Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 805
  • 756
  •   2
Отговори
# 285
Като гледам ще действам “на парче” .Веждите и шията са ми драма в момента.Лицето още държи прилично.
Днес бях на консултация дали съм за блефаро на горен клепач- не съм, за браулифт с фиксация на вежди съм.

А при кого сте се насочила за браулифт?

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 21:50 от Alaskata

# 286
Искам да попитам нещо малко встрани от процедурите. Бихте ли споделили за продукт за хидратация, от който сте доволни. Кожата ми е нормална към суха, пия вода, полагам грижи и с процедури, но от към крем/серум все не мога нещо да улуча.
Благодаря!

# 287
Искам да попитам нещо малко встрани от процедурите. Бихте ли споделили за продукт за хидратация, от който сте доволни. Кожата ми е нормална към суха, пия вода, полагам грижи и с процедури, но от към крем/серум все не мога нещо да улуча.
Благодаря!
На Clinique Moisture Surge на мен ми се отразява най-добре, но ми се свидят парите и вече съм на корейска козметика, като още се ориентирам и не смея да препоръчвам нищо с две ръце. Също така, ако ползвате ХК, задължително на влажна кожа (пръскате с термална или флорална вода преди И след).

# 288
Аз минах на Biologique Recherche изцяло и съм супер доволна. Допреди това нищо не ми помагаше за хидратация. Правя и поне 2-3 шийт маски седмично

# 289
Здравейте,
Надявам се, че питам в правилната тема. Може ли някой да ме насочи към конкретна процедура/клиника/лекар в София за премахване (или поне минимизиране) на белези - няколко тъмни петна и келоидни белега. От около 3 месеца са, надявам се да не е твърде късно да се коригират поне малко. Благодаря!

# 290
Благодаря!
Предлагам ви да заложите на шийт маските ,какъвто и крем да изберете .Термална вода -шийт маска-серум крем.На Митомо маските са страхотни ,Ако е много суха кожата ги слагайте няколко дена всеки ден .

# 291
Моля, ако някой е поставял конци за лифтинг на бузи и отпусната долна част на лицето, да сподели опита си!

# 292
Имам питане към момичетата от Пловдив.Преди в групата се коментираше името на д-р Албена Чолакова.Имаше доста положителни отзиви за нея .Това същата д-р Чолакова ли е ,която работи в момента в Al clinic до Марица ?!

# 293
Моля за мнение за д-р Тодор Йоорданов за поставяне на филър в устните, ще съм благодарна

# 294
Имам питане към момичетата от Пловдив.Преди в групата се коментираше името на д-р Албена Чолакова.Имаше доста положителни отзиви за нея .Това същата д-р Чолакова ли е ,която работи в момента в Al clinic до Марица ?!
Следя и аз.. проверявах и аз, тази д-р Чолакова, може би си е отворила ново място.
Ще се радвам на мнения, който е бил при нея.

# 295
Малко спам, но много се смях Joy та реших да споделя

# 296
Здравейте, бихте ли препоръчали дерматолог за филър в брадичка и околоочна зона. Благодаря много. За гр. София става въпрос Simple Smile

# 297
Аз за брадичка съм много доволна от д-р Трендафилова, но съм сигурна, че и д-р Георгиевски ще я направи супер

# 298
Като гледам ще действам “на парче” .Веждите и шията са ми драма в момента.Лицето още държи прилично.
Днес бях на консултация дали съм за блефаро на горен клепач- не съм, за браулифт с фиксация на вежди съм.

А при кого сте се насочила за браулифт?
Все още при никого.

# 299
Добре де, а тези по -дребни неразположения след поставяне на ботокс -паднал клепач, световъртеж,главоболия и тн...,на какво се дължат- на дозата,на мястото ма поставяне или какво? Има ли начин да бъдат избегнати и какъв? Има ли вариант да се постави 1,2 точки примерно,за да се види как би реагирал един организъм или си е руска рулетка?🤔 Питам, защото обмислях поставяне,ама като чета....се чудя вече какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт