Всичко за дамските чанти – 4

• 66 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Воден пъпеш, бяла ли ти е?
В сърцето ми целиш ❤️

харесва ми съчетана и с тъмни дрехи

Трябва да си взема нова чанта, не се трае вече 🤣

# 706
Oт Manu Atelier не съм въобще впечатлена. Кожата им е образцова, признавам, но все има нещо, което не ми се струва перфектно в дизайна.

# 707
  • HH
Oт Manu Atelier не съм въобще впечатлена. Кожата им е образцова, признавам, но все има нещо, което не ми се струва перфектно в дизайна.
И аз не ги харесвам. Това го казвам, като собственик на Ню Йюрк в тъмно кафяв велур 🙄
Не знам дали писах тук, но наскоро разгледах моделите на Yozefi и определено това ще е следващата чанта, която ще си купя. Имат изчистена и в същото време разчупена линия. Изработката отговаря на цената.

# 708
Да, без да звучи крайно, но няма как да се сравнява грациозната английска аристократичност с ориенталската визия, особено пък що се отнася до чанти.
И пак предвид качеството на кожата. Понякога всичко си опира до естетика.

# 709
Как се държи велура на DeMellier?

на Yuzefi чантите отидох да ги видя на Витошка, от лицева кожа ми харесаха, много харесвам този им цвят

а на Demellier едно мини за вечер съм си заплюла, кожата и цвета ❤️

# 710
Всъщност и двете имитират, хайде да кажем "черпят вдъхновение" от един и същи модел на една популярна луксозна марка. Английската е по-претенциозна на вид, а другата е по-семпла и изчистена. До естетика е, съгласна съм. Аз много избягвам да изглеждам като прекалено пипната, престарала се, опитваща се прекалено много да изглежда както ни казват в инстаграм, че трябва да изглеждаме. Предпочитам low key естетика и най-вече без копиране на всички останали.

# 711
Е черпят вдъхновение, така е.
Но са многа добре изработени - кожа, финиш и обков са перфектни.

Аз получих и върнах една мини DeMellier и една голяма Aspinal и качеството ми харесва повече от примерна Furla, която също силно се вдъхновява от хай марките.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 17:05 от Al Georgieva

# 712
А защо ги върнахте, ако не е прекалено лично?
Аз съм имала Аспинал преди 10 години и качеството беше супер, но се износи, то няма нищо вечно. Доста я поносих, де. Обаче и тогава цената не беше чак толкова надута както сега. Даже след като си купих моя модел, получих оферта за още една чантичка от тях, на 40% отстъпка. Взех я и нея, но не съм я носила много, че беше малка, червена и кръгла.

# 713
на тази веригата беше тежка плюс дължината ми стигаше до никъде - точно на хълбока и щеше да се мята на всяка крачка

а тази поръчах очарована от цвета, а и торбеста чанта нямам, но не ми застана добре на рамото

# 714
Е, да удобство и функционалност на първо място. Жалко, защото цветовете са супер - мак и cornflower.

# 715
  • HH
Нямам забележки засега от велура на DeMellier, но я имам от декември месец. В началото допуснах грешка, защото я носих с яке, което е промазано с восък, за да не се мокри и кожата на свивката от вътрешната страна се “омазни”. Ядосах се, но не де вижда, защото това е страната откъм тялото. Иначе при нас много вали и често се случва да я напръска дъжд, но с гумена четка я “сресвам” и всичко изчезва.
От вас в темата постоянно слушам за Strathberry и Aspinal , но така и никога не харесах модел там. Идват ми една идея по-официални и не се вписват в гардероба ми.

# 716
  • Манчестър
на тази веригата беше тежка плюс дължината ми стигаше до никъде - точно на хълбока и щеше да се мята на всяка крачка

а тази поръчах очарована от цвета, а и торбеста чанта нямам, но не ми застана добре на рамото

Точно тази синята на Aspinal гледах днес и е с хубаво намаление….но имам подобна на друг бранд и я отхвърлих.

# 717
  • España
Воден пъпеш, бяла ли ти е?
В сърцето ми целиш ❤

харесва ми съчетана и с тъмни дрехи

Трябва да си взема нова чанта, не се трае вече 🤣
Точно същата 😉

# 718
By far пуснаха лятна разпродажба, ако още не сте харчили тази седмица….

# 719
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ако някой иска:

Общи условия

Активация на акаунт