Всичко за дамските чанти – 4

• 67 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Похвалвам се, че ми дойде чантата от Aspinal (след 20 дни чакане). Харесва ми. Остава и да е практична. На живо изглежда някак различно от снимките в сайта,  но сякаш за още по- добро. Ако сравня с чантата на Майкъл Корс, която върнах, тази прави много различно впечатление и на вид, и на пипане. Друга категория е.

# 571
Много е красива! Честита и винаги пълна с пари (за нови чанти;))

# 572
Много ми харесва тази форма 😍. Честита!

# 573
  • в пералнята
Супер е чантата, с този цвят и форма, никога няма да излезе от мода 😉

# 574
Честита страхотна чанта!
Този модил за работа ми и от фаворитите, а цвета е Уау.

Аз малко не си уцелих чантата, голяма ми застава, дъщерята ме наснима как ми стои и тази сутрин пуснах заявка за връщане.

# 575
Добро утро, дами! Имате ли желание да си направим чанта среща около началото на Юни и да водим чантите на питие? Тъкмо да се запознаем и да си огледаме съкровищата, та да се подтикнем към нов харч, щото сега нали сме много сдържани…

# 576
С удоволствие 🙂

# 577
  • София
С най-голямо удоволствие.
Ния, може ли да дойдеш с някоя Кели, защото това ще ми е шансът да пипна такова бижу?

# 578
Ооо, колко Ермеса ще носиш? И с охрана ли ще си?

# 579
  • Велико Търново
Добро утро, дами! Имате ли желание да си направим чанта среща около началото на Юни и да водим чантите на питие? Тъкмо да се запознаем и да си огледаме съкровищата, та да се подтикнем към нов харч, щото сега нали сме много сдържани…

В следващите години, докато изуча кандидат американката чанти само ще гледам, но на среща идвам/само да не съм на две аптеки на работа/.В чантите може да сложим и по един парфюм.

# 580
Аз мога в една чанта много парфюми.

# 581
  • Отвъд алеята зад шкафа
С удоволствие ще се включа на среща. Аз мога да сложа в една чанта друга чанта. Така пътувам със самолет обикновено 😆

# 582
И аз така пътувам, малката чанта в голямата.
И парфюми да 😍
Развълнувах се 🙂

# 583
Прекрасно! Ще направя предложение за ден и час и го измисляме, парфюми също мога да донеса. Охрана ще пропусна, но ако нося парфюми- Кели също (имам само мини). И аз мога чанта в чанта, обаче. Ще е супер забавно, нямам търпение!

# 584

В следващите години, докато изуча кандидат американката чанти само ще гледам, но на среща идвам/само да не съм на две аптеки на работа/.В чантите може да сложим и по един парфюм.

Детето да си тегли студентски заем и да се оправя! Joy

Общи условия

Активация на акаунт