Всичко за дамските чанти – 4

• 67 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Пикотин ми е мечта, все някога ще си купя, надявам се. Не ми се купуват китайски реплики, но съм хвърлила око на този модел на Ралф Лорън, леко подобна форма. Ще се радвам някой да я е видял на живо или да я има и да сподели мнение.

Здравейте, аз я имам в червено. Много е хубава, ако нещо конкретно Ви интересува, ще отговоря.

# 556
Здравейте, аз я имам в червено. Много е хубава, ако нещо конкретно Ви интересува, ще отговоря.
[/quote]
Основното ми притеснение е дали не се износва бързо по ъгълчетата на дъното, и евентуално дръжките. Със или без органайзер я носите? Много благодаря за включването!

# 557
maminka2, нова ми е още, не мога да споделя за износването, но кожата е дебела, чантата изглежда много качествено направена. Точно тези дни търсех някакъв органайзер, защото няма никакви джобове вътре и лесно може да изпадне нещо. Също дръжките идват малко къси за носене на рамо (моята е средният модел).

# 558
Средния размер обмислям и аз, и да, дръжките си изглеждат къси за рамо, за ръка и лакът си е. Органайзер за пикотин от Алиекспрес може и да пасне. Благодаря още веднъж😍

# 559
  • Велико Търново
Пикотин ми е мечта, все някога ще си купя, надявам се.
Аз без друг модел съм казала, че няма да напусна този свят.
Скрит текст:
Голямата ми дъщеря заминава да учи в Америка и ми е обещала, че ще стане толкова добра, че ще имам всички чанти на марката, които пожелая.А като беше първи клас ми каза, че ще стане толкова "известна съдийка" , че всички парфюми ще ми купи.Видя, че това със съдийството няма как да стане и вдигна летвата.
По въпроса за аксесоарите по чантите, не нося такива.
Много хубави снимки видях.

# 560
Обичам хубави чанти, но нямам мечта и страст за нищо по-така, което всъщност е много добре.
Май трябва да стоя далече от темата, за да не прихвана Grinning шегувам се
За обувки на ток обаче.... особено сандали и slingbacks, е тука нещата редовно излизат извън контрол Grinning

# 561
Може ли линк към чантата на Р. Лорън, която прилича на Пикотин? Търсих в ансуър, но не видях подобна.

# 562
Може ли линк към чантата на Р. Лорън, която прилича на Пикотин? Търсих в ансуър, но не видях подобна.
https://www.farfetch.com/item-27846246.aspx?utm_campaign=v&c=v&p … g=true&lang=en-US
Ето линк, намирам я тук и в Заландо.

# 563
Благодаря!

# 564
# 565
Добро утро, не разгледах варианта за Пикотена на РЛ обстойно, но за тези от вас, които се чудят за размер, влизам да кажа, че 22 според мен е страхотен. Имам П в 18 предимно, но последната ми е 22 и е дооооста по-удобна, събира наистина всичко и в последните дни ми е най-носената чанта.
След няколко седмици отивам на лов за квотни чанти в 2 други държави (вероятно с цел продажба) и ще пиша ако ударя нещо хубаво. Ще търся и гигантски Пикотен, много ми харесва, а май има само в Барения, което е любимата ми кожа.

Вчера си изпратих SA-a, събрахме се в магазина да ѝ пожелаем хубави неща и не тая надежди за толкова добра отново. Тя плака, идваше ми и на мен да ревна.

# 566
Гигантския много голям, чара му су губи.
Успех в лова Ниа 🍀

# 567
О, на мен много ми харесва гигантския!
Успех!
Нещо ми писна от малки чанти. Не побират нищо, не са удобни за ежедневие и не отиват на по- спортно облекло.

# 568
Малки чантички вечер.
През деня искам да мога да прибера слънчеви очила в калъф, два телефона и тефтер А5.
До 35 см ширина чанта ми стои на мен, имам и една 40 см, с нея пътувам на кратки командировки и си тежи кожата

# 569
Много е хубав гигантския Пикотен, много "мой". Heart Eyes
Напоследък съм в чантова апатия. Не се оплаквам, добре ми е така. Може би най- накрая е настъпил моментът на насищане, или разумът в мен вече надделява? Каквото и да е, дано ме държи по- дълго време. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт