Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 716
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
......
ДХЗ,за браулифта май ти казах,трябва да е с винтове в черепа,иначе не държи и година,но нямаше внос на винтове,скоро не съм проверявала,че не ми е на дневен ред, но ще правя....някой ден.

Е, това наистина звучи ужасно страшно. Не бих си го причинила никога Grin

# 376
Момичета, а трябва ли някаква предварителна подготовка преди ботокс? Спират ли се трет, киселини, преди и след процедурата?

# 377
Ретинола се спира 3 дни преди инжектирането.
Може да се ползва като минат 3 дни след процедурата.
 За третиноин не съм сигурна дали може.

# 378
Брр, кяк винтове в черепа. Ще си ходя със смъкнати вежди Grin

Иначе, мацката, която Chamae е пуснала - за САЩ и като цяло Европа наистина ще отидат 10 000 долара на година за поддръжката. В България за тези процедури отиват около 4000 лв годишно, може и по-малко. Което е 300 лв на месец и реално, за какво не сме ги дали. А така инвестираме в себе си - най-добрата инвестиция Simple Smile

# 379
Аз нещо не съм доволна от ботокса свга , имам мимика над веждите , ходих януари на ретуш .. ами мърдам си ги и не ми е много опънато челото (както искам) 🫣

# 380
Някой правил ли е микроблейдинг в Белисимо. Преди години си правих и  много ме болеше , но събирам смелост да повторя. Ако някой има отзиви за там ще съм му ужасно благодарна.

# 381
......
ДХЗ,за браулифта май ти казах,трябва да е с винтове в черепа,иначе не държи и година,но нямаше внос на винтове,скоро не съм проверявала,че не ми е на дневен ред, но ще правя....някой ден.

Е, това наистина звучи ужасно страшно. Не бих си го причинила никога Grin
Който го е страх от мечки нали знаеш....
Бях ходила на преглед при неврохирург по друг повод и споделих ,че смятам да правя това и до колко е притеснителна подобна интервенция, а той въобще не се впечатли,каза-е кво толкова,ние (в отделението) всеки ден слагаме (не за браулифт де).
На мен ми е по-отвратително как ги ръчкат с това шило за фейс тайт и боди тайт,ако не бях гледала сигурно щях да направя,сега се въздържам, ще си ходя с увисналата шия. Добре,че не съм отваряла да гледам операция на бюст и си го разносвам с кеф.

КРР, каквато мания ти е фейса от млади години, въобще не се заричай,бас ловя що нещо ще направиш до моите над 50.

# 382
Аз имам железа в крака от лошо счупване на глезен и пероне, така че си живеем спокойно с тях 😅 вече почти 25г, винтовете ще са ми бонус 😀😀😀
Не че искам, ама ако няма как…:

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 22:50 от ДХ3

# 383
Кенди, ти при кой прави сега ботокс, при Георгиевски ли?

Аз мисля май следващия път да отида пак при Трендафилова, понеже помня, че много добре ми ставаше и много добре ми вдигаше веждите тя. Единствено, честно казано от Хаджийска не съм много доволна от ботокс и то не за друго, а веждите не ми ги вдигаше, по-скоро ми ги правеше едни леко прави, но почти на същото ниво, на което са били. Но откъм предпазване от странични реакции и т.н., всичко винаги е било без компромис. Дори наблюденията ми са, че тя е много стриктна и предпазлива. Хаджийска няма аналог при кожни проблеми, обаче. В крайна сметка, всеки си има силни страни.

Иначе, железа в главата за едната суета няма да си сложа, ако ще да съм баба Яга Grin Grin

# 384
Да , сложи и на ретуш , мо нямам този “лифтинг” ефект , който искам

# 385
При него, ако не му кажеш изрично, че искаш вдигане на веждите и лифтинг, не слага високо горе, а по в средата на челото, т.е. работи за изглаждане и блокиране на мимика, вече за лифтинг - при желание на пациента. Така си мисля. Аз вече му казвам всеки път и последния много добре ми ги вдигна. Междудругото, аз единият път ходих на ретуш 3 пъти, така че можеш да попиташ и до отидеш още 1 път, ако не е минало много време. Понякога организмът по-бэрзо разгражда

# 386
Момичета, а в тази връзка, някоя от вас по случайност да знае защо галерията с резултати на "Derma-Act" е изчезнала, след обновяването на сайта? Поне аз не я намирам вече.

# 387
Януари ми беше ретуша , декември  слагах , има ли смисъл според теб 😘

# 388
Ако не са минали повече от 2 седмици от ретуша - да. Аз така направих Heart

# 389
Минали са , нищо де след 5-6 месеца ше ходя Sad

Общи условия

Активация на акаунт