Всичко за дамските чанти – 4

• 66 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
gadamer Благодаря за кода, пробвах го на няколко Mochi, но ми излиза, че не важи. По-добре така, че много ме изкушава точно този модел и то във велур.

Дали все още са модерни велурените чанти не знам, но и няма голямо значение за мен, ако ми харесва. А от east/west моделите много харесвам едно Ferragamo, в момента зеленото е даже с -30%, но трудно бих го съчетала с моя гардероб. Много харесвам и Le Teckel, колко са удобни и какво е качеството обаче не знам.

Скрит текст:

NiaV И тази седмица, че и предишната даже, повече намаления не отварям... Разкажи ни за Лондон Simple Smile

# 721
  • Отвъд алеята зад шкафа
Може би важи само са определени чанти този код.

Аз харесах подобна чанта на Max Mara:

# 722
Разказвам веднага. В момента летя на обратно с час закъснение. В Лондон ходих, защото ми беше пристигнала квотата. Оплакаха се горко, че масово клиенти излизат от там и продават в Love Luxury отсреща. По този повод, с повечко оставени пари, си тръгвам с две чанти (едната е на името на приятелка)- Birkin shoulder в Raisin и Birkin 30 box leather (лъскава) във very anglais. Тази година повечето ми ‘поръчки’ бяха в зелено, тъй като е любимият ми цвят, но само тази се материализира. Обувки нямаше никакви в сносни номера. На летището ме накараха да изпратя или чекирам кутиите, избрах първото, и летя като клошар с две чанти под мишка в дъст торбичките 😎. Ще снимам, само да се прибера и нахраня. И двете east west чанти горе ми харесват страшно много.

# 723
gadamer И аз я загледах тази от новата колекция на Max Mara, харесва ми и вариантът с къси дръжки тип bowling bag.

NiaV Значи успешно е било пътуването, ще чакам с интерес снимковия материал, тези цветове не са често срещани май. Аз заглеждам копринени шалове от един от големите preloved сайтове тук, нови на по-ниска цена. Купуват шалове и бижута за prespend и после веднага ги продават и то на загуба, не го разбирам...

# 724
Няма нищо странно. За мен поне. Всички искат чанти, така че купуват шалове и каквото друго предложат в магазините и ги продават на някаква загуба. След определен харч в магазина, предлагат лелеяната чанта, която се продава х 2 или х3, в зависимост коя е. И аз правя така за някои, но пусто, харесвам доста неща на бранда и нося доста, за мен не е бизнес, просто си покривам харчовете за годината в магазина с някои покупки. Например, продавам си pre-spend-a с 1000 евро загуба, но продавам чанта, купена за 9к за 23к.
Но шалове не продавам, обожавам ги, нося ги и като блузи, на коса лятото, всякак. Имам чудесна колекция и нямам търпение да ги ‘водя’ на почивка това лято. Качеството им е прекрасно.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 00:10 от NiaV

# 725
Шаловете им и аз ги обичам. И най-мразя да ги гледам стилизирани върху чанти. Шал и чехли купувам с кеф, даже най-мили са ми тези от разни пътувания. Чанта съм имала само една. Стига ми за цял живот. Майка ми я носи сега.
Хубаво да ви е лятото и за 1 юли да се въоръжите с х1 нова чанта, че да не вали цяла година!

# 726
на 1-ви юли а?
Разсмях се 🙂
Имам още няколко дни да реша коя, но пък сега почнаха да излизат AW 25 и почнах тях да гледам.

Шал съм увила на късата дръжка на една чанта, защото много си я обичам, а дръжката се скапа неприлично бързо.

# 727
Аз обичам туилита на чанти, така си ги връзвам и към различни дрехи/обувки. Шаловете си нося обаче, не съм пробвала.

# 728
Малък шал увих, 50*50.
За малко по-формален стил ми се струва фриволно.

# 729
Ми да, същия ефект като туили вероятно. Според мен е кокетно и красиво. Виж, до лабубу няма да падна 😁.

# 730
Ами няма да успея с нова до 1-ви, защото снощи ми отказаха една поръчка от намаленията на Weekend Max Mara - копринен шал и чанта, изчерпани са. Но поне шаловете, които поръчах за подарък, ги има в наличност, та не съм много нещастна. Сега сумата, която ще върнат, покрива един шал на Hermes, който съм харесала, и съм в голямо чудене. А какви хубави неща за тези шалове написаха NiaV и Аня, съвсем малко ми трябва 😂

Ето чантата, която няма да получа:

Ето го и шалът, съжалявам, ако не е по темата:

# 731
За шал на Hermes подкрепям. Аз тях визирах, че не бих подмятала на чанта, но аз съм си вещоман и с такъв шал не бих се и обесила.
И гласувам за шала категорично. 100 пъти по-фина и красива придобивка. Чанта ще намерим, sereiadomar!

# 732
  • Варна
Оо, шалът е прекрасен и просто някакси съдбата те бута към него! Blush

# 733
Днес купих същия, в друг цвят, в магазина ми обясниха, че почти са свършили, няма да има пак. И аз подкрепям за шала. Качеството им е изключително.

# 734
Привет.
Имате ли мнение за тези летните плетени чанти на Zarena?

Общи условия

Активация на акаунт