Всичко за дамските чанти – 4

• 67 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Ууу, българска чанта в класацията!

# 482
Българската чанта е в другата статия, за чантите, които носи Джени от Blackpink.

Като стана дума за By Far, какво става с тях? Не актуализират интсграма си, сайта им е нефункциониращ,  стои само едно Очаквайте, странно...

# 483
Чета ви с интерес, момичета. Като стана дума за бг чанти, имам два любими и много носени модела на Rebecca Minkoff. Идея си нямам има ли някаква връзка с България дизайнерката (поне в нета не намерих). Ако, знаете ще ми е интересно да разбера. Мернете ли някъде чанти на Minkoff, не ги подминавайте, заслужават  си.
Показвам ви едната, моята е в цвят Rocher.
 https://www.rebeccaminkoff.com/en-bg/products/megan-tote-hs20mdxt44-black

# 484
  • Down south
Ще се възползвам от препоръката.

Признавам, че съм силно впечатлена от покупките на чанти в темата, като в приказка са или по-скоро, като във филмите.
Гледам снимки и се възхищавам Nature Sparkles

# 485
Чета ви с интерес, момичета. Като стана дума за бг чанти, имам два любими и много носени модела на Rebecca Minkoff. Идея си нямам има ли някаква връзка с България дизайнерката (поне в нета не намерих). Ако, знаете ще ми е интересно да разбера. Мернете ли някъде чанти на Minkoff, не ги подминавайте, заслужават  си.
Показвам ви едната, моята е в цвят Rocher.
 https://www.rebeccaminkoff.com/en-bg/products/megan-tote-hs20mdxt44-black

Не е с български корени, но и на мен ми допадат моделите на чантите ѝ. Имаше преди чанти и часовници на марката във Фешъндейс, но докато се наканя и вече отдавна не продават Simple Smile

# 486
Коя е българската марка, която носи Джени? Не можах да разбера.

# 487
ByFar е българският бранд. Моя грешка за класацията, да. Ама така става като съм леля, която няма идея какво е Blackpink, коя е Джени и чете в колата…
От класацията- Featherlite пъзелът определено ми е интересен- имах класическия вариант, но меката кожа, според мен, е по-красива за този модел и по не претенциозна. Loewe е един от брандовете, които харесвам най-много заради качество в средния ценови диапазон, заедно с Toteme най- много ми импонират на ежедневния оувърсайз гардероб.

# 488
Chanel 25 определено е суперска и с кеф бих я носила, но дори не съм и поглеждала цената.

Totême T-Lock ми е в любими, по-малкия размер. Живи и здрави

С By Far не знам какво става, имам техни обувки поръчвани от официалния сайт, нося ги по събития и тротоар почти не са виждали, супер любими са ми.

# 489
Бихте ли предложили хубава ежедневна чанта среден клас?

# 490
H&M Studio Resort Capsule е от днес в продажба, имат много приятна лятна чанта

Скрит текст:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1270827001.html

а чанта - зависи от стила
по-бизнес?
по-небрежна?
малка?
голяма?
цвят?
как да се отваря?
сложна работа са чантите Grinning
към ежедневните за работа аз имам милион и едно изисквания

# 491
Гледам, че много онлайн ретейлъри предлагат и т.нар. pre loved,  а днес в Ева.бг четох и за български сайт за втора употреба хай енд марки
тук

# 492
Този Бъркин в арктично синьо веднага бих си го купила, ако имах финансовата възможност

# 493
ByFar са в незавидно финансово състояние. Изхвърлиха се доста с парфюмите и други колекции, дано не приключат скоро дейност.

# 494
Днес получих чанта от Maya Made It, от доста време я чакам и ми беше много вълнуващо.

Бялата чанта е моята 🙂

Общи условия

Активация на акаунт