Всичко за дамските чанти – 4

• 66 475
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
аз нямам чанта-мечта, но много искам да видя Birkin чанта наживо и да разбера, аджеба, какво намират е нея... лично за мен не е кой знае какво на външен вид..надали би ми влезнала под кожата

Да не излезе, че гроздето е кисело, но аз съм виждала всичките им чанти на Hermes и ако ми ги подарят не бих ги носила, но и не бих платила цената им и не ги намирам за феноменални. Отделно, че светът е пълен с ментета и то перфектно направени, та когато се разхождаш по улиците няма как да знаеш, дали чантата, която се задава е оригинал, пък и мен лично не ме интересува - всичко това в светлината на факта, че показвали стандарт на живот.
Има чанти, които не ми отиват и точно тези с малките дръжки за носене предимно в ръка са от тях. Единствено ми харесва Констанс, но живите ми срещи с нея не я дефинираха като извънземна и такъв модел с отлична изработка има и на други по-евтини марки.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 12:56 от veka

# 76
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето нещо ново от Шанел за скромната сума от 100.000 долара. За съжаление е с къси дръжки и всеки може да бръкне вътре Sweat Smile

https://www.farfetch.com/shopping/women/chanel-pre-owned-2014-xx … g=true&lang=en-US

Не съм фен на Бъркините и Келитата, извън това, че показват някакъв статус. Нито пък бих се записала в списък на чакащите.

# 77
Харесах си това. Добре че наближава 14 февруари. 🦊

# 78
Аз съм фен на чантите от естетствена кожа, но имам психологически праг, който не мога да мина. Тези Биркини, Ермеси и Келита ги гледам в ютубата само, как даже с ръкавици ги пипат, но това е лудост 26 бонбона за мини кели.   Никога не бих заделила толкова пари за чанта. Бих дала парите си за друго.

@Иначе са много красиви.

# 79
Честно казано и на мен моделите на Hermes не ми допадат, нито един, просто не са ми в стила. А да показвам статус със чанта още по-малко е в стила ми. Обичам да съм по- неглиже Grin

# 80
Аз следя френските LaTanneur, един конкретен модел за ежедневна работна чанта, от време на време го пускат и в по-нетрадиционен цвят

Hermes не са моите - нито като цена, нито като визия, а и всяка втора бръмчалка разнася такова в ръка.

Lancel правят хубави чанти, първата си я купих от магазин Бонжур на пл.Славейков, б@си здравата чанта, 10+ години я носех всеки ден, остаря красиво, после госпожицата ходеше на училище с нея, намираше я винтидж 🙂

Имаха една великолепна чанта те, на И.Аджани кръстена

и една на Б.Бардо

Аня, зеленото бижу е великолепен цвят и кожа 💚
За мини чантички следя Elleme, нова марка, семпли модели, на намаление са супер

# 81
26к паунда са втора ръка или препродадени, в магазина на Ермес са няколко пъти по-малко. Колкото и да ми харесват Кели, не бих чакала в списък, нито бих платила в пъти повече цената на чантата при риселър. Но е така, ако ми падне отнякъде една мини Кели, с радост ще си я прибера Grinning Твърдите чанти запазващи форма са ми голяма слабост просто Heart Eyes
На Танер скоро му гледах един Тик Ток как от Real Real са му дали едно много високо качество Бъркин менте, което при тях са опитали да лансират. Още една причина тези втора ръка сайтове да не ми вдъхват много доверие.
Вие взимали ли сте по-висок клас чанти от подобни сайтове и ако да, какъв беше опитът ви? Преди години почти бях готова да взема една LV от Vestiaire Collective, но се спрях.

# 82
Понеже не съм особен ценител на чанти, карам с един Карл година, бихте ли казали коя беше чантата, за к чакаш записан на списък и в миналата тема една от вас беше снимала една жена на летище, а чантата - преметната върху куфар.
Разказах на съпруга ми какви скъпи чанти има, той се задави.

# 83
Не бих купила нищо от В.Колектив, както и от подобни сайтове.
Най-лесния начин да пласираш менте е така.

Предпачитам да си купя среден клас чанта от официален магазин / сайт на производителя.

# 84
Сменях чанти според аутфита, откакто се помня. Ноември се сдобих с тази. Откакто я имам, нося само нея.Естествено в делнични работни дни. Смятам, че някак я съчетавам с всичко или поне аз така мисля 😂

# 85
И аз не бих купила от такива места. Не бих дала луди пари за чанти и не ме вълнува много тази тематика, иначе ми харесват на външен вид.

# 86
Здравейте,прекрасни дами😊
Искам да ви помоля да ми препоръчате дамска чанта.
Несъм толкова навътре като вас и нищо неразбирам и затова моля за помощ.
Държа само да е естествена кожа,да не е малка и да не е голяма.
За ежедневна употреба.
До 200 лв,ако има възможност.
Искам една,но да е нещо хубаво.
Също да ви попитам има ли сайт за хубави чанти,но втора употреба?

# 87
Aз много си падам по винтидж шопинг, много повече ми е тръпка да намеря някой търсен винтидж модел отколкото да купя нещо ново. Така си намерих едни обувки на Шанел, почти като нови, които бях видяла в едно ревю и се бях влюбила в тях.

# 88
Al Georgieva, ще мога да споделя мнение за Juliette на Le Tanneur (само че в малкия размер) след няколко дни, когато приятелка се прибере с чантата от Париж. Grinning

FBID1400338511, не знам какъв стил харесвате, а и всеки има различни представи какво е малка/голяма чанта, но на Ваше място бих погледнала чантите на Зарена - https://zarenabags.com/.  Имат различни модели и често (да не кажа постоянно) имат намаления, така че може някоя да Ви хареса и да се впише в зададения Ви бюджет. Днес даже получих имейл с промокод EXTRA5 за допълнително 5-процентно намаление до края на деня.

# 89
Виждането ми за ежедневна чанта е такава форма и размер

Общи условия

Активация на акаунт