Всичко за дамските чанти – 4

• 66 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Дайте да видим сайта на Стратбъри от който поръчахте?
Звучи ми странно и крайно се разминава с моят опит - поръчах, на мига пристигна мейл с потвърждение, след два дни получих мейл за FedEx tracking, след около две седмици пристигна в България, от Федекс ми пратиха мейл за митническо освобождаване, пратих им документи и след няколко дни ми донесоха пратката.

Aigner са мнаго добро качество - чанта и колан съм имала.

# 421
Какви документи са нужни за митническо освобождаване?

# 422
Да, като въведа тракинг номер всъщност ми дава, че пратката се подготвя ...  Но усещам, че нещо не е наред. След толкова изпратени мейли, нито едно изречение поне за отговор... Аз на същия ден писах, че адресът, изписан на български е грешен, а верният е този, който е на фактурата. Потвърждение на поръчката и аз получих на имейла, мисля на следващия ден. Остава да чакам и да се моля всичко да е наред, и да се надявам причината да са Великденските празници...

# 423
Стискам палци всичко да е наред 🙂

# 424
Четох отзиви за Стратбъри, макар и рядко има точно такива случаи и накрая поръчката е била доставена, но хората пишат лоши отзиви заради голямото забавяне.
Иначе гледах ревю на Таннер, който реже чантите и беше доста ласкателно за Стратбъри, чак малко съжалих, че не си поръчах от тях 😀 но и Аспинал ги похвали.

# 425
  • София
Здравейте и sorry за нахлуването в темата! Innocent Но искам да попитам дамите, притежаващи Pinko love bag puff - вътре има ли етикетче със сериен номер или верификацията става само чрез сканиране на птичките отзад? И made in China ли пише вътре?
Благодаря Heart

# 426
  • Велико Търново
На мен ми искаха фактурата за плащането и описание на материалите от които е изработена роклята.Един ЕОРИ номер и така ми освободиха пратката.Две седмици станах доста близка с някакъв началник от DHL и накрая като получих роклята му писах, че е станала и ми е харесала/да се чете с усмивка/.Десет дни, обаче освобождаваха пратката.

# 427
Стискам палци всичко да е наред 🙂

Благодаря ви много, момичета за споделената информация!
Ал, явно си ми на късмет Kissing Face - едновременно с теб харесах същите 2 чанти от бранда, в същия ден, дори в същите цветове, абсолютно случайно - без да се познаваме или да сме обсъждали нещо по темата, която дори не бях отваряла тогава. В последствие поръчах едната от тях, а два часа, след като споделих тревогите си днес, получих имейл, че пратката е пристигнала в БГ и ще е при мен след около седмица. Наистина ви благодаря за отзивчивостта! Хубаво е, когато срещнеш съпричастност и някой ти се притече на помощ - напълно непознат, само, за да ти бъде полезен с опита си и да ти помогне, когато си отчаян и емоционално сринат.
Много ме трогват спонтанни жестове като този. Heart Blush Hug

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:47 от cabochard

# 428
  • Down south
Чудесно и да покажеш снимки.
Марката е непозната за мен, но повечето от европейските марки, които споменавате в темата, са такива (за мен) но много красиви и изискани.

Чета приключенията с покупките  на NiaV и се завъртам в "Аферата с чантата на Беки Б." на Софи Кинсела в реално време.
Споделеното е изключително приятно и впечатляващо.
Благодаря и Hug
Al Georgieva има изключителен вкус и завидна колекция.

Темата е чудесна и много ободряваща!

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 03:15 от Daylily

# 429
На мен ми искаха фактурата за плащането и описание на материалите от които е изработена роклята.Един ЕОРИ номер и така ми освободиха пратката.Две седмици станах доста близка с някакъв началник от DHL и накрая като получих роклята му писах, че е станала и ми е харесала/да се чете с усмивка/.Десет дни, обаче освобождаваха пратката.

Ужас! Не си представях, че нещата толкова бавно се случват 😯 Ще знам да имам нагласата за чакане. От Китай по- бързо и по- лесно става, от колкото от Англия.

# 430
  • Велико Търново
Моята поръчка беше от Америка.

# 431
Много се радвам че всичко е наред Cabochard ❤️
Чакам с нетърпение впечатления и снимки.

Daylily, много мило, но мисля ме обърка с някоя друга дама за колекцията 🙃
Има някоя и друга чантичка вкъщи де 😃

Харесах си един бял сак/чанта на Patrizia Pepe
Не спирам да я мисля 😃, видях я в черно, бялата свършила в магазина.

едит: ще кротувам обаче и ще чакам следващо намаление в Стратбъри

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 09:04 от Al Georgieva

# 432
  • в пералнята
Патриция не препоръчвам. Бях си купила преди години страхотна чанта от тях. Много хубав цвят - естествена кожа. Започна да се рони на четвъртия месец. Много се разочаровах и от тогава в техен магазин не влизам.

# 433
Патрициата е ужасно тънка кожа, като за ръкавици. Ще стане на нищо за нула време.

За лятото тази е перфектна, още малко ще я мисля, тя не беше и на намаление https://eu.strathberry.com/products/multrees-hobo-vanilla

# 434
Цял ден се ровя и гледам Стратбъри и Мълбъри също много ме вдъхнови. Все английски...

Общи условия

Активация на акаунт