Всичко за дамските чанти – 4

• 65 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Down south
Честита нова придобивка!
Пир за окото и душата.

# 511
Не бъркате трябва покана.

В Ермес Залцбург днес чанти нямаше. Само аксесоари вк. за кучета и за дома прелестни неща вк. разкошно дебело одеяло. Парфюми разбира се, но гримове не.

# 512
  • На зелено
Densi, честита практична чанта! Всички колежки имат по 1 брой от всеки размер + раница, аз упорито се дърпах, но вече искам и от техните за пътуване, че тези куфари ми писнаха вече.

* Благодаря за снимката от чантите на Мая.

# 513
  • София
Момичета, закачате ли си по чантите разни висулки, както сега е модерно? Разни ключодържатели, талисмани, копринени шалчета и какво ли още не?
Наистина е някакъв тренд в момента. Носят се разни куклички, талисманчета и пр. За мен е много сладко и симпатично, НО само за млади момичета. Биха ме взели за някакъв кукумицин, ако тръгна с Пикачу или Чебурашка на чантата Joy

# 514
Пфффф Денси, плетеният мини капусин иска да си наруша клетвата срещу бранда! Много красив!
В Ермес изобщо не е лесно да се купи чанта, просто напоследък имам късмет. Вчера бях на един ивент за часовници- великолепни такива, но безумни пари. Харесах си един, но на цената му мога да купя 2-3 ролекса. Ми няма. И страхотната ми S.A. ме осведоми, че в сряда ѝ е последен работен ден, така че утре излитам за София, а като кацна във вторник отивам направо в магазина. Както каза тя- да не ми иде зян приспенда. Тъжно, вече ще се редя отвън с всички чакащи. По този повод, купих разни красоти вчера, 2 чифта Chypre, диадема (кой ме би???), туилита, шал, гривна . И прибрах това бижу:

# 515
Еее страхотен пазар, честити красоти!
Чантата е убиец. Обичам черни аз много.
Сега как ще си намериш нов SA?

# 516
Благодаря! Няма как да си намеря, чакам да благоволят да ми алокират такъв. Което я стане скоро, я не. Ако бях купила часовника- щеше на мига, но нямам бъбрек за продажба под ръка. Струва повече от колата ми…
Едит: и при-спендът започва наново. Все пак ‘градим връзка’ с S.A.-a, + взима комисионни от всяка продажба, освен от чанта…

# 517
  • Манчестър

Отнесох една синя от Залцбург💙

И аз едно мини, мини отнесох точно от Залцбург. ❤

# 518
Страхотен магазин и консултантка.
В Прага не ме трогнаха и подминах.

# 519
  • Отвъд алеята зад шкафа
Денси, честита!

Nia, страхотни покупки 😍

Много странно, гледах ги бебета на Longchamp, найлоновото няма дълга дръжка, само коженият вариант има, който обаче не ми харесва. Иначе харесах това бебе:

# 520
  • София
Gadamer, S няма дълга дръжка. Бебето има.

Ниа, Пикотинът квотна чанта ли е?

# 521
  • в пералнята
Не е квотна Simple Smile
Не съм Ния де, но да кажа - Кели, Бъркин и Констанс са квотни.

# 522
Констанс също не е квотна, само в Щатите, доколкото знам. В Италия е доста по-трудна за покупка от останалите не-квота, но не правя уишлист за нея, само слагат бележка към моя профил, че имам интерес. Официално пошетите и разновидностите на Бъркин и Кели също не са.

# 523
  • Пловдив
Ще съм много благодарна ако някой може да ми прати някоя й друга страничка, на която да е обяснено как може да си правиш такива калъфчета сам, в къщи на чантите 😊

# 524
Здравейте отново! Денси, честит Longchamp. Тези чанти ги свързвам със студентските ми години във Виена - всички австрийки имаха такива за лекции Simple Smile Но аз така и не си взех. Е, никога не е късно де.

Отново искам да ви помоля за мнение за чантите от текстил (рециклиран го водят) на Pinko. Харесала съм си тази, малко голяма ми идва, но мисля, че от друга страна ще ми е перфектна за разходки с детето или спорт. Доста са намалени сега във Fashion days, най-вече цената ме изкушава, но се чудя дали ще е качествена. От кожените им съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт