Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 551
  • 756
  •   2
Отговори
# 570
  • Street of Dreams
На страницата точно на Vderm съм виждала добри резултати с Фотона, но не съм пациент на клиниката и не мога да говоря от личен опит. Освен д-р Шаркова, хвалят и един млад д-р Мартин Стефанов
Скрит текст:
Каква е разликата между двете снимки, освен че на втората кожата е малко по-матирана?

# 571
  • София
Реално и аз не виждам, не знаем това след първа или четвърта процедура е. Четох също така,че резултатите зависят, естествено, от увисналост, години, кожа и тн. В интернет виждам добро повлияване на петна и назо при някои, но не при всички. ЩЕ се пробвам, пък...после филър.
Относно радиес, оня ден точно четох и за него, повечето дами тук са споделили именно такова препълване на лицето, също и доста недоволни от самия продукт и абсолютно се отказах. Който питаше за него, нека прочете с търсачката. И дава обем. както е видно на снимките. Нещо, което повечето не искаме.

# 572
Някой пробвал ли е мезотерапия Proshok shape на Promoitalia за целулит ?

# 573
Аз съм доволна от Радиес и не ми дава обем.Освен това има няколко  варианта за поставяне той.

# 574
Абсолютно съм съгласна, че при Радиес няма никакъв обем, лифтира се много добре особено, когато минат 2-3 месеца.

# 575
Аз съм доволна от Радиес и не ми дава обем.Освен това има няколко  варианта за поставяне той.
И аз съм доволна. Един от смислените продукти на фона на разни апаратни със съмнителен и мноооого условен резултат.
Оток има първите ден-два-три на мястото където се е движела канюлата. Самият продукт не дава обем и поне при мен лифтира много готино и държи мнооого дълго.

# 576
Каква  е разликата между sclupta и harmonica?

# 577
Личи си, че е слагано нещо (за клипа с Радиеса говоря) само на момента, заради разреждането на продукта и травмата при поставянето му.

# 578
Здравейте, какви процедури бихте ми препоръчали, правила съм доста лазерни процедури, ботокс, филър в устни и преди 5-6години Радиес и теосиал ултра Дийп под скули. Не съм пълна в тялото(172 см, 58-9кг) но в лицето…., тежка увиснала кожа, много се колебая за хайфу, но и много се притеснявам, дали няма да стане по зле. Обмислям последните дни да пробвам само на зона челюст, въпреки че няколко дерматоза ми казват, че съм за цяло лице(но от опита си виждам, колко са комерсиализирани всички и … искам повече да се информирам сама и от запознати дами). На 39г. съм

Красива сте, не виждам увисваме на контура на челюстта. Ако все пак смятате, че имате нужда от хайфу, консултирайте се с Каляшева. Тя не е от меркантилния тип, който гледа на пациента като на ходеща банкнота.

# 579
Здравейте,
на 46 години съм и ми се иска да започна от някъде в по-сериозната, но за сега, неинвазивна грижа за лицето и шията си. Целта ми е стягане или освежаване на контура в долната част на лицето, околоочна зона и шия. Спрях се на Хайфу и Скинбустери, като начало, тъй като, за сега, малко се притеснявам от по-сериозните странични ефекти на филърите и конците. Не съм сигурна дали е най-подходящо за мен, но може би консултация с лекар специалист в областта ще ме насочат.
Моля ви, посъветвайте ме къде и с кого да направя първоначална консултация.
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 580
  • София
Ахааа, ами понеже назад в темите ми излезнаха такива коментари, а на снимките всички изглеждат подпухнали, но сигурно е заради самата процедура наистина. На мен ми се искаше все още да избегна филъри…

# 581
Like_Smoke, при кой лекар сложи Радиес?

# 582
Напоследък, в темата, много често се споменава Каляшева.
Преди време тя се славеше, че прави много хубави устни. Аз ходих при нея, правих устни за пръв път, сложих 0.5 мл. Добре станаха, но много бързо се спихнаха.

# 583
Like_Smoke, при кой лекар сложи Радиес?
Преди слагах при д-р Лекова. Сега сложих при д-р Стефанов от Ривърс, много съм доволна. С ръка на сърцето мога да кажа, че Радиес и Рестилейн бустерът са ми любимите продукти - при мен дават много хубав резултат.

# 584
Защо не го предлагат вече в Дерма Акт? Толкова доволни има от Радиес. Бих пробвала и аз.

Общи условия

Активация на акаунт