Всичко за дамските чанти – 4

• 66 701
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Down south
На предните страници се чудех, дали да поръчам кремава чанта и докато се чудех поръчах друга на същата марка. Два дни след, като я поръчах я виждам в сайта намалена с 90 пари по-малко от цената, която платих. Оаждам се на customer service и обяснявам ситуацията.
Казаха, че до 10 дни ще ми върнат 90-те пари в кредитната карта. Връщането се появи на същия ден.
Доволна съм от обслужването.
Чантата дойде днес и за крайната цена си струва.
Мисля, че ще я задържа. Имам месец

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 04:33 от Daylily

# 391
Момичета, моля да коментирате моята дилема и размислите, които имам. Харесах една чанта Ралф Лоурен,  ето тази
https://www.ralphlauren.eu/bg/en/polo-id-suede-satchel-100045335.html

В същото време се загледах и по тази Аспинел

https://www.aspinaloflondon.com/products/hudson-bag-in-wine-milled-pebble

Чантата на Ралф Лоурен е почти всичко, което искам и харесвам, само малко ме притеснява поддръжката на велура, като същевременно много ми харвсва, че е велур.
Мисля си следното - цената на двете е еднаква, но РЛ е много популярна марка. Предполагам, че залагат на име за продажби и вероятно голяма част от цената е точно за популярното име, докато при Аспинел, които нямат тази слава, вероятно повече се отделя внимание на качеството. Дали има такова нещо?
Също съм наясно, че при РЛ тази чанта е в категория "достъпно за всеки" и основните колекции чанти са 5-7 пъти по- скъпи от тази.
Аз не разбирам нищо, обичайно ходя с чанти Парфоа и ги нося по 2 години. Сега се запалих (не без помощта на тази тема 😉 ) и реших, че и аз съм човек и ще си купя нещо по- така. Бих искала да е качествено, за да има добър външен вид и за да издържи дълго на носене, като ме ласкае и фактът да нося известна марка.

# 392
Аз имам раница и портфейл на Зарена. Много са качествени и съм доволна. Скъсвам се да ги нося, а не са мръднали. Наскоро си смених портфейла с по-малък, но този на Зарена още стпи като нов. Определено съм доволна от марката. Редовно се каня да си купя и някоя дамска чанта, но все нещо ме отказва. Мислех да си взема от тези торбестите за лятото в свеж цвят, но наскоро си взех чанта от Мая и тя ще е лятната ми.

# 393
Глас за RL от мен. Много повече ми харесва

# 394
Последната снимка на Р.Л. - чантата стои  смачкано.
Това би ме отказало.
Велура иначе не е толкова страшен, но човек е добре да се съобразява с каква дреха носи чантата, за да не го оцвети.

На Аспинал е доста по-високо качество ми се струва

От този клас харесвам чантите на Лансел.

# 395
Глас за RL от мен. Много повече ми харесва

И от мен - чантата е страхотна.

Един скромен съвет от мен, като купувам каквото и да е - вземам което ме е грабнало, без да разсъждавам дали тази марка била често срещана, евтина, някой бил писал лош отзив и т. н.

# 396

Един скромен съвет от мен, като купувам каквото и да е - вземам което ме е грабнало, без да разсъждавам дали тази марка била често срещана, евтина, някой бил писал лош отзив и т. н.

Притеснявам се да не се окаже твърде боклучаво качество, тъй като тази цена е голям компромис за RL, това е.

# 397
  • Манчестър
Аз бих заложила на Aspinal. По ми допада като модел. РЛ е ок, но цената е заради марката.

# 398
Чантата е на Polo линията на RL- те са по-достъпни, цената не е компромис за бранда, съвсем Ок си е. Бих я потърсила и намалена извън офиц. сайт. На мен ми харесва, но аз съм доста пристрастна към велур. Чакам тази, която Ал показа (подстрекателка!) и ще сложа в следващия уишлист навсякъде велурено или бокс (лъскава, гладка кожа) Кели или Бъркин. Чудя се правят ли special order с велур, трябва да попитам.

# 399
Бих я потърсила и намалена извън офиц. сайт.

Можеш ли да ми подскажеш къде да я търся? Опитах през гугъл, нищо смислено не ми излезе като резултат.
В answer,  about you,  modivo и обувки.бг я няма.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 13:30 от Доброутро

# 400
Погледни във Вестиер или Винтед.

# 401
NiaV, с нетърпение чакам да прочета впечатленията ти за Тоската 🙂

# 402
Това май е същият модел? Почти сигурно е, че ще го намалят или ще има някой код за отстъпка скоро.

# 403
Това май е същият модел? Почти сигурно е, че ще го намалят или ще има някой код за отстъпка скоро.

Пише, че офертата не е активна на бяло поле и не мога да видя за коя чанта става дума.

Как тръгнах да чета отзиви и видях рейтинг 4,1/5 за Аспинал, имаше отзиви на хора със скъсани ципове, паднали метални части за по 2 месеца употреба. Стана ми неприятно. Тогава потърсих отзиви за RL и там вече беше страшно! Рейтинг 1,5/5. Хиляди хора не са си получили доставките и не са им върнали парите.  По- малко пишат за доста лошо качество на самия продукт. Уплаших се, честно казано. От дълги години пазаруваме по Интернет редовно от какви ли не сайтове и нямаме нито една издънка, честно казано не допусках дори, че е възможно.

Успях да видя сайта от цитата - fashionette. Да, това е чантата. Ще следя.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:58 от Доброутро

# 404
Писах преди известно време колко малко от поръчаните ми чанти бяха ок.
Впоследствие поръчах още четири и само Тоската запазих.
Нисък рейтинг за мен е червен светофар, при една рекламация какво прави човек?

Общи условия

Активация на акаунт