Всичко за дамските чанти – 4

• 48 887
  • 596
  •   1
Отговори
# 525
Какви са тези калъфчета?
Това са самите чанти на Вюитон от моите снимки.

# 526
Nia, честити красоти!

# 527
  • Пловдив
Ще съм много благодарна ако някой може да ми прати някоя й друга страничка, на която да е обяснено как може да си правиш такива калъфчета сам, в къщи на чантите 😊

Ами за мен това са две еднакви чанти и едната е в кожени вариант, а другата върху кожения ваниант е из летен и сложен калъф и на мен много ми се иска да се науча да си правя калъфи върху някои чанти

# 528
Не знам какво е за вас и майтапите ли се, но това е лятна лимитирана чанта на Вюитон за луди пари. Няма калъфи. Отгоре на торбата от покупката на чанта,  в магазина слагат найлонов дъждобран, защото валеше дъжд и да не мокри торбата и чантата и да оставят петна.
Чантата е плетена кошничка и е чудесна. Не сте ли чували и виждали чанти от рафия?

# 529
нещо не вдявам това с калъфите....
Може ли да обясниш?

През тракинга видях че чантата от английско е пристигнала вчера в Сф и чака за митническо освобождаване. И мисля понеделник да търся DHL.
Нямам търпение да видя синьото 💙

към Л.Champ имам някаква вътрешна съпротива, иначе са удобни, леки и здрави.

# 530
Малко прилича все едно малка кожена чанта е вкарана в плетена торбичка (едра плетка от бяла прежда). Снимката е малка и трудно се вижда. Разбирам какво имат предвид и двете страни 😀

Al, както върви твоята чанта ще дойде преди моята 😀 Моята все така си виси на митницата. Имам надежда понеделник да се освободи вече и вторник да я видя, но може би ще бъде по- скоро вторник. Такова чакане, такива вълнения... накрая ще трябва да снимам ънбоксинг и да го пусна по социалните мрежи, то отбеляза цяла епоха в живота ми... 🤪

# 531
Давай, аз с удоволствие ще гледам 🙂

На мен с велуреното Стратбъри с козина ми се изчака чакалото, но пък го носих няколко месеца нон-стоп и ми е любимо.

# 532
Преди известно време се чудих за Longchamp, за из път основно. В самолетите често предлагат изгодни сетове. Но все още не съм си взела; отделно и аз ги свързвам основно с голяма част от момичетата в училището на децата- все с тях ходят, натъпкани до краен предел с лаптопи, учебници и тетрадки.

Ния, честити ти придобивки! 😍

# 533
  • София
Longchamp натъпкан с всичко носят масово и студентките в Милано. Предполагам, че са им удобни за лаптоп, учебници и записки, пък и не им мислят много, че ги оставяха по земята в университета, в кафенетата, като седят по пейките.

# 534
  • Down south
Какви задъраховки ползвате за скъпите чанти?

Имам един-единствен LV, всичко друго е МК и Coach. Сложила съм я на застраховката на къщата.
Така де, ако ни завихри ситуация с лошо време може да си я вържа на кръста Joy така ще умра сравнително щастлива, че нещо ще остане. Няма да съм аз Heart

Лятното попълнение

# 535
  • Бургас
Тази сутрин си мисля, че купуването на чанти при мен е станало нещо като колекционерство. Ползвам зимата основно една, която е купена 2020та година, а лятото друга, също на толкова години.
Обаче си ги гледам у нас наредени и си ги харесвам и не си ги давам. Реално имам чанти, които съм носила веднъж. Обаче не съжалявам, че съм ги купила. При вас как е? Предизвикам ви неделно да покажете най-преданата ви чанта.
Ето я моята ежедневна и вярна приятелка:
Скрит текст:
Купена е от Сантяго де Чили през февруари 2020та и такъв бой яде всеки ден...

# 536
Нося всичките си чанти, на настроения съм - хващам една и седмици ежедневно я нося, но нещо все се оглеждам за нови.
Вечер ако излизам взимам малка чанта.
Темата е вдъхновяваща.

Songmont ги гледам от 6-7 месеца, сега са пуснали една в тъмен цвят който много ме изкушава
Скрит текст:

и

# 537
  • София
Снощи влязох да разгледам сайта на Hermes с надеждата да разбера колко години няма да ям, за да си купя Пикотин. Но дори и така, те разбраха, че не ми е там мястото и моето кратко посещение завърши така:
Скрит текст:
След като преглътнах разочарованието и обидата с чаша бяло вино, реших, че ще си купя китайски Пикотин.
https://songmontofficial.com/collections/all-bags/products/mediu … bag-cream-apricot
Хубаво, ама то хич не е същото. Мисля да бъда една съвременна Джулия Робъртс и да отида в Ермес да им кажа, че няма нищо да си купя от тях. Сигурна съм, че много ще се разстроят. 🤣🤣🤣
Иначе аз съм като Ал, избирам чантата в зависимост от настроението. Но, ако трябва да посоча една чанта, която съм скъсала от носене, то това е тази:
Скрит текст:

Сега използвам Плиаж Л за работа, че се налага да си нося храна. Ще си купя още една, че поне да сменям цветовете. И искам рафия за лятото.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 11:48 от etomira

# 538
Преди непрестанно сменях чантите, омръзнаха ми бързо и все купувах и купувах. Разбира се, това потребление не отговаряше на бюджета ми и и купувах Зара, Алдо и т.н.
Сега обаче предпочитам да имам няколко чанти от по-високия клас в универсални цветове и модели и да ги нося на повече неща и по-дълго време. 😊

Сега се оглеждам за именно такава чанта - бежова, среден размер (не А4, а тетфер да влиза) и да е спортно-елегантна.😊

# 539
Напоследък често нося тази Furla много удобна ми е. Талисмани и ключодържатели нося на три чанти- две дойдоха с такъв, а на третата сложих един, който ми е скъп сантиментален подарък.
Относно Pinko, видях вчера в Half Price в Ring Mall (София) доста избор. Цените бяха от
260+ за най-малките. Повечето бяха 300 и нещо. Имаше доста цветове, но нещо не съм им фен и не си купих никаква.

Общи условия

Активация на акаунт