Всичко за дамските чанти – 4

• 66 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Това от коя марка? Или от различни?

# 406
От различни.
Предполагам при ниво 1000-1500€ плюс няма да е така, но средното ниво ми се струва че е позагубило качество, а по-малки/изгряващи брандове се борят за оцеляване и се стараят повече.
Това е изцяло лично наблюдение, взискателен клиент съм и най-добре ми е да пазарувам офлайн.

# 407
Благодаря за отговорите относно Зарена. Харесват ми чантите и най - вероятно ще си взема.
И смятам да следя темата Simple Smile

# 408
# 409
Пристигна ми чантата от Майкъл Корс. Не е лоша, като не е и нищо особено. Вчера ходих да разглеждам чанти в магазина на vera.bg с идеята да имам прясна база за сравнение. На Вера са по- кофти, по- грубо изпълнение най- вече където е изрязвана кожата, също подплатата им е много евтина. Чантата на МК е с много хубава подплата, определено ми хареса. Външно е грубичка, обаче, малко недодялана. Все пак можеше и да я задържа, но видях ожулено 🙁 и вече съм я приготвила за връщане. Дори не разопаковах дръжките. Само дано не ме обвинят, че аз съм я повредила. Какво бихте ме посъветвали при връщането, да спомена ли ожуленото или не?

В един магазин продават чанти модели на висок клас марки, съвсем същите модели, но без фалшиви надписи по тях, с етикета на производителя са. Те са наистина много изпипани, красиви.  Определено са по- хубави от МК и Фурлата на колежката. Накрая ще взема от тях да си купя, по 200 - 250 лв са.

# 410
Доброутро, бих посочила, че връщам заради дефект, но и да не го направите, едва ли ще го забележат (макар че и на първата снимка видях къде е).
А за кой магазин говорите? Споделете. Simple Smile

Относно Зарена. Имам две чанти:
1) Angelina в черно (модел, който е спрян за съжаление) - яла е толкова бой през последните 1-2 години, а освен нормални надрасквания по катарамата и леко изтъркани ръбчета, които се виждат само при вглеждане отблизо, не е мръднала. Накратко: много доволна съм от изработката ѝ.
2) от няколко седмици и Simona в цвят крем, купена от OLX. Взех я чисто нова за 80 лв. (в сайта на редовна цена е 230, а на намаление съм я виждала за 140 или нещо подобно, но не ми се даваха..). Смятам да я нося, когато просто ми трябва светла, ежедневна чанта, събираща основното. Носила съм я 2-3 пъти и е рано да дам финална оценка, но за тези пари съм доволна.

# 411
dreamy123, във Варна е, известен като магазинът на завод Дружба.

# 412
  • София
От Зарена снощи си поръчах малка сребриста чантичка намалена наполовина, за 100 лв.

# 413
Честита чанта!

Сребърната верига може ли да се сваля?
А дългата дръжка?

# 414
  • София
Al Georgieva, още не съм я получила.

# 415
Дами, моята Зарена пристигна. Ще дам обратна връзка.

# 416
Привет, дами!
Някоя от вас поръчвала ли е от сайта на Стратбъри? Имам платена поръчка от 12.04.25 и до момента нищо! Нито имейл, нито имейл от DHL за уточняване на датата, нищо! Писах 5-6 имейла също, тъй като забелязах на една от бланките в имвйла си, посочен адрес с друг град. Не знам как се е случило, но вече сериозно се притеснявм. А не е като да струва 30-50 лв., че да я прежаля. Моля за съвет! 😥😒

# 417
  • Sofia
Харесах няколко модела на  Aigner, но досега не съм виждала чантите на марката на живо. Някой може ли да сподели впечатления от качеството?

# 418
  • в пералнята
Харесах няколко модела на  Aigner, но досега не съм виждала чантите на марката на живо. Някой може ли да сподели впечатления от качеството?
Една от любимите ми марки, няма да съжалявате, изработката е висок клас и чантите са високо качество Simple Smile
Имам 2 чанти и 2 чифта обувки от тях.

# 419
Привет, дами!
Някоя от вас поръчвала ли е от сайта на Стратбъри? Имам платена поръчка от 12.04.25 и до момента нищо! Нито имейл, нито имейл от DHL за уточняване на датата, нищо! Писах 5-6 имейла също, тъй като забелязах на една от бланките в имвйла си, посочен адрес с друг град. Не знам как се е случило, но вече сериозно се притеснявм. А не е като да струва 30-50 лв., че да я прежаля. Моля за съвет! 😥😒
Обади се по телефона на customer service. Нямаш ли поне тракинг номер? Адрес в друг град не звучи добре и дано вече не е доставена там.

Общи условия

Активация на акаунт