Всичко за дамските чанти – 4

• 67 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Точно от Vestiaire си купих последния LV, защото този цвят не се произвежда от 2г и нямаше как да се сдобия в магазин, не че не я издирвах в цял свят.
Отне ми време дебнене, да е чисто нова с документи, лепенки на металните части, плащането за верификация е задължително за такива суми. Отделно като дойде и я си я огледах нямам абсолютно никакви съмнения за автентичност - знам какво да гледам, отделно кутии, торба за съхранение са абсолютно същите като на останалите ми чанти. И да не забравяме, че има сериен номер за аутентикация. А и на този модел ментета не съм виждала, не е от популярните.

# 91
В Зарена е останала кожена чанта цвят крем (чуден цвят за пролет/лято)

модела е на Фурла, качеството е същото
и с още 5% отстъпка както писа по-горе Dreamy123 и става много приемливо

Maroonka, аз се притеснявям, честно си го признавам, но и аз не ги разбирам много.

# 92
За бюджет до/около 200 лв. бих потърсила чанта, която е или на италианска, или на английска марка, дори да не е известна. Има добри предложения в yoox.
Скрит текст:

# 93
Аз пък точно във Vestiaire или ФБ групи продавам чантите и дрехите, които не нося или такива, които са ми предложени, но не са моите (в Hermes купувам каквото ми изнесат). Качеството на кожата на Hermes за мен е изключително и колкото и да ме убеждават от ЛВ, че кожата им е същата, както и финишът на хардуеър-а, просто не е така. Не казвам, че цена непременно е равна на качество, миналата година купих и една Toteme, която е чудесна, но ми е леко виновно като оставя баснословна сума в ЛВ. В Hermes поне знам, че няма да съм на загуба, а напротив. Например, в магазина им в Париж миналата седмица дебнах едно мини Кели за около 5к, което и носено ще продам за 15-20. Продавала съм и Шанел във Вестиаре, проверяват чантите и гарантират произход по принцип. Бъркин 35 беше най-носената ми чанта когато работех от офис и пътувах по работа. Да, увисна, омекна, издрах я и ѝ взех здравето, но на всеки опит да я сменя ми беше по-лесно да грабна нея и да я тъпча до пръсване.

# 94
NiaV,
Дали не бъркам, но преди години в модната тема не избирахме ли за теб нова чанта, с която да замениш точно този Бъркин? И тогава ти бях предложила един червен Сашо Макуин. Какво стана с него? Помня, че го беше осиновила. Беше и с чудно намаление от аутнет…

# 95
Аз пък точно във Vestiaire или ФБ групи продавам чантите и дрехите, които не нося или такива, които са ми предложени, но не са моите (в Hermes купувам каквото ми изнесат). Качеството на кожата на Hermes за мен е изключително и колкото и да ме убеждават от ЛВ, че кожата им е същата, както и финишът на хардуеър-а, просто не е така. Не казвам, че цена непременно е равна на качество, миналата година купих и една Toteme, която е чудесна, но ми е леко виновно като оставя баснословна сума в ЛВ. В Hermes поне знам, че няма да съм на загуба, а напротив. Например, в магазина им в Париж миналата седмица дебнах едно мини Кели за около 5к, което и носено ще продам за 15-20. Продавала съм и Шанел във Вестиаре, проверяват чантите и гарантират произход по принцип. Бъркин 35 беше най-носената ми чанта когато работех от офис и пътувах по работа. Да, увисна, омекна, издрах я и ѝ взех здравето, но на всеки опит да я сменя ми беше по-лесно да грабна нея и да я тъпча до пръсване.
Коя е групата във фейсбук?

# 96
Хвърлила съм око точно на Juliette и аз…
Много ми напомня на Lana на Coach, която много ми допада.
Ще се радвам да дадете отзив Simple Smile
Al Georgieva, ще мога да споделя мнение за Juliette на Le Tanneur (само че в малкия размер) след няколко дни, когато приятелка се прибере с чантата от Париж. Grinning

FBID1400338511, не знам какъв стил харесвате, а и всеки има различни представи какво е малка/голяма чанта, но на Ваше място бих погледнала чантите на Зарена - https://zarenabags.com/.  Имат различни модели и често (да не кажа постоянно) имат намаления, така че може някоя да Ви хареса и да се впише в зададения Ви бюджет. Днес даже получих имейл с промокод EXTRA5 за допълнително 5-процентно намаление до края на деня.

# 97
# 98
Преди няколко седмици писах - поръчах си, понеже ми изглеждаха добре, а и някой ги беше похвалил тук. Естествена кожа са. Та, пристигна моята, намирам я за много грозна и не бих повторила.

# 99
И аз веднъж поръчах по препоръки от форума. Даже 2 или 3 чанти си бях избрала, но ги върнах.

# 100
Благодаря.
Ще търся нещо италианско както ме посъветвахте.

# 101
1 поръчка от Вера имам и я върнах още при куриера. Да, естествена кожа е, но качеството е трагедия

# 102
Аня, звучи като мен, защото бях осиновила червен Сашко наистина! Пробвах с него, едно Живанши, от което ми стърчеше лаптопа, една Ботега, която беше мега яка и събираше всичко, обаче някак не ми беше удобна за носене (дръжките ѝ бяха доста разделени и не хващах лесно нея и две чавета), в крайна сметка Бъркина се върна в обръщение и беше носен до тотален разпад.

Групата, в която продавам, е тази:

Продавам и във Vestiaire и Hardly Ever Worn it. Там си продадох първия Бъркин, който имах уж с инвестиционна цел на млада и зелена възраст, а изпуках парите за тропическа почивка 😂.

# 103
Точно червен беше Сашо. Квадтартен, твърд, чудесен!

# 104
За Vera, аз задържах моята, видях, че не е много добро качеството, но е цвят който само с определени дрехи нося. Резултат за 1 сезон, за под 10 кратки носения ми се излющиха малки парченца от капака и дръжката.
Малка, твърда. С две думи, повече не.

Общи условия

Активация на акаунт