интересно ми беше да чета.
Дали можете да кажете нещо за тази марка и модел? Бива ли я? И дали няма да е тежка тази чанта, така ми изглежда. Пише 800 гр, което не е ли много?

https://www.coccinelle.com/us_en/e1ssk180101-w12.html

# 383
  • Бургас
Тази тема ме прободе в сърцето. Вчера, почивайки си след тежките софри, я изчетох цялата.
NiaV, много благодаря за изчерпателния ти пост за покупка на чанта от Hermes. Много си се смях сама на себе си с каква наивност съм влизала да си купя чанта от там. И как не съм разбрала, че са ме гледали все едно съм паднала от Марс.
Даже и се ядосвах за тези срещи с асистенти. Миналото лято в Мюнхен, влязох да купя конкретен номер червило. И за там се чака ред за асистент. Честно казано, продължавам да не разбирам защо е тази практика. За чанта: ОК, ама за козметиката, някак си ми идва ту мач. В LV и Cartier в Европа е по същия начин.
Да се върна на чантите, че наистина ми стана много интересно след разказа ти. Как се натрупват точки? Акаунтите едни и същи ли са за различните държави? Имам 2 онлайн поръчки за козметика с доставка до Германия и една покупка на Oran от магазина на Шарл де Гол през 2023та. Там ме питаха имам ли акаунт, поискаха ми имейла, но сега го прегледах и не виждам да са ми изпратили фактура. Имам само касовата бележка.

Има ли някаква минимална сума и изобщо като сме от БГ, може ли да се влезе в waiting list? Натрупва ли се история от различни магазини? Ей, провокираха ме тези хора сега....
2019та бях впечатлена в Сантяго де Чили, че този тип магазини бяха празни. Никъде нямаше опашки и обслужването беше ведро, бързо и без никакви такива практики. С уговорката, че специално там в Hermes не влязох. Но опашки, каквито има на практика навсякъде в Европа, нямаше.
Догодина се очертава да ходим пак в Сантяго и Буенос Айрес и ще пробвам обезателно да видя как стават нещата там. Амбицирах се. Хахаха.

# 384
Здравейте, надявам се, приемате новаци в темата.
Христос Воскресе!
Дами, може ли съвет за чантите на Зарена? Струват ли си, качество, какво производство са?
Благодаря.

# 385
Чантата нa Coccinelle им е нов, хитов модел, не съм я пипвала и не знам дали е практична с тия прегради вътре.

Зарена се произвеждат в България, добре изработени, правят редовно намаления по 20 - 30%. На мен ми е трудно да си харесам, липсва им нещо финално сякаш.

Няма да махам буквичките на Тоската, и на рамо и като кросбоди не се допират до тялото.

# 386
Докато разглеждах Coccinelle взех, че поръчах ето това на Michael Kors, да видим как ще е на живо. Имаше намаление около 30%, не знам дали е изгодно, даже 37% спрямо официалния сайт.

# 387
Изглежда много добре 🙂
С интерес ще чакам отзив как е на живо.

# 388
  • София
Моята чанта дойде и съм много доволна, като размер ми е супер. Миналата година взех средния размер, но не ми стигаше, а тази е супер. Веднага й сложих и дебела дръжка, чудна е. Единствено се дразня, че целият хардуер го правят в златист гланц и пада бързо, но няма пълно щастие.

# 389
Имам добро мнение за Cocinelle. Имам три и са с много добра кожа, издръжливост. За конкретния модел нямам впечатления.

Зарена имам само мини Ирис-а - допада ми, не е загубила форма, но има нещо, което ми липсва в изработката, въпреки че е добра, леко криво ми седи като много се вгледам.
Други модели на марката не са ми хващали око и нямам, за да потвърдя дали качеството си струва. На база на тази, която имам бих казала, че е ок, но само на намаление.

Общи условия

Активация на акаунт