Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 735
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
За Войнов- наистина не пипа чак толкова смело и други негови резултати търпят критика, други пък му се получават добре, но и дамата е на години и без да е имала някаква грижа за лицето си в миналото.
………https://www.instagram.com/reel/C8C8YmjMDE1/?igsh=Z3p5dTU3anhqNWl5
Охх, аз нещо май, не разбирам? Работата на посочената лекарка, ви харесва, така ли?
.::::
Тук има фейслифт и блефаропластика, затова жената изглежда различна.
Освен това снимките са след, не е минало време.
В темата за блефаропластика има доста снимки.( ако не са махнати).Но веднага “след” никоя операция не изглежда ок.
Лекарката р в Турция.
Иначе за Войнов- напоследък и аз нещо спрях да го харесвам.Почти никаква разлика не виждам преди/след.
Сори за чаршафа от цитати, но съм от мобилната и става трудно да редактирам.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 17:43 от ДХ3

# 271
Друг лекар хирург ни е казвал че е виждал негови пациенти 3-4 г след лифтинг в буквално изходно положение. Което за цените които иска е меко казано незадоволително. Но имаше ниша и я зае той, в България малко лекари правят лифтинг, за успешен пък може и да има аз не съм виждала обаче.
Иначе Войнов е внимателен обяснява човекът, но аз останах с впечатление че не може са направи дълбок лифтинг с повдигане на мускули и тъкани.
Иначе с блефаропластика над 20К мисля е вече.
Искам да видя пациенти след 4-5 години, не след 4 месеца.

# 272
Като гледам ще действам “на парче” .Веждите и шията са ми драма в момента.Лицето още държи прилично.
Днес бях на консултация дали съм за блефаро на горен клепач- не съм, за браулифт с фиксация на вежди съм.

# 273
ДХЗ, къде ходи на консултация?
И аз си "мечтая" за браулифт. Така разкрасява и подмладява Simple Smile Но имам чувството, че и това ще ме е страх да си направя след време Grin

# 274
  • София
Олеле, тази докторица Рима Соми наистина ли има пациенти извън някакви кукери?  Шаркова също се е направила на жокер, имаше участие тия дни по тв, стои постоянно полуусмихната, а скулите са й като топки. 
А тази, която е казала, че е ок да се слагат филъри по време на кърмене си е за сигнал в прокуратурата, сигурна съм, че на всички листовки на регистрирани продукти пише да не се използват по време на бременност и кърмене.

# 275
ДХЗ, къде ходи на консултация?
И аз си "мечтая" за браулифт. Така разкрасява и подмладява Simple Smile Но имам чувството, че и това ще ме е страх да си направя след време Grin
То и мен ме е страх, ама явно за момента това е вариантът при мен.Ходих при д-р Средкова в Ресбиомед, но тя прави само блефаропластика.За браулифт каза да търся пластичен хирург.

# 276
  • в 1001-та нощ
Изглежда д-р Войнов е действал доста консервативно и предпазливо. Аз правя 3 години от моята горна блефаропластика и съм много доволна. Не виждам никаква промяна в посока влошаване. Като че ли съм оперирана вчера.

Скрит текст:

# 277
  • Варна
Понеже прочетох тук някакви заключения за доктор Светлана Узунова, Варна само защото името е руско, искам да кажа, че тя си е лекар, член на БЛС и си има свой център за красота, който спокойно би могъл да се нарече клиника. Собствена сграда с различни кабинети. Аз съм ходила при нея и съм с отлични впечатления. Като прочета, че трябва да слагаме ботокс само в "клиника" все едно всички ходим в болница с отделение по реанимация в съседната стая да ни слагат ботокса. Така ли? Така, че нямам против да си наричат всички лъскавите студия клиники, важното за мен е да е лекар, дерматолог, доказал се в практиката, като мога да допусна и компромис с друга специалност, понеже не винаги знанията и уменията вървят с титлата.

# 278
Олеле, тази докторица Рима Соми наистина ли има пациенти извън някакви кукери?  Шаркова също се е направила на жокер, имаше участие тия дни по тв, стои постоянно полуусмихната, а скулите са й като топки. 
А тази, която е казала, че е ок да се слагат филъри по време на кърмене си е за сигнал в прокуратурата, сигурна съм, че на всички листовки на регистрирани продукти пише да не се използват по време на бременност и кърмене.

Закачам се за този коментар, за да задам въпрос, който днес обсъждахме с приятелка - дерматоложките, които посещавате или сте посещавали в миналото носят ли грим в ежедневието си? Посещавала съм д-р Симеонова във Vderm, д-р Чилингирова и д-р Хаджийска в ДермаАкт - на мен лично ми направи прекрасно впечатление, че те често не са гримирани и мен лично като пациент ме успокоява да видя върху лицата им, че имат чувство за естетика и мярка, защото със социалките е изключително лесно да сложиш един филтър и да създадеш илюзия. Шаркова също често е без грим ми прави впечатление. Следвам и няколко американски дерматоложки-инжектори, те винаги са без грим, едната дори го беше коментирала, че смята, че е честност към пациентите й.

Аз спрях да посещавам дерматоложка преди време, защото беше прекалила с full face-а и буквално се беше направила на бухнала питка в лицето, абсолютно ненужно, защото оригинално дори имаше изящни черти. От тази гледна точка тотално не разбирам момичетата, пострадали от фалшивата докторка, как сядат на стола и с ясно съзнание си казват "имам пълно доверие, че тази жена ще постигне добър резултат върху лицето ми", а я виждат, че е несиметрична и като разтопена пластмаса в лицето.

# 279
Има момичета , които харесват и се стремят към такъв тип визия . Проблемът е , че няма необходимото образование , аз ходя при мъж, така че е без грим 😀 .
Ходила съм и при двете в Дерма акт и съм доволна

# 280
  • София

Закачам се за този коментар, за да задам въпрос, който днес обсъждахме с приятелка - дерматоложките, които посещавате или сте посещавали в миналото носят ли грим в ежедневието си? Посещавала съм д-р Симеонова във Vderm, д-р Чилингирова и д-р Хаджийска в ДермаАкт - на мен лично ми направи прекрасно впечатление, че те често не са гримирани и мен лично като пациент ме успокоява да видя върху лицата им, че имат чувство за естетика и мярка, защото със социалките е изключително лесно да сложиш един филтър и да създадеш илюзия. Шаркова също често е без грим ми прави впечатление. Следвам и няколко американски дерматоложки-инжектори, те винаги са без грим, едната дори го беше коментирала, че смята, че е честност към пациентите й.

Аз спрях да посещавам дерматоложка преди време, защото беше прекалила с full face-а и буквално се беше направила на бухнала питка в лицето, абсолютно ненужно, защото оригинално дори имаше изящни черти. От тази гледна точка тотално не разбирам момичетата, пострадали от фалшивата докторка, как сядат на стола и с ясно съзнание си казват "имам пълно доверие, че тази жена ще постигне добър резултат върху лицето ми", а я виждат, че е несиметрична и като разтопена пластмаса в лицето.
За Шаркова мога да потвърдя - наживо изглежда много добре. Поне последният път като я виждах (преди няколко месеца беше и може да се е тунинговала след това, но едва ли Simple Smile Кожата й е много хубава без да е като гипсирана и съвсем не личи да е гримирана (глос и спирала най-много. За разлика от мен, аз обичам да си се мацотя). За скулите, не знам, тя си има бузки, че не е от най-слабичките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281
  • София
Момичета, какво ви е мнението за др Ставров, клиниката му се намира в Манастирски ливади? Търсих отзиви за него, но почти нищо не намерих
Аз съм ходила при него за ботокс в масетерите поради бруксизъм.Много приятен и мил доктор.Обяснява подробно всичко.Изненадах се от ниската цена.Той ми каза че е такава,понеже се води процедура по медицински причини.
За съжаление ефекта беше много краткотраен,но не по вина на доктора.При мен ботокса издържа до 2-3 месеца макс,независимо от зоната и марката.
За д-р Шаркова съм на мнение,че прави красиви устни.Беше ми отказала контур преди време,макар че много настоявах.Каза че ще мигрира и не желае да си прави експерименти.Не я сменяйте с Рима Соми според мен.

# 282
Потвърждавам ,че Шаркова е много красива на живо...не съм правила нищо при нея ,но идва периодично в една клиника ,където ходих на солна стая и случайно я видях .
Влязох е една група професионална за козметички в UK ,заради микронийдълинга ,който си правя сама в къщи и съм направо в потрес ...хора там наистина всеки може да слага ботокс и филъри с един курс ,те дори не знаят как да съхраняват ботокса ...ГОСПОДИ...наистина се превръщат в едно гето...
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 15:16 от No_frame bitch

# 283
Здравейте, имам нужда от съвет какво са направя в околоочната зона, че положението е трагично. Имам доста големи хлътвания и пигментация:
Скрит текст:
Преди два месеца имам поставен volift в скулите с цел да повдигнат малко, ама ефектът е 0. Та не знам какво да направя, а не мога да се понасям така. Спя долу горе достатъчно и пия долу горе доволно количество вода.

# 284
Поставяне на филър в устните по време на кърмене безопасно ли е според вас? Писах на страницата на д-р Неделчева в Стара Загора и ми отговориха че няма проблем, писах и на стр. на д-р Денкова и ми отказаха. Преди да забременея си бях сложила, но мигрира и разградих само горната устна (по преценка на доктора), от тогава не съм слагала и вече както може да се досетите разликата в устните е голяма, все отлагах и отлагах, но естетически не е добре и искам да ги оправя 🙂

Не рискувайте, по време на бременност Каляшева на мен ми забрани всякакви иглени и лазерни терапии. Само козметик.

Общи условия

Активация на акаунт