Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 263
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Началото на март дали е късно за СО2 лазер от гледна точка на слънцето? 🤔

# 91
  • в 1001-та нощ
Не е късно

# 92
Неви, пиши после за филъра в назото при Каляшева, интересно ми е как е станал според теб.
Аз не съм правила много процедури- ботокс и филър под очите, скинбустър. Най- ме боля филъра първия път като слагах-с канюла, а съм с висок праг на болка, та беше поносимо, само сълзи ми течаха 😆
В крайна сметка не сложихме филър, защото ще пътувам тези дни и каза, че мога да посинея. Само ретуш на гневната направихме. Говорихме и за хайфу, ако искам да смаля бузите. Но едва ли ще го направя. Евентуално филъра само в назото, когато се завърна от почивката.

# 93
Аз 10 дни след Морфеус мога да кажа, че сякаш нищо не съм правила. Питах лекарката, работили сме на плитко и на ниска честота. Видяла ме е разтреперана от страх и не е посмяла повече. Да, ама така хем брах страх, хем резултат 0.
1000 лв на вятъра.
Чудно.
Контура явно няма да го докарам както искам, но и гледам атрофия на черепа и как ми се свива челото. Това оправя ли се някак?

# 94
Здравейте, преди почти месец поставих 0.5мл. хиалурон в устните за първи път. Тъй като съм с доста тънки устни и имам лека асиметрия, лекарката ме предупреди, че ще трябва да ми постави и другата половина, за да се изравни добре, но след месец-два.
Дойде време да си запиша час и се притеснявам (най-много от миграция) все пак дали не е много кратък периода за две дози по 0.5 (като се има на предвид, че от първата вече сякаш не остана почти нищо)?

# 95
Здравейте, преди почти месец поставих 0.5мл. хиалурон в устните за първи път. Тъй като съм с доста тънки устни и имам лека асиметрия, лекарката ме предупреди, че ще трябва да ми постави и другата половина, за да се изравни добре, но след месец-два.
Дойде време да си запиша час и се притеснявам (най-много от миграция) все пак дали не е много кратък периода за две дози по 0.5 (като се има на предвид, че от първата вече сякаш не остана почти нищо)?

Хич не е кратък периода.
Отначало усните се подуват от боденето.
После спадат.
Сложете си още 0.5 мл, те тъй и тъй ще се разградят, въобще не се притеснявайте.
Още повече, че дерматолог Ви е посъветвал.
Миграция има ако се сложи повече количество по границата над устна гънка.

# 96
  • Варна
Аз 10 дни след Морфеус мога да кажа, че сякаш нищо не съм правила. Питах лекарката, работили сме на плитко и на ниска честота. Видяла ме е разтреперана от страх и не е посмяла повече. Да, ама така хем брах страх, хем резултат 0.
1000 лв на вятъра.
Чудно.
Контура явно няма да го докарам както искам, но и гледам атрофия на черепа и как ми се свива челото. Това оправя ли се някак?
Е, ама това е много неприятно . Защо не бъдете настоятелна към тази лекарка?Тя предупреди ли ви, че ще работи с такива параметри и може да няма резултат? И няма ли да се научат вече да слагат местна упойка, ако болката е толкова голяма, та едва ли не човек трябва да да се гърчи на кушетката и да му текат сълзи?То затова пациентите идват разтреперани.

# 97
Аз идвам да споделя една малка корекция, която не бях правила до сега. Споделяла съм, че ботокс имам на цялото лице и шия. Но не бях слагала под веждата  (те като цяло мойте вежди не се смъкват при слагане в трите зони). От любопитство боднахме две точки под всяка вежда. Хареса ми резултата, в никакъв случай не съм като учудена, просто лек лифт на очите.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:20 от Bug_Developer

# 98
Bug_Developer аз винаги искам да ми поставят ботокс там, защото по принцип имам голяма мимика точно над извивката на веждата и при учудване много ги вдигам( което значи, ако ми блокира гневна само, опашките на веждите скачат драстично нагоре Simple Smile ). А така, като ми постави малко ботокс в опашката под веждата, след дъгата - блокира и се създава един лифтинг ефект, много красиво. Като цяло ние с лекарката винаги коментираме какво точно искам(правейки гримаси), защото аз отивам с нагласата да се получи балансиран резултат и в никакъв случай да не забия веждите надолу към носа, а върховете им да се вдигнат, или да съм прекалено учудена Simple Smile Но, каквото и да правя( пиене на цинк преди и след поставяне на ботокс, с цел удължаване ефекта му)... минат ли три месеца и виждам, че частично започват да се възстановяват мимиките ми. Обясненията на много руски, а и други лекари, които следя са, че така било по безопасно за организма(въвеждане в по разреден вариант).

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 09:47 от Anelia Dimitrova 649961

# 99
Моят опит е малък, но най-болезнено си остана скин бустера и един антицелулитен масаж, след който ходех синя в продължение на месец.

# 100
Здравейте. На 6.01слагах Хармоника. Дали ще има проблем ,ако утре направя  Morpheus.
Предварително благодаря!

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 12:49 от Tedi@75

# 101
Ако е 06.01 тази година - да, ще се стопи. А и още не се е възстановило лицето

# 102
А за ботокс как стои въпроса, колко време след ботокс може да се прави Морфеус?

# 103
Морфеус се прави преди инжекционните процедури. После са те

# 104
Благодаря момичета. Ванеска каза,минимум след шест месеца.

Общи условия

Активация на акаунт