Всичко за дамските чанти – 4

• 65 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Моята най- носена и “бойна” чанта е тип торба на COS, на 10+ години. В момента не е при мен и няма как да я снимам, онлайн не я намирам.
Семпла, черна, кожена (кожата е невероятно мека и, както се оказа- издържлива). 😍
Все се каня да я пенсионирам и все се оказва на рамото ми.

# 541
  • Отвъд алеята зад шкафа
Откакто я имам, най-носената ми чанта е тази (средната), някак на всичко върви:

Подобен модел имам на Фурла, отпреди 100 години, много я носих. Даже сега си я извадих да си я припомня. Бях й окачила един ключадържател лисица на марката:

# 542
  • Бургас
gadamer, чудни и двете! Много по мой вкус. Този размер е вид са уникално удобни.

# 543
Bonjour, не го знаех този магазин, благодаря за препоръката Simple Smile Ще го посетя непременно при следващото ми пътуване към София. Аз съм от Варна и тук физически магазини за хубави чанти няма много-много, добре, че пътувам... Иначе, аз, нося най-много една раница на Zarena в ежедневието, бежова, която вече я няма като цвят в сайта им, но излезе страшно качествена, и съм пътувала с нея, и какво ли не, а още е като нова.

# 544
Да, модела чанта на Gadamer е супер практичен и удобен. Една Lancel в интересно синьо носих десетина години. Тогава имах нея и една голяма черна Petek. И двете подарък, нямах интерес към чанти, а само към обувки 😃

# 545
Момичета, някоя да си е купувала чанта от Verity Amsterdam? https://verityamsterdam.com/ излезе ми реклама в Инстаграм. Харесах два модела:

Чудя се, защото никъде не пише произход, размери. Има доста снимки, но и като кликна на контактите, се вижда само имейл. Имат 5 поста в Инста и преди 4 дни страница във Фейсбук, а в същото време на сайта пише над 10000 доволни клиенти. Сега има промоция 1+1 подарък. Помислих, че сега лансират марката и затова, но с тези 10к+ доволни клиенти ме усъмниха.

# 546
Не ми харесва нещо този сайт, една от чантите я мернах на витрина в подземния етаж на Парадайс в събота
тази, много се копираше, явно пак е актуална
Скрит текст:

DHL си свързаха с мен и им изпратих пълномощно и еори номер, за да ме представляват пред Митница

Нямам търпение, ох дано е хубава чантата

# 547
Пикотин ми е мечта, все някога ще си купя, надявам се. Не ми се купуват китайски реплики, но съм хвърлила око на този модел на Ралф Лорън, леко подобна форма. Ще се радвам някой да я е видял на живо или да я има и да сподели мнение.

Обожавям чантите от рафия за лятото, това е последната ми придобивка, малкия вариант.

# 548
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз загледах този модел на RL, видях го  и на живо. Много е хубав, но в магазина бяха само ярки, базови цветове - червено, синьо, жълто. Май в Answear имаше и други.

# 549
Да, базови са цветовете. Бяло, тъмно синьо, жълто, червено и черно, което изчезна на мига. Затова обмислям червената, черни имам много. Благодаря за споделеното.

# 550
  • София
Al, и аз нямам търпение да покажеш. Имам въпрос: при поръчка от UK плащаш ли на митниц мито и ДДС?

Maminka, очевидно не си усетила самоиронията в поста ми. От друга страна, Songmont със сигурност не е "китайска реплика".

# 551
Al, и аз нямам търпение да покажеш. Имам въпрос: при поръчка от UK плащаш ли на митниц мито и ДДС?

Maminka, очевидно не си усетила самоиронията в поста ми. От друга страна, Songmont със сигурност не е "китайска реплика".
Специално се върнах назад, за да прочета поста, пропуснала съм го, самоиронията се долавя, но моя пост не е отговор или подтикнат от него. Просто съвпадение. Прочетох и моя пост, там пише китайски реплики, добри имитации, достъпни в алиекспрес, а не сонгмонт. Не виждам да съм споменала марката.
За да не става недоразумение, това имам предвид

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 15:50 от maminka2

# 552
  • София
Maminka, извинявай! Грешката е моя!:heart:

# 553
Чантите от ДеМелиер, Стратбъри и Аспинал идват с платено мито и ДДС.
Предполагам до края на седмицата ще е при мен

Етомира, бих се радвала на следваща среща да дойдеш с Полен, за да я видя лайв.

От вчера нося новата си Lancel, отварянето е много удобно, светя в мрака с нея
Скрит текст:

Songmont ми харесват много няколко модела, ще ги следя за оферти

# 554
Този последният Пикотин кафявият със светъл шев, който Ния качи, е възможно най-красивата и удобна чанта. Направо е 🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт