Всичко за дамските чанти – 4

• 66 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Зависи кой тип чанта ти е най- крещящо нужна за момента. 😄
Третата е много кокетна, но пък на първата сега ѝ идва сезонът. Аз също се оглеждам за подобна тези дни.

# 346
  • София
Нито една не ми е нужна. Единствената, която може да се каже, че ми е нужна, е черна чанта. Но някак в началото на топлите сезони не ми се купува черна чанта.

# 347
  • София
На Strathberry купих от рафия точно първата чанта на etomira и е чудесна за лятото. Изработката е много добра и не драска, което мен ме притесняваше да не прави ленени и копринени дрехи на нищо като се носи на рамо. Аз я взех офлайн и беше с повече от 50% намаление.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 12:11 от veka

# 348
На Стратбъри съм загледала от намаленията една синя, малко е кутиеста като форма, но в такава идеална влизат и слънчеви очила в голям калъф

тази също ми харесва, най-много в този цвят

или бяла, но пък бялата не е намалена

Не съм се отказала от Моки, все още я мисля в Chalk или кафявото на снимката, само се чудя дали няма да ми закачат по дрехите ето тези

Тип кошница/пазарска чанта не харесвам особено, имам две и почти не ги нося.

от Taupe се отказах, имам една зеленикаво сивкава която пасва практически на всичко в гардероба ми.

# 349
Имайте предвид и код EXTRA10, който сваля още 10% от цената от намалените Strathberry.

# 350
  • София
Придобих това.

# 351
  • София
Вчера за първи път видях Кели. Мисля, че беше 25. Разкошен кафяв/карамелен, наситен цвят със златен обков. Мисля, че е съвършена. Появиха се пеперуди в корема ми. И започнах да разбирам обсесията по този модел. Речникът ми е беден да опиша колко много ми хареса. Напълно съвършена!!!!!

Да се върнем на земята....в Purple има 50% намаление на Tosca Blu.

# 352
Кели е прелест ❤️

От намалението в Purple взех една много красива чантичка за госпожицата, на 30% беше модела 🙂
С интерес чакаме лятната колекция в магазина, за да си избере още една в цвят

а аз сутринта си поръчах от офиц.сайт тази

# 353
Здравейте дами, започнаха активно да ми излизат реклами на Maison Rinceau, но никога преди това не съм ги чувала. Някоя от вас дали е поръчвала от тях и дали има някакви впечатления?

# 354
  • Бургас
Вчера за първи път видях Кели. Мисля, че беше 25. Разкошен кафяв/карамелен, наситен цвят със златен обков. Мисля, че е съвършена. Появиха се пеперуди в корема ми. И започнах да разбирам обсесията по този модел. Речникът ми е беден да опиша колко много ми хареса. Напълно съвършена!!!!!

Да се върнем на земята....в Purple има 50% намаление на Tosca Blu.

Може ли линк към сайта Purple. Не се ориентирам

# 355
  • София
Предадох се на изкушението и си поръчах тази чанта. Моята черна Coccinelle нося от 2021г. И вече по елементите има износване, та ми трябваше черна чанта:

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 15:11 от aleksa_sm

# 356
  • София
Byny, нямат сайт.

# 357

Това им е сайта: https://bg.maison-rinceau.fr/?shpxid=d798a405-1dc9-4c39-ae9f-a9bb82ffedda
Изглежда предишното наименование на бранда е било Basile

# 358
Purple нямат сайт, а само физически магазин и фейсбук страница мисля.

# 359
Purple нямат сайт.

Френската марка на Byny ми е непозната

Общи условия

Активация на акаунт